Черноморец 2011, част 2

• 43 217
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
забележително остроумно  Joy
зад такова размазващо чувство за хумор, съчетано със социалното самодоволство на "преуспелия", отчетливо прозира героят на Щастливеца  Mr. Green
P.S. ограничавам анализа, щото немам пари и секи момент ше ми спрът интернйета  Crazy

----------
настоящето не се отнася за г-жа Джоджо, чиито текстове прочитам с удоволствие и ги считам за достоверен източник на информация; ако не бях толкова притеснителен щях да си резервирам стая в нейното имение  Tired

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 16:34 от Hauptmann

# 181
забележително остроумно  Joy
зад такова размазващо чувство за хумор, съчетано със социалното самодоволство на "преуспелия", отчетливо прозира героят на Щастливеца  Mr. Green
P.S. ограничавам анализа, щото немам пари и секи момент ше ми спрът интернйета  Crazy
Joy

# 182
Цитат на: Hauptmann link=topic=601649.msg19574032#msg19574032 date=1314365326

----------
[color=blue
ако не бях толкова притеснителен щях да си резервирам стая в нейното имение[/color]  Tired
От твоите уста,в Божите уши Praynig
В момента в който се сдобия с имение,ти получаваш покана за гостуване.

Вечерта е приятна,но има малък проблем.....комарииии
От три дни се появиха гадините гадни.

# 183
Сега е 11.02ч.
Поне 11 пъти сядах да пиша,но не се получава....
днес морето прие в прегръдките си един човек,залюля го и не го върна при нас... Flowers Rose

# 184
  • София
Местен ли е Rolling Eyes
R.I.P.

----
пътувам утре с експрес "Слънчев бряг"; от първото питие ще отлея няколко капки.... Sad

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 15:07 от Hauptmann

# 185
хаиде помагаите някои знае ли хотел в 4ерноморец с басеин и да е близо до плажа че ако се развали времето да сме на басеина

# 186
Лятото не е още свършило,но края на тема,,Черноморец"2011 явно е дошъл.
Благодаря на форума,че ми позволи да се запозная с прекрасни хора.
Благодаря на прекрасните хора за приятните минути с тях.
През лятото сбирам спомени които да ми помагат в трудната трудова година.
Има  хора на които дължа извинения-за закъснели съобщения,за пропуснати такива,на хора които съм разочаровала.
Моето участие в темата е информативно.
Мога да давам само свое лично мнение.
Мога да направя конкретна справка на място.
За другото....има дадени координати.
Желая ви здраве и много усмивки.

# 187
  • Пловдив
Джоджо, малко тъжно ми стана от твоя пост  Hug
Макар почивката при нас да отмина, аз продължавах да влизам тук ей така да прочета какво ново си писала  Heart Eyes
Благодаря ти за всичко, което споделяше в темата, за това, че я поддържаше жива  Hug
Всичко най-хубаво ти пожелавам на теб и цялото семейство, ще се съберем отново тук догодина  Hug

# 188
  • Пловдив
И аз така...Мерси,че поддържаше темата и влагаше много чувство за това  Hug bowuu  bouquet

До догодина!!!

# 189
Много рано се сбогувате, темата може да бъде информационна  през цялата година Grinning

# 190
Аз също мисля,че е рано да се  сбогувате.Прогнозата за септември е за продължаващо лято.

# 191
И аз също мисля че е много рано да се сбогуваме!Джоджо ти наистина можеш да ни бъдеш полезна през цялата година!Събирай информация за всичко в Черноморец а на пролет ние ще я чакаме като топъл хляб Simple SmileА какво ни пречи и през зимата да си общуваме във форума-тъкмо в студените зимни дни ще се стопляме с приказки за морето!

# 192
Никакви сбогувания Wink
Ние мислим около 04.09. да пътуваме за Черноморец.
Кашпичка, Джоджо, моля, кажете ми как е водата, студеничка ли е вече, че не знам как ще удържам малката фурия да не влиза, ако се наложи?

# 193
Явно тези приятелки ме подведоха,че е време за зимуване

Но за съжаление тези дни вятъра и морето не бяха на разположение на туристите.
Имаше доста инциденти и е чист късмет,че има толкова малко жертви.
На 9 септември пътувам за Сливен,но октомври ще съм пак тук.
От днес вятъра утихна,вече е доста топло,а водата е,,мокра,хлъзгава и прави иглички".
Това е описание на 4 момиченце. Laughing

# 194
Аз също  си мисля, че е рано за сбогуване все още ще има топли дни.., а и мисълта за морето може да ни топли, както беше писал някой по-горе. Благодаря и аз за информацията за Черноморец и се надявам и аз да съм  била полезна. Тук в тази тема се запознах с една прекрасна мама и нейното семейство - donikka. Това прави темата още по-скъпа за мен Simple Smile. Лека и ползотворна година на всички, макар че от време на време ще навестявам темата да ви видя как сте?

Общи условия

Активация на акаунт