ДЕКЕМВРИйче в коремчето плува, на мама все й се мързелува

• 24 631
  • 654
  •   2
Отговори
# 585
Ох, и аз до сега се натисках в леглото. Уж ми се спи, а пък не мога да заспя. Не знам защо е така. Някой има ли решение на този проблем newsm78 Weary

# 586
Съня и на мен ми е СТАШНА мъка  Sad хем ми се спи, хем ми е много трудно да спя. Вечер като си легна.... имам чувството, че заспивам чак сутринта. Ако заспя, имам чувството, че не спя, а дрема.
Иначе ставам към 9:00 най-късно, с мисълта, че когато нормалните хора си лягат и аз ще заспя, но не....
До момента решение на този проблем и аз нямам  #Crazy

# 587
Здравейте момичета,

аз пък да ви се оплача. Предстои ни ремонт, днес обикаляхме цял ден по магазините за плочки или гранитогрес и тапети. Е... нищо не ми хвана окото. Дори нямам идея в главата си как искам да изглежда. Не мога да се начудя на себе си. Миналата година, като правихме хола, ходих да поръчам дивана и го преправих целия, сега този който е в хола няма нищо общо с мострата. А за скапания коридор и спалня идея не ми идва.  doh

# 588
  • София
Здравейте! Отдавна не съм се появявала, бяхме малко на море и на планина с кемпера, чета ви от няколко дни и най-после успях.  bowuu
За кг. - аз съм +4 от началото, доволна съм, от 52 съм 56 на 163 височина. Коремчето ми не е много голямо, но определено си личи. От няколко дни получавам стабилни ритници от малкия ни мъж - ще го видим на 22-ри при Марков на феталната. За спането - от два дни съм точно както margolina го описва  Rolling Eyes и ставам 12 на обяд  Embarassed. Днес обаче станах по-рано, въпреки че заспах след 04 часа, да видим довечера как ще е...
Освен Дария, има ли и някоя друга мама, която да си е харесала Мамбата на ABC Design?

# 589
Аз за сега гледам кошарки newsm78. За количка още не съм се замислила сериозно.

# 590
Тази Мамба изглежда добре . Аз имам само една забележка : има чупка на дупето , която няма как да се изправи . Това прави сменянето на памперс в количката почти невъзможно , което не е много добре за количка от този клас ...

# 591
  • София
Тази Мамба изглежда добре . Аз имам само една забележка : има чупка на дупето , която няма как да се изправи . Това прави сменянето на памперс в количката почти невъзможно , което не е много добре за количка от този клас ...

Офф, точно тая чупка ме спира да кажа: Това Е количката! Чета разни мнения из нета по въпроса и пише, че голяма част от новите модели на големите марки вече били така и нямало проблем от "анатомична" гледна точка.  newsm78 За смяната на памперсите не се бях сетила...

# 592
Здравейте декемврийски мамчета  bouquet аз днес не се сдържах и отидох при моя доки а трябваше да ходя чак след 2 седмици,ами почна да си ме притеснява това бяло течение дето го имам та затова отидох въпреки че почти от всички чувам че било нормално,но не е така мамчета трябва да се лекува Naughty моят доки изобщо не каза нормално е и др.такива ами си ми изписа веднага вагинални таблетки и след 2 седмици ще ми вземе секрет да види как съм,така че просто един съвет от мен не смятам за нормално такъв вид течение Peace днес майка ми ме заведе в магазин за бременни където правеха ликвидация и нещата бяха на доста добри цени та се здобих с едно панталонче защото както беше вчера хладно аз нямам какво да облека защото нищо не ми става от моите дрехи макар и да съм качила само 4кг. Embarassed но си мисля че са скъпички дрехите за бременни ако са на нормалните си цени Thinking но в нормалните магазини също може да се намери нещо подобно с ластик и на нормални цени така че мисля в такива да пообиколя по-нататък Flutter

# 593
Моя приятелка е с Bugaboo chameleon. Цената й е умопомрачителна ( за бебешка количка) . Със същата чупка е и всеки път като се наложи да се смени памперс настава драма . Бебето се вади от количката и в най-добрия случай памперса се сменя от двама . Ако е сама - трябва специално място/маса/пейка или де да знам какво ... Еми за 2000 лв предпочитам 4 колички с хоризонтално положение , в които могат да се сменят памперси пред тази. Красива е спор няма , но не много практична. На практика бебето расте в този кош - вози се в него от 6 месеца до 2 години , че и повече .... От анатомична гледна точка проблем определено няма , но бебето спи като препарирано , не може да мръдне на една страна например да се завърти и да си спи удобно . Определено не са ок за дълги разходки .  Същото важи и за  Stokke ...

# 594
Мили момичета, минавам да кажа че заминавам за море утре и ще се завърна пред компа чак на 29.08
Пожелавам ви само хубави емоции Simple Smile

# 595
Здравейте декемврийски мамчета  bouquet аз днес не се сдържах и отидох при моя доки а трябваше да ходя чак след 2 седмици,ами почна да си ме притеснява това бяло течение дето го имам та затова отидох въпреки че почти от всички чувам че било нормално,но не е така мамчета трябва да се лекува Naughty моят доки изобщо не каза нормално е и др.такива ами си ми изписа веднага вагинални таблетки и след 2 седмици ще ми вземе секрет да види как съм,така че просто един съвет от мен не смятам за нормално такъв вид течение Peace днес

Ами има много неща, за които лекарите са на различно мнение. Моята гинеколожка каза че е нормално и аз и имам доверие, защото съм имала доста проблеми с тези влагалищни секрети и съм и чела на тази тема. В една статия пишеше че в петия месец бялото течение се увеличава. Според мен всеки трябва да се посъветва с гинеколог за тези неща, дори и аз го направих въпреки че бях чела че е нормално.  Peace

Мами в момента има голямо намаление в laRedoute, поне в испанския. Досега сам се занимавала да поръчвам. Но този път поръчах повече неща за вкъщи и по малко за мен, а за мъжо и за бебka nada.

# 596
Lara8 Всеки сам решава за себе си така е,но аз реших да се застраховам пък и като цяло си е некомфортно с течение и щом мога да го спра Peace иначе доки пак вика ама ще си имате мъж нали знаете и ние с таткото в хор викаме знаеееееем Laughing то нашето милото още от 3 месец си е опълчило бубата и хич не я крие чак лекаря ни се чуди че първото нещо което показваме всеки път е бубето hahaha hahaha ох нямам търпение да дойде декември и да си го гушна Heart Eyes и понеже ми е за първи път и чак не мога да си го представя все още що за чувство ще е Blush

# 597
Да споделя - много е хубаво да си мързелувам вкъщи. Сутрин не бързам за работа. Следобед подремвам. Наслаждавам се на бебе-ритничетата. През деня го усещам доста отчетливо. Толкова по-различно е от предната бременност. Даже си мисля, че като бебо е толкова активен през деня, дали и като се роди няма да е така. Нощем да си поспива, а през деня да е е по-буден.
Чели ли сте нещо за пренатално възпитание. Какво мислите по темата. Дали има информация и на български.

# 598
Минавам пак набързо, найстина че на  smile3550 се раждат най- гениалните идеи  Mr. Green До скоро се чудех как да се казва бебо, и реших Sign Exclamation но искам да си кажете и вие мнението,понеже се колебая м/у два варианта , Борислав и Борис (аз повече съм за 1-то)  ако питате на кого ще е кръстено? на мен и баща му Той е - Бойко Аз - Стефка   Stuck Out Tongue Winking Eye tongue2
И без това както е тръгнало никой няма да ни помогне нито с лев нито с труд за отглеждането му, затова ще е на нас  Naughty  Peace

# 599
Минавам пак набързо, найстина че на  smile3550 се раждат най- гениалните идеи  Mr. Green До скоро се чудех как да се казва бебо, и реших Sign Exclamation но искам да си кажете и вие мнението,понеже се колебая м/у два варианта , Борислав и Борис (аз повече съм за 1-то)  ако питате на кого ще е кръстено? на мен и баща му Той е - Бойко Аз - Стефка   Stuck Out Tongue Winking Eye tongue2
И без това както е тръгнало никой няма да ни помогне нито с лев нито с труд за отглеждането му, затова ще е на нас  Naughty  Peace
При нас таткото е за Борис но аз се чудя все още Whistling

Общи условия

Активация на акаунт