Случи ми се нещо странно VII

• 115 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
Е, оборването става с доказателства по принцип. Simple Smile
 Така е, странните неща се случват само на тези, които вярват в тях, защото те са в тяхното съзнание. Peace Повечето от случките във всеки случай.

# 106
Е, оборването става с доказателства по принцип. Simple Smile
 Така е, странните неща се случват само на тези, които вярват в тях, защото те са в тяхното съзнание. Peace Повечето от случките във всеки случай.

Доказателство не е възможно. Но не разбирай грешно,аз не оборвах нейното неверие относно странни неща,ами просто твърдението,че само хора интересуващи се от това ГОВОРЯТ ЗА ТОВА,може и дядо ми да не е видял истинска сянка,но важното е,че е говорил за това ,а той не запален маниак по паранормалното...
Това беше целта на изказването,той не е чел за духове,такъв може да не е видял,но е важното че е споменал...Не се отклонявайте,фокусирвайте добре ,оборвам твърдението ,че само запалени хора твърдят ,че са ставали свидетели на странни неща,не оборвам несъществуванието им...

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 00:31 от MALIJI

# 107
Хората, които не вярват пренебрегват това което им се случва. Забравят го или си казват "привидяло" ми се е. Принципно науката е доказала, че ако мозъкът не може да си обясни нещо го игнорира, явно има значение и колко си подготвен за такива случки.

Имам приятелка, която живееше в апартамента на починал възрастен човек. Вещите му си седяха там, книгите, дрехите, завивките. Само бяха разчистили едната стая и кухнята за квартирантите. Та там се случваха много странни неща - това със скърцането по паркета, спирането на течащите мивки или угасянето на лампите в празните стаи си беше най-малкото. Имаше моменти, в които намираха всичките си дрехи оставени на леглото или стола примерно на земята, обувките разпиляни из целият коридор, все едно някой е ритнал подредените до вратата чивтове, затваряха се с трясък врати без течение. Та едната от квартирантките се побъркваше от страх, а другата не се впечатляваше - улягал паркета, станало течение, стара канализация или просто няма представа, но 100% има логично обяснение. И до ден днешен едната е убедена че съжителстваха с призрак, а втората, че блока е улягал.  Mr. Green

# 108
Хората, които не вярват пренебрегват това което им се случва. Забравят го или си казват "привидяло" ми се е. Принципно науката е доказала, че ако мозъкът не може да си обясни нещо го игнорира, явно има значение и колко си подготвен за такива случки.

Имам приятелка, която живееше в апартамента на починал възрастен човек. Вещите му си седяха там, книгите, дрехите, завивките. Само бяха разчистили едната стая и кухнята за квартирантите. Та там се случваха много странни неща - това със скърцането по паркета, спирането на течащите мивки или угасянето на лампите в празните стаи си беше най-малкото. Имаше моменти, в които намираха всичките си дрехи оставени на леглото или стола примерно на земята, обувките разпиляни из целият коридор, все едно някой е ритнал подредените до вратата чивтове, затваряха се с трясък врати без течение. Та едната от квартирантките се побъркваше от страх, а другата не се впечатляваше - улягал паркета, станало течение, стара канализация или просто няма представа, но 100% има логично обяснение. И до ден днешен едната е убедена че съжителстваха с призрак, а втората, че блока е улягал.  Mr. Green

Точно такова празноглавие проявяв и науката,на бялото ще кажат черно...Тая секвартирантка не паркета,мозъкът и има нужда от улягане,използвайте една бухалка и ще и олегне... smile3514 smile3521 newsm08 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 109
  • Балчик
Глупости на търкалета, а кой знае със сигурност, че бялото е точно бяло, а не черно?
Това като сектантите- само тяхната религия е най-правилна. ooooh!
Науката поне има някакви доказателства, докато обратното- са само догадки.

# 110
Глупости на търкалета, а кой знае със сигурност, че бялото е точно бяло, а не черно?
Това като сектантите- само тяхната религия е най-правилна. ooooh!
Науката поне има някакви доказателства, докато обратното- са само догадки.

Цялата ти къща да откача,за се местят предмети  и да се разбъркват си е точно това,науката е безсилна,колкото и да и се иска...Ето това е на бялото черно...
Ама празноглавците се ще търсят логичното,друга приказка ще заприказвате като ви изстине тялото и ви запошитят в пръстта студена,та да изсъхнат ваще кости и воня да се разнесе.Тогава ще разберете истината,но още тук ще я разберете...

# 111
Ще разкажа една интересна история.Педи три седмици братовчедка ми беше на гости за няколко дни и донесе  стъклена топка, такава с която се предсказва бъдещето.Купила е от разпродажба в интернет.Ние нямаме опит в гледането ,никога не сме гледали в такава топка ,аз за първи път виждах на живо кристална топка за предсказване .Виждала съм такива само по филмите.Вечерта решихме да гледаме в топката.Подложихме черна кърпа и запалихме една свещ.Указанията намерихме в нета.Аз братовчедка ми и дъщеря ми се загледахме в топката.Загасихме лампите светлината идваше само от запалената свещ,не ставаше течение ,беше тихо.След половин часово съзерцание в топката започнаха да се движат малки бели точки,топката избледня ,точките се движеха нагоре, усещането беше ,че се случва нещо магично.Преживяването за мен беше странно и едновременно страшно.Тези бели точки започнаха да излизат извън топката ,да хвърчат нагоре и свещта започна да пука .Приличаха на запален бенгалски огън с искри които излизат ,но не от огън а от топката.Аз бях най-притеснена и запалих осветлението. Прекъснах това което наблюдавахме.Тези искри ги видяхме аз и дъщеря  ми.Братовчедка ми която стоеше на срещуположната на нас страна каза, че е видяла ,главите на няколко странни същества ,тя ги оприличаваше ,на тези с издължени тъмни очи и без нос,които всички сме гледали по филмите за извънземни.Така наречените "Сиви".Помислих ,че си измисля.След това прочетохме в интернет ,че и други които са гледали в такава кристална топка са попадали на тези извън земни "Включвали се в този канал",каквото и да означава това.Вече бях склонна да и повярвам.На следващия ден бяхме на вечеря, в ресторанта имаше прощално парти за група чужденци, с много фойерверки, може би това бяхме видели в кълбото!

# 112
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Цялата ти къща да откача,за се местят предмети  и да се разбъркват си е точно това,науката е безсилна,колкото и да и се иска...Ето това е на бялото черно...
Ама празноглавците се ще търсят логичното,друга приказка ще заприказвате като ви изстине тялото и ви запошитят в пръстта студена,та да изсъхнат ваще кости и воня да се разнесе.Тогава ще разберете истината,но още тук ще я разберете...

#Crazy що не ....

горещо ти препоръчвам да наблегнеш на правописа, зачитането на чуждото мнение и по-мекия изказ.
за възпитанието нищо не споменавам, за него е късничко.

# 113
...Цялата ти къща да откача,за се местят предмети  и да се разбъркват си е точно това,науката е безсилна,колкото и да и се иска...Ето това е на бялото черно...

#Crazy що не ....

горещо ти препоръчвам да наблегнеш на правописа, зачитането на чуждото мнение и по-мекия изказ.
за възпитанието нищо не споменавам, за него е късничко.

Изчетох темата и имаше хора с доста по-лош правопис от моя.
Изчетох всички теми.

# 114
Каква е тая сила,ток ли е,физична сила ли е...която ще мести предмети системно и какво ли не.
Приемете,че науката няма отговор. За това се изказах така. Но не е грубо,ами споделяне на мнение.
Много свещеници говорят със същия тон на хората...Това е изказване на мнение...Да съм пратил някой конкретно в гроба...Не съм...

# 115
Попадна ми един ритуал... да молиш слънцето за помощ със съответния санскрит. И аз си поисках нещо.
Онова, което исках, ми се даде още същия ден, което си беше чудо, предвид обстоятелствата.
Просто да речем, не бях готова да го получа...знаех си го, но си казах: "само да го получа, другото е моя работа" Tired
Загубих го по най- брутален начин, доста бързо след това Tired сякаш сам Бог беше организирал събитията тогава. И сам той ми го взе. Tired

# 116
Каква е тая сила,ток ли е,физична сила ли е...която ще мести предмети системно и какво ли не.
Приемете,че науката няма отговор. За това се изказах така. Но не е грубо,ами споделяне на мнение.
Много свещеници говорят със същия тон на хората...Това е изказване на мнение...Да съм пратил някой конкретно в гроба...Не съм...
Не си, ама това не те възпира да изразяваш недорасло и идиотско мнение по въпроса Thinking. Малко `алтавиш у главата, да знаеш!

# 117
Elizabeth_ , опиши го този ритуал, че да помолим и ние слънцето за по нещичко. Ако повече хора го изпробват, може да се прецени по-добре дали действа.

# 118
Много интересни неща сте разказали. Относно змията - да заложат паничка с мляко и да я дебнат от засада. Аз също знам случай змия да се качи, но на 4 етаж, имаше лоза, която стигаше до 5 етаж на блока, по нея се беше изкачила.

# 119
Много интересни неща сте разказали. Относно змията - да заложат паничка с мляко и да я дебнат от засада. Аз също знам случай змия да се качи, но на 4 етаж, имаше лоза, която стигаше до 5 етаж на блока, по нея се беше изкачила.
Ние сме на шестия етаж и има дървето точно до нашия прозорец,толкова дълги.Ако няма дървета щее странно от къде е змията.Мисля ,че е била демон,както знаете змиите са символ на болест ,а болестта идва от злото.За това не е намерена.

Общи условия

Активация на акаунт