Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 303
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
...............

Баща й каза, че вече е време да купува пушка.  Laughing
     hahaha

Флауърлина,честит рожден ден!Много здраве и усмивки!   bouquet Hug

# 721
  • София
Флауърче, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и все така прекрасна!   bouquet

Ми аз се опитах още преди две години да я изтикам Симоната с една година напред (да пропусне втората година в яслата) и сега щеше да е трета група, но директорката каза категорично, че не може. Сега ако искаме догодина да пропусне трета група и да е в предучилищна, ще трябва да търсим друг вариант, в нашата градина няма да стане. А още не съм сигурна дали Симона ще е готова за това. Ако си остане така, ще тръгне в първи клас на 7 и половина.

# 722
Аз мисля Любо да го оставя с набора му.

# 723
И мен този въпрос ме вълнува - мога ли сега да я преместя Ева в трета група? Довечера имаме родителска среща, ще взема да питам. Коментирах го веднъж с госпожите й, ама те казаха, че по-добре да не я местя. И разбира се, че ще кажат така, тя е най-голяма в групата, явява се като трета госпожа  Crazy Мисля си, че трябва да тръгне на училище на 6 и 9 месеца, тоест 2013 септември. ИНаче ще е на 7 и 9 месеца и нещо не ме кефи този вариант.
Цвет, дечурлигата как са?  Hug
Цвети, честит да ти е рожденият ден! МНого щастие, любов и здраве желая! Успех с всичко, с което сте се захванали, семейно разбирателство и послушна Ева   bouquet

# 724
Мисля си, че трябва да тръгне на училище на 6 и 9 месеца, тоест 2013 септември. ИНаче ще е на 7 и 9 месеца и нещо не ме кефи този вариант.

И аз така  Peace

# 725
    Tired Алекс повръща от сутринта.Много е блед и отпаднал...
    Чакаме да ни посети педиатърката.
     Какво ли му е пак?  Thinking

# 726
Селма, има вирус такъв.

# 727
  Така ли?
  Това е по-добрия вариант.
  Че се притесних за стомаха му.Нали нещо по принцип не работи ,както трябва..... Confused

# 728
  • София
Селма, дано всичко е наред и след посещението на педиатърката докладвай! Дано да е от бързия летен вирус, за който разправяха, че минавал бурно, но бързо - за около денонощие.

# 729
  • Варна
И нас ни тръшна някакъв такъв вирус.
Относно учебната програма - на нас на родителската среща ни обясниха, че тази година (3-та група) занятия ще имат сутрин и следобед (понякога и по 2 часа). Даже ни обърнаха внимание, че допълнителните занимания (танци и т.н.) съвпадат по време със заниманията в групата и ако някой си запише детето, всяка седмица ще пропуска я математика, я български език...

....
Баща й каза, че вече е време да купува пушка.  Laughing
 Joy
Flowerlina, честит рожден ден и от мен!   bouquet

# 730
Селма, дано да се оправи бързо Алекс!!!!

И аз се опитвах да преместя Марти напред с една група - категорично отказаха, а и баща му не беше много съгласен ... Но за първи клас и аз мисля да е на почти 7 отколкото на почти 8. Аз съм много доволна от госпожите в градината и от организацията им. дано да продължи така и за напред  Peace

# 731
  • София
Шош ще бъде, живот и здраве, на 6,9 г. първокласник....  Rolling Eyes На мен ми е ок това. Но тая тъпа система подготвителните години да са две, не ми допада!  Crossing Arms

От допълнителните дейности (латино танци и логопед) не се отказвам, та ако ще ядрената физика да пропусне!  Crossing Arms

# 732
  • София
Аз мисля Любо да го оставя с набора му.

И аз мисля така,още повече, че тя свикна с групата си, има си приятелчета,нали са от яслата заедно и много ме притеснява как ще и се отрази едно такова преместване,затова се отказах от тези мисли. Иначе и Рая е най голяма в нейната група.

Селма тоя вирус преминава бързо,ако е той разбира се,дано се оправи бързо.
Flowerlina, честит рожден ден и от мен Hug  bouquet

# 733
Шош ще бъде, живот и здраве, на 6,9 г. първокласник....  Rolling Eyes На мен ми е ок това. Но тая тъпа система подготвителните години да са две, не ми допада!  Crossing Arms

Te реално като обучение не са две. Трета група и Подготвителна (четвърта) са си, както е било до сега.
Но направиха трета задължителна и я нарекоха подготвителна, за да обхванат една част от децата (на циганското население), чиито родители не ги пращат на градина.

# 734
Момичета, благодаря Ви за милите пожелания тук и по телефона! Да знаете, че много ме трогнахте! Почерпете се за мое здраве. Утре ще се отчитам повече, че днес ми е малко натоварено!

Аз си мисля, че Ева също ще тръгне през есента на 2013 година в първи клас. Но ще видим... Не сме решили окончателно. Довечера и аз съм на родителска среща и ще видя с какво ще ме изненадат, освен дежурните дарения!

Селма, дано Алекс да се оправи бързо!

Общи условия

Активация на акаунт