Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 282
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София, Лагера
.....за майчинското вече споменах, няма да се повтарям.

Не знам дали тази форма на комуникация е достатъчно изчерпателна, но аз лично нямам предвид само онзи страх да не загубиш рожба (да пази Господ!), а всичко онова, което може да ми се случи и на мен самата, което да ми попречи да отгледам отрокът. Wink Просто вече не съм толкова смела и неуязвима...
Именно това имам предвид. Да не остане отрокът сам, когато има нужда от теб, тогава е страшно. После, като се справя сам... е друго. Както е и друго за хората, които са "наоколо", но не и пряко потърпевши.

Клемс,  анджък Peace

Ив, и това какво чувстваш до известна степен е въпpос на избоp...

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 23:12 от Ноеми

# 601
  • София
Да ги добутаме до пълнолетие, ще ми се отпусне душата. Миналата година имах кофти период, Ним знае, бях си втълпила едни кофти неща. Та за един месец бях свалила 7-8кг, от страх, че ще оставя децата сираци. Кофти тръпка беше, добре че се размина.
От тогава гледам много философски на нещата. Ако няма да се мре - ще се оправи. Това работа, пари, отношения - хубаво, ще се оправят (или няма), но не е фатално. Голям непукизъм ме гони ( спрямо моите стандарти, спрямо нечии други пак съм хиперемоционална).
Да сме живи и здрави, другото се нарежда. По един или друг начин, накрая все в наша полза.  Peace

# 602
  • София
...
Ив, и това какво чувстваш до известна степен е въпpос на избоp...

Да. Но изборът винаги е повлиян от разни разнообразни фактори, преживявания и опитности... Бе, темата трудно може да бъде изчерпана в няколко изречения у нетЯ...

# 603
Неом, хубава тоерия, но твърде трудно постижима  Confused И не е въпрос на желание. И с живота, хубав или не, никой не се разделя с лесна ръка....даже и болните и възрастни хора.... Тежка тема!

Утре заминавам за октоберфеста в Мюнхен, та ще се лее бира  Party Party Party Party Весело на всички и по-малко черни мисли и тежки събития.....

# 604
  • София
...
Утре заминавам за октоберфеста в Мюнхен, та ще се лее бира  Party Party Party Party Весело на всички и по-малко черни мисли и тежки събития.....

Желая ти да усетиш онази различна Бавария, в която аз съм влюбена!!!  Heart Eyes Hug И внимавай - бирата е с доста по-високо алкохолно съдържание!  Crazy

# 605
Иве  Hug

Опитай с Дарвиновата теория за зараждането на живота и еволюцията. Така или иначе нея ще изучават в училище. Енциклопедите, гледам, и те са по нея.

Има много хубави кратички книжки на издтелство "Фют" - поредица квадратни книжки "Първи стъпки в науката". Много достъпно написани и има обяснено почти всичко.
Ние от там се образовахме откъде идват бебетата Mr. Green, когато Ники беше на 5 Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 07:54 от Анджелина

# 606
  • София
.....
Има много хубави кратички книжки на издтелство "Фют" - поредица квадратни книжки "Първи стъпки в науката".....

Всичките ги имаме.  Crazy

# 607
Няма за произхода на живота ли?

# 608
  • София
Няма за произхода на живота ли?

Ама, с първата маймуна малко забуксувах...  Щото излезли водните чрез еволюция на сушата, ама първата клетка, от която е произлязъл тоя живот как се е появила???  Crazy Crazy Laughing

# 609
Там първичния бульон, ала, бала  Laughing
Май се беше замозародила  Thinking

Мога да погледна биологията за 7 клас какво казва. Там започват с амебата.

# 610
  • София; Дружбето
.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 16:54 от tsveta

# 611
  • Русе
Андж, до кога ще сте в Свищов? Че аз се очертава събота и неделя да съм наблизо, но не е сигурно още. Сега ли беше панаира там?

# 612
Андж, до кога ще сте в Свищов? Че аз се очертава събота и неделя да съм наблизо, но не е сигурно още. Сега ли беше панаира там?

Панаирът започва утре, в петък. Ще се разминем, ако идаваш, понеже тръгваме за Варна също утре, че в събота с Ники сме на курсове - всеки на неговия си.
Няма да намажем скара-бира тази година  Grinning

# 613
  • Русе

Панаирът започва утре, в петък. Ще се разминем, ако идаваш, понеже тръгваме за Варна също утре, че в събота с Ники сме на курсове - всеки на неговия си.
Няма да намажем скара-бира тази година  Grinning

Аз не конкретно на панаира, а просто ще си ходим на село. Имаше вероятност само да наминем към Свищов Wink Лек път!

# 614
  • София; Дружбето
Девойки, не съм в тон, ама стиснете палци, моля ви, дребните да оздравеят за понеделник, че първи ден в ясла, а Габи от вчера е сополив и кашлящ, а Миша не мога да опиша каква кашлица вади Tired Почнах я на АБ, та вярвам, че с положителна енергия ще стане по бързо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт