Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 257
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Ели как е обстановката в квартала?  Thinking

Ая искаше футбол, но аз отказах и я записах на танци, пък!  Crossing Arms
Тя миналата година беше ходила на футбол без да знам - толкова искала, че не могли да и откажат  Crazy Не мисля да и насърчавам тези и желания ( макар че майка и беше първа футболистка  Blush)

Селма, как си  Grinning

# 661
   Чели ли сте това? Аз доста се посмях!  Grinning

Със сълзи се смях вчера на това - На какво ме научи майка ми  Joy Joy Joy

# 662
На процеса „осмоза”:
„Затваряй си устата и яж вечерята си.”

На контрол на поведението:
„Спри да се държиш като баща ти.”

На завист:
„Има милиони деца на този свят, които нямат късмета да имат такива прекрасни родители, каквито имаш ти.”

за завистта ми е фаворит
 Joy

# 663
  • София
 Joy
Много добри попадения има.
 Crazy

# 664
Селма, записах го Марти на футбол, за плуване били малки /или на треньора не му се занимава/  и е доста впечатлен. Не че ще става футболист, но е толкова спънат гОркия, че малко тренировки няма да му навредят.  Mr. Green
Искам да го запиша на танци, ама не ще магарето - само момиченцата ходели ...

Ним  Hug  Hug  Hug дано не се повтарят такива случки

# 665
    Ноеми,Стилияна,по-добре съм!  Grinning
    Хем в момента автобусът отнася маминката в по-далечните краища и едно хубаво слънце влиза в прозорците ми ....  Mr. Green Grinning
    Хем този път жената се държа почти напълно прилично ,направо да не я познаеш(заслугата на мъжа ми  Heart Eyes ).Е...не пропусна да пусне по някоя отровица ......за майките-хладилници,например,които са виновни за възникването на аутизма....и т.п.  ooooh! Но все-пак успяхме да да задържим разговорите на що-годе човешко ниво.... Rolling Eyes

Дано жената не ми се  отплати по някакъв гаден начин в бъдеще за своята сдържаност този път....Дано не е натрупала  прекалено много от недоизлезлите отрови....
    Но май.... по-добре е да не го мисля отсега. Rolling Eyes

Благодаря на всички за отговорите за футбола! Hug
   Алекс ще продължи да ходи на танци ( и да си приятелства с момиченцата  Mr. Green ),но ми се иска да го сближа и с мъжката част на колектива,хем да заякне физически......Затова и мислех за футбола (друг спорт при нас няма).

# 666
   Алекс ще продължи да ходи на танци ( и да си приятелства с момиченцата  Mr. Green ),но ми се иска да го сближа и с мъжката част на колектива,хем да заякне физически......Затова и мислех за футбола (друг спорт при нас няма).

А защо не го запишеш и на двете?

За свеки - брех  Thinking

# 667
  • София, Лагера
Ей, Селма, много добре  Party Wink

Аз преди малко се качих на кантара (хем се бях зарекла да не го правя  Naughty) и като видях резултата... ще бягам на пазара да си купя зеле и да муам, докато не се подобрят показателите  Tired
Обичам празниците с кръчми и приятели, но последиците им - не  Naughty

# 668
  • София
Селма, моето мнение в момента може и да не ти хареса, но съм в дълъг процес на голямо преосмисляне на много неща. И знаеш ли - струва ми се, че змиите и гущерите в душата не трябва да се кътат. По-добре да се излеят сега на момента, свекърва ти да си каже, каквото има и това е. Да, боли. Обаче моята свекърва - ще стане една година от инсулта скоро - оказа се е кътала много подобни неща в себе си, които сега излизат накуп от нездравото й съзнание и боли още повече. Да знаеш, че 10 години те е гледала и си е мислела едно, обвинявала те е, а не го е казала на момента. И сега, когато е болна, всъщност никакви обяснения не й помагат особено, защото не възприема навътре, само бълва навън. Тъжно, много тъжно. Аз лично се дистанцирам и никаква жлъч не ми пречи особено, но Симо и сестра му много страдат (защото подобно е настроението и към тях).

А какво е майка-хладилник? newsm78

# 669
  • София, Лагера
Ним, може да не е кътала змии, а в момента да й идват. Човек след инсулт може да промени и характера си   Rolling Eyes

А аз пък си мисля, че по-добре да си задържа жлъчта за себе си  Twisted Evil. Да се трови сама, защо да ме трови мен  Twisted Evil

# 670
  • София
Да се трови сама, защо да ме трови мен 

Защото - когато касае най-близките хора - обикновено нещата излизат наяве рано или късно. С директни думи, с поведение, с отношение, с недобросъвестност ако щеш.

Аз самата съм такава. Обикновено кътам в себе си и не споделям, което отчитам като грешка.

# 671
  • София, Лагера
Да се трови сама, защо да ме трови мен

Защото - когато касае най-близките хора - обикновено нещата излизат наяве рано или късно. С директни думи, с поведение, с отношение, с недобросъвестност ако щеш.

Аз самата съм такава. Обикновено кътам в себе си и не споделям, което отчитам като грешка.
Да, с близките - да. Но свекървата (ако е зла) не я приемам за такава. Whistling

... а като се замисля... ако кажа на майка ми всичко, което си мисля, толкова ще я нараня, че предпочитам да не го правя  Tired

# 672
  • София
Ами то май златната среда трябва да се търси. Ако казваме на всички за всичко - оле мале!  Crazy  Много бой ще изядем  Laughing Wink  Така като се замисля, ако майка ми е знаела и една десета от нещата в главата ми, май щеше да си е заминала от ужас вече.  Rolling Eyes 

Брех, мааа му стара как си противореча сега. Какво излиза - че меря с двоен аршин. Другите да казват, а аз да си мълча.
 Thinking Whistling

Embarassed Embarassed

Спирам да разсъждавам, днес не ми е ден.

# 673
  • София
Аз казвам, доколкото ми позволява възпитанието. То някой неща можеш и културно да си ги кажеш, ама хууубаво да те разберат.  Mr. Green
Така де, няма да седя да се ядосвам сама, друго си е да уведомиш обекта на недоволството/яда/гнева защо и как го е предизвикал. Едно после хубаво ти става на душата, всичко си си излял. Е, обикновено само това е резултатът, но все е нещо. Аз не го умея това да седя и да мълча.  Wink

# 674
  • София
Избирайте дата за обща среща с онзи ваучер, който купих за парти на 10 деца в O'cafe (10 деца х 10 лв. включващ малко мезета за мамите, сандвичи и сокове за децата и доплащаме напитките Wink). Виждам, че е дошло време да го употребим!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт