Еко сватба - споделете опит

• 17 151
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Това е форум който е пълен с хора, които търсят идеи и съвети и за най-съкровени неща.
Какво значи " всякакви хора". Ти отговаряй за себе си. Как можеш да кажеш на човек, че е все тая 'дали е еко или меко", стига смях да (ти) става? За нея, и за нейната сватба? Кога ще пуснеш една тема за съвет да дойда да те оправя по подобен начин? Никога, нали..  Жената питаше просто за идеи и опит за тържество, абсолютно позитивно, без никакви провокации, нищо - вместо това получи толкова простотия и оценки, дори на това колко са й чисти намеренията  Shocked
Направо е отвратително като нападнете така някоя тема, какво ТОЛКОВА ви бръкна в мозъка питането на момичето ...

# 226
Аз май не разбрах точната идея на едно такова ,,Еко"тържество.
Какви цели има точно:
 -да впрегне гостите в начинание,,Посади гора" или ,,Почисти полянка"
 -да ги нагостиш с домашни продукти 

# 227
Аз май не разбрах точната идея на едно такова ,,Еко"тържество.
Какви цели има точно:
 -да впрегне гостите в начинание,,Посади гора" или ,,Почисти полянка"
 -да ги нагостиш с домашни продукти 

Приготви се, сега ще ти напишат, че щом не разбираш значението не е нужно да пишеш по темата  Mr. Green Самата авторка също не знае какво е значението. Лично аз си го интерпретирах така, еко сватба = евтина сватба. Хем да има сватба, хем да е евтина, например с декорация от стара непотребна хартия, в парка, където да не плащат наем за ресторант и т.н.

# 228
  • София
Напротив, най-добронамерено го написах! Че е важно да има сватба, щом са решили да се женят!
Да, аз не бих пуснала тема точно за сватбата си точно в клюкарника! Щях да чета, да питам близки или приятели, които да ми дадат съвет или идеи. Хайде, хайде, чак в такива низки помисли не ме обнивявай! В края на краищата, човек съобразява действията си по някакъв начин с потенциалната аудитория. И точно защото отговарям за себе си, на мен темата ми изглеждаше още от първия пост на авторката много неориентирано и мътно като идея. Така и не разбрах какво иска, че да й предложа това, което отговаря на желанията си.

# 229
Аз си представям подобна сватба на брега на морски бряг, но някъде, където е диво. Миди и бяло вино. Сини полски цветя, бели покривки, бели дрехи и сини цветя в косите.

# 230
Темата е тотално ос..рана.
Дано да мине някой да я заключи.
На авторката желая да премине епизода като бърз влак селска керемида, и да има прекрасно тържество. Ако пусне  тема в друг подфорум, където да се споделят конкретни идеи, ще пиша там.

# 231
  • I want it all and I want it now.
Предлагам ти да си я направиш в някое село. Всичко да си е традиционно ,като едно време. Меню като през 1930г примерно. Имаше даже такава тема за традициите. По еко от това здраве му кажи.

# 232
  • Варна
Аз си представям подобна сватба на брега на морски бряг, но някъде, където е диво. Миди и бяло вино. Сини полски цветя, бели покривки, бели дрехи и сини цветя в косите.

Да, точно на такава сватба кумувах преди повече от 10 години. Младоженецът участваше в улова на миди, изпекохме ги на тенекия,  носехме си вино. Прибрахме си всички боклуци. Имаше и музика и огньове. Почерпката за родителите бе в кафенето до ритуалната зала - скромна и бърза, тип "на крак" - домашни сладки, соленки, вино и шампанско.
Една от най-хубавите сватби, в които съм участвала!
Бъдещите младоженци са от Пловдив, не познавам района и нищо конкретно не мога да предложа.

# 233
  • На земята, която е всъщност звезда.
...
 Така и не разбрах какво иска, че да й предложа това, което отговаря на желанията си.

А защо трябва да й предлагаш, след като не си разбрала?  newsm78 Или, както се казва в един сериал: думите нямат значение, стига да участвам в разговора. Laughing

# 234
  • София
Защото съм отзивчива и се старая да помогна или поне да науча нещо ново!  bowuu
Но стига сме спамили.

# 235
 Добре де, ето аз предложих идея за сватбата и без да съм наясно какво точно се иска. Ще сподели ли някоя от еко-запознатите дали идеята ми не е еко?

Цитат
Чудя се защо след като подпишат не отидат в парка, да пийнат минерална вода наточена от чешмичките пред Халите в стъклени шишета за многократна употреба, и не се разотидат кой от къде е. По-еко ото това здраве му кажи.

Това не е ли еко?

# 236
Защото съм отзивчива и се старая да помогна или поне да науча нещо ново!  bowuu

В Гуглето излизат такива красоти, че не виждам защо й е на авторката нашата просташка идейност. есо wedding

# 237
  • София
така набързо гледане, разкошни са някои неща от сайта! Чак ми се зажени наново!

# 238
така набързо гледане, разкошни са някои неща от сайта! Чак ми се зажени наново!

Да, разкошни са. Но кое им е екото?

# 239
  • На земята, която е всъщност звезда.
Защото съм отзивчива и се старая да помогна или поне да науча нещо ново!  bowuu
Но стига сме спамили.

Хаха, е ти изобщо не заля темата със спам, а?

Отилия, може да е някаква еко дейност, но не е сватба, т.е. тържество. Нито уборката на кварталната ти градинка или заритото с буклук корито на река, е тържество.

А опитите да се защитят ехидните дрънканици с това, че авторката била пуснала темата в Клюкарника /т.е. тя е виновна, че някои съфорумки имат кофти възпитание/, са толкова тъпи, че дори няма смисъл да се коментират. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт