Клемс, щом можеш да си нокиш последствията, лошо няма

Успях да си го систематизирам
.- Яда ми бързо минава и доста често не си струва да казвам каквото и да било. Това са 90% от случаите, без значение дали на близки или далечни.
- Ако наистина ми тежи, има 2 варианта:
- ако човекът не ми е близък, скъсвам връзката (не си струва)
- ако ми е близък, казвам си, НО изчаквам да ми мине яда, че иначе много глупости говоря.
От това второто Крас прави изключение. На него си му казвам, без да чакам да ми мине яда (не мога да устискам просто
Обаче има и нещо друго. Редно е да се съобразявам не само с това, кое за мен е най-добре, а кое е такова и за другите. Например, ако кажа на свеки какво ме дразни, тя ще го приеме много, много, много по-вътрешно, отколкото аз го приемам и го казвам аз. За нея, за да каже нещо директно е много крайна мярка. Не защото е потайна или краен интроверт, а защото просто тя самата не връзва кусур на хората и лесно й минава. Което е просто страхотно!!! Гледайки от своята камбанария, трябва нещото да е хипер сериозно, за да си струва да се каже.
Ако, обаче трябва да живея с човек като нея постоянно, вече е друго. Крас е такъв. Което от една страна е добре, що касае моята позиция. Той, обаче, не смята за нужно да товари другите със своите емоции и затова не ги изкарва. И трупа. А това е гадно. В интерес на истината досега само веднъж сме се карали сериозно (миналата година) и тогава разбрах за тази му особеност. Но ми мяза на бомба със закъснител

Май не излезе много систематизирано
). Виждам, че е дошло време да го употребим!
)
Абе не мога да взема май отношение, щото при мен никога не се знае