Черноморец 2011, част 2

• 43 217
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте. Поздрави от Черноморец. Тука наистина е много спокойно, вече втори ден се радваме на курорта. В по-стари публикации някой беше споменал за хубави пици... Simple Smile Обиколихме уж цял Черноморец, но освен в Св. Никола до Хотелл Коско не намерихме.? Много ще сум Ви благодарен Simple Smile
п.с. много бях доволен от кухнята на Старфиш, но не ми хареса това, че някои неща от менюто ги нямаха. Ресторант Градина-пълен шест му пиша Simple Smile. Остава отворен въпросът с пиците...

Пиците са в "Замъка",намира се ж успоредната на главната улица,след детските въртележки и скоковете на батут WinkС/у заведението има и градинка с пързалки и люлки.Вечер на 2-я етаж има жива музика,ние сядахме долу,че...не обичам певачките Laughing

# 166
Аз бих препоръчала пиците на пещ в хотел "Аклади", разнасят и по домовете.

# 167
Така...
Върнахме се тези дни от Черноморец.
Както бях споменала и по-назад в темата бяхме в хотел Камелия - честно казано останах недоволна и не бих го посетила втори път.Вече отбелязах, че стаята след предните гости не беше изчистена - нито банята, нито мивката, която може да се ползва в кухненския бокс.Е, купих си препарата и срам, не срам ама чистих още вечерта след първия ни плаж  Crossing Arms Знам, как изглежда моята неизчистена баня, когато не съм я чистила повече време - тази в хотел Камелия също не бе чистена отдавна. Все едно - през цялато време, в което летувахме в тази къща до всичко, което се докосвах, специално в банята, имах усещането за гнусотия и нечистотия, въпреки че и аз си почиствах  Peace
Също така потребителката от форума, която ми препоръча къщата, а и собственика на къщата ми казаха, че кърпите се сменят на всеки 3 дни..Е, при нас цяла седмица кърпи не само не се смениха, но и боклуците в коша гниха там толкова време в тази жега, миризмата, която се издигаше, когато си тръгвахме не бе никак приятна.Има какво да коригират собствениците, важно е все пак клиентите да са доволни от почивката си, а и все пак нощувката не е никак евтина във вила Камелия.
От всичко останало бяхме доволни - матраците бяха мн удобни, а хазяите почти не сме ги засичали..
Ресторантите - особено очаровани бяхме от Старфиш Simple Smile - различно меню, завъртяни ястия Simple Smile уникално вкусна малинова торта!Но за там трябва да се направи резервация..
В Свети Никола хапвахме също - ядохме много вкусна кавърма Simple Smile
Заведението с пиратите - нищо особено като цяло, а и в повечето заведения в Черноморец - предлагат се стандартни неща.Сервитьорката в това заведение беше забравила веднъж да ни донесе поръчания хляб и все пак ни го включи в сметката.
Посетихме и "Замъка" - еми не съм очарована - певица има, хора има, поръчах кавърма - донесоха ми я в гювече, което беше пълно до половината.Ястията ни ги носеха почти студени - да кажем леко претоплени, наполовина студени.В кавърмата имаше гъби - прекрасно, но бяха нарязани на уникално големи парчета или по скоро някой се е опитвал да ги нареже, но ножът не е стигнал до края на гъбата и се получило нещо като хармоника.Е, храна не се сервира така, ще ме извиняват! Поръчахме салата от печени чушки - чушките по същия начин нарязани и вместо с чесън бяха с лук.Приемам, че заведението така ги приготвя, но толкова нескопосано нарязан лук - никакъв вид  Peace
Иначе почивката ни беше прекрасна - ходихме главно на Градина, там водата е кристална.
Посетихме и пясъчните фигури в Бургас, които си заслужава да се видят.
Една вечер бяхме и на разходка в Созопол - обикаляхме "Южна крепостна стена" - заслужава си да се види, но много хора има в Созопол.

# 168
Нещата с пиците на ,,Замъка"си дойдоха на място-имало един майстор и когато почивал го замествали от кухнята.
Вчера приятели вечеряха там и бях изненадана от отзивите.
Тази вечер други хора вечеряха там и ми донесоха ,,мостра".
Е...това не беше пицата която аз ядох.
Миналата година със синът си поръчахме за обяд пица,и не беше хубава.
Когато тази година бяхме поканени там се чудехме какво да си поръчаме.
Но видяхме от други посетители,че пиците изглеждат добре и си поръчахме.
Бяха повече от добри.
Но това което ми донесоха днес беше ,,палачинка с кашкавал и едри парчета шунка".
Тук някой каза,че има познанство със собственика- моля,сподели Praynig
Който е ял вчера и днес,сигурно няма да повтори,а заведението е препълнено.

# 169
Нели  bouquet  bouquet

# 170
Моля да ми къде се намира. А от Замъка съм разочарован-средно вкусна пица, много стомашни болки...
и да попитам-някой беше споменал за ...фитнес. Има ли такув в Черноморец?

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 07:48 от PharrellVP

# 171
  • Русе
Нещата с пиците на ,,Замъка"си дойдоха на място-имало един майстор и когато почивал го замествали от кухнята.
Вчера приятели вечеряха там и бях изненадана от отзивите.
Тази вечер други хора вечеряха там и ми донесоха ,,мостра".
Е...това не беше пицата която аз ядох.
Но това което ми донесоха днес беше ,,палачинка с кашкавал и едри парчета шунка".

Който е ял вчера и днес,сигурно няма да повтори,а заведението е препълнено.
Джоджо, точно такав беше пицата, която ядох преди 20 дена там и въобще не останах доволна от обслужването. Имало и други като мен значи Rolling Eyes

# 172
viki_1974,за съжаление и много други са разочаровани.
Аз изглеждам като глупачка-препоръчвам,хваля....и хората се чудят на вкусът ми.

Днес Черноморец е тих.
Само на плажа ври и кипи.
Големи и малки се радват на хладната вода.

# 173
Моля да ми къде се намира. А от Замъка съм разочарован-средно вкусна пица, много стомашни болки...
и да попитам-някой беше споменал за ...фитнес. Има ли такъв в Черноморец?

Ето линк към Аклади: http://hoteli-bg.org/hotel-name-20057
Хотела се намира по пътя към к-г Градина, в ляво, няма как да го сбъркате.

А фитнеса е на открито, в парка над автогарата.

# 174
и да попитам-някой беше споменал за ...фитнес. Има ли такъв в Черноморец?

Ето линк към Аклади: http://hoteli-bg.org/hotel-name-20057
Хотела се намира по пътя към к-г Градина, в ляво, няма как да го сбъркате.
А фитнеса е на открито, в парка над автогарата.

Да, вчера посетих фитнеса и видях Аклади по пътя за Градина Simple Smile надявам се въпреки времето и Аклади, и Градина да бъдат тествани днес Stuck Out Tongue

# 175
Какво е времето? Тука камък се пука от жега..... По морето как е?

# 176
Времето е супер за почивка.
В Сливен е било ужасно вчера.
Днес приятели от Монтана си тръгнаха и се шегувахме,че ще им бутилираме ,,хлад".
Има силни вълни за радост на децата и ужас на родителите.
Който има възможност да не се чуди.Да потегля към морено.
Поне към южното,на север може да е друго.

# 177
  • София
Цитат
навалицата намаля ли? че много мразя да ми мйекат наоколо  #Crazy

# 178
  • София
Цитат
навалицата намаля ли? че много мразя да ми мйекат наоколо  #Crazy
Друго си е около теб да говорят на "ние", нали?
За какво ти е море. Я отскочи до Костенец. Разкошна природа, прилични хотелчета и вили за непретенциозните и най-важното - около теб ще говорят на достатъчно твърд език.
Ако пък нямаш пари за хотели, мога да те уредя в Мрамор. Братовчед ми има една къщичка с буренясал двор. Ако изчистиш градината, почивката ще ти излезе безплатна, дори има скътана ракия в мазето. При мраморци мьекане нема. Гарантирам.

# 179
Цитат
навалицата намаля ли? че много мразя да ми мйекат наоколо  #Crazy
Намаля,намаля...
 newsm08сега сме на,,Бе"и ,,Ма"

Общи условия

Активация на акаунт