Случи ми се нещо странно VII

• 115 244
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
По повод детето с японските думи...
Аз като малка съм казвала по много пъти "Тути Яй" и майка като ме е питала кво е тва, само съм сочела нанякъде и нищо не съм отговаряла. Яде ли се? Пие ли се? На никакви такива въпроси не съм отговаряла.
Имам един единствен спомен как майка ме облича на леглото и аз казвам "Тути Яй" и тя пак ме пита и аз мълча. Ама понеже ми е ясен този спомен, нямаше нищо в стаята, което да нарека така. Освен да съм го забравила, не знам.

# 301
Като малка 3-4 годишна съм разказвала на майка ми,как те със баща ми не ми били истински родители.Моите ги бил блъснал камион и те(сегашните ми) ме взели да ме гледат.Фантазията ми явно добре е работила.
MALIJI в какво те учи дав ярваш китайския бог на кухнята ? Аз даже незнам той дух ли е бог ли е  Grinning 

# 302
Интересни истории разказвате,аз още дочитам старите истории.Искам да ви разкажа за един мой сън,още бях ученичка.По принцип рядко сънувам или не си спомням сънища си,но този няма да го забравя никога.
Сънувах баща ми(той почина,когато бях на 6 години)влиза в стаята,аз съм седнала на един диван.Той сяда до мен и ме пита''Помниш ли ме?''Аз му казвам''Да!''
Татко се разплака,прегърна ме и после излезе. Cry

# 303
  • Winterfell

Включвам се и аз със случка.
Работя на смени,напоследък прекарвам в седнало положение по 8-9 часа и вечер крака ми се схваща ужасно.След работа съм прекалено скапана за да се прибирам пеша,за това реших да ходя до фирмата-т.е излизам от вкъщи в 5:30 сутринта.Писала съм в предишната тема-осветено е,има и други хора по пътя(колеги) и пътя ми минава до градските гробища.Ама аз съм серт с опит с паранормалното и не ме е страх Mr. Green Та вървя си аз по пътя спокойно,стигам до гробищата.Тишина(естествено),наоколо няма никой и изведнъж чувам музика и много хубав женски глас да пее Shocked Спрях на място.Женския глас започна да изпъква все повече от мелодията която звучеше.Беше народна музика.Започна да ме унася сякаш.Започнах да се усещам много тежка и сякаш ме упояваше.С голяма мъка си затътрих краката по-далеч от там.Лампите започнаха да гаснат.Хрумна ми да се прекръстя и всичко спря на мига.Лампите светнаха,песента спря,а силите ми се върнаха .Та така,чудя се какво ли щеше да стане ако не се бях отдалечила?Мои близки приятелки са ми споделяли,че са виждали вечер сватба с музика,младоженци и гости пред гробищата(на село)

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 21:36 от Tatti

# 304
Миналата Коледа,празнуваме в една позната.Празнуваме е силно казано.Седим и си говорим.В един момент се чува хлопане по вратата.Тя беше на 3-4 метра от нас,та се чуваше много ясно.Какво беше изумлението ми,когато познатата извика:"Влизай,дядо!"Дръпна стола,сложи чиста чиния,прибори,откъсна парче от коледната пуйка сложи я в чинията и седна. ShockedНа изумения ми поглед,каза:"Това е дядо,той идва всяка Коледа при нас"Разбира се,всичко си остана недокоснато.Заговорихме за духове и починали близки(егати темата в навечерието на такъв празник)и ми разказа за нейна близка,която виждала духове.Аз изявих желание да се запозная с въпросната особа.Малко след нова година ги каня двете на кафе.Дойдоха,сложих кафе,пием,говорим.. По едно време въпросната жена,виждаща разни неща се обръща към мен с думите:"Какво си забравила днес?Абе нещо се е случило на тази дата,а ти си забравила.Баба ти стои до теб.Нещо свързано с нея си пропуснала." ConfusedВеднага се замислих-раждане и смърт на двете ми баби.Кога бяха? ThinkingАми да,днес е 4-ти януари.Датата на която почина едната ми баба.То това може и да е съвпадение,де.Не знам,ама ми стана много странно.Пак трябва да я повикам.Искам и аз да мога да виждам разни странни неща,ама..тц,не става Crossing Arms

# 305
Момичета,аз живея в САЩ,та и да дам адрес,малко трудно ще се състои среща.Иначе подробно я разпитах кога,как ги вижда.Говорят ли и.Жената е изключително мила.Каза ми,че вижда само силуети и не може да каже цвят на очи примерно.Описва фигурата.Освен това било много неприятно и тя много се страхувала.Избягва тази тема и само с най-близки споделя.Не говорели.Просто и изниквала в ума дадена мисъл.Разстройва се от тези си видения и хич не ги иска.Казва че е ужасно и че все пак е късметлиика,че не ходели  с нея постоянно.Започнали когато била ученичка(тя е на 44),когато мярнала чичо си в коридора.В първия момент помислила,че са го пуснали от Белене,но малко по-късно се разбрало,че той е починал там.Сега ви преразказах,какво ми обясни тя.Казва,че сигурно много е грешила в предния си живот,че освен тежката съдба,която има,да носи и този непосилен за нея товар... Confused

# 306
Аз да се запиша и да попитам в отговор на малко по-стар пост Фил да не си гледал Фжийпърс Крийпърс преди това?На това ми прилича описанието ти

# 307
Гледал съм всичките, да, но не и скоро. Гледал съм и Джурасик Парк, но не виждам стегозаври от балкона... това в кръга на шегата разбира се.

Съгласен съм, че понякога подсъзнанието ни върти номера със запаметени картини, но в случая това не важи. Ако беше така, то тогава би трябвало цялата група приятели в Търново да са го гледали също, едновременно, да сме с абсолютно еднаква психика и аз с тях и те помежду си, за да се получи този ефект... Няма как да се получи това.

# 308
Не знам обяснение няма за това....дали има още хора видели подобно нещо.....и дали само нощем се е забелязало? Иначе за филма много ме беше филмирал струвашеми се,че го виждам това нещо и че всеки момент ще се появи на балкона ужас

# 309
аз да споделя една история,за която се сетих след като прочетох един стар пост( не ми се искаше да се сещам честно казано) Та бях сама в апартамента с котката ми(преди милото животинче да почине) и се будя от странен шум идващ от коридора отварям очи и виждам,че котето го няма и се обръщам тъй като чувам вратата да се отваря,а тя си отваряше вратите сама и виждам мъж,който се е надвесил над мен,с черни дрехи лице не видях видях само изгарящи очи(нз дали бях тъмни или светли не видях добре,но бяха много пронизващи) и ехидно лукава усмивка.....стреснахме и в този момент се събуждам и осъзнавам,че котето е до мен свито на кълбо върху ръката ми както съм заспала и това е било сън,успокоена се обръщам и виждам същия силует за секунди точно над мен....споделих същата вечер с една моя приятелка и тя ми каза,че е "сънувала" същия "човек",но при нея е стоял на един стол в стаята й....след това явно уплашени отидохме при една нейна позната,която гледа на карти и е много навътре със паранормалното и още преди да сме споделили тя разказа,че си е гледала за кой ще се омъжи или нещо си и в огледалото е видяла мъж със същото описание като този,който ние видяхме и той се е опитал да я дръпне при него в огледалото(само да кажа,че тя твърди и не само я,а и приятелката,с която е била,че е била като в транс).Не знам какво беше,но доста ме поуплаши и след година и нещо пак така уж се будя и виждам същия до мен от страната на леглото и щом го погледна изчезва. PraynigМоля се да не ми се случи пак ужасно много ме беше разтревожило.

# 310
Джия, всъщност ти не си успяла да се обадиш на мтелския, след което си набрала номера и се е включил глобулския, но той е с друг номер, правилно ли разбирам?   Thinking

Не съм набирала глобуския си номер от м-телския никога, както и обратното. Нямам запеметен номера на глобулския в мтелския и обратното. Тогава как е възможно? Ако и двата телефона ми бяха на един оператор щях да приема, че е техническа грешка.

Моя приятелка е получавала празни смс от мен. Не съм ги пращала аз де. Виждам, че и на вас се е случвало.

Няма нищо странно, техника, дава грешки. Преди време мъжът ми набира приятеля си, а звъни моя телефон. Гледам аз кой ме търси- мъжът ми, показах му, а той ми показа неговия телефон, на чийто дисплей си изписваше, че набира номера на приятеля си. И техниката не е безгрешна. За някои е странно, за  други нормално. Simple Smile

Това може да не е от оператова, а по-скоро от самия телефон  Peace

# 311
Джия, всъщност ти не си успяла да се обадиш на мтелския, след което си набрала номера и се е включил глобулския, но той е с друг номер, правилно ли разбирам?   Thinking

Не съм набирала глобуския си номер от м-телския никога, както и обратното. Нямам запеметен номера на глобулския в мтелския и обратното. Тогава как е възможно? Ако и двата телефона ми бяха на един оператор щях да приема, че е техническа грешка.

Моя приятелка е получавала празни смс от мен. Не съм ги пращала аз де. Виждам, че и на вас се е случвало.

Няма нищо странно, техника, дава грешки. Преди време мъжът ми набира приятеля си, а звъни моя телефон. Гледам аз кой ме търси- мъжът ми, показах му, а той ми показа неговия телефон, на чийто дисплей си изписваше, че набира номера на приятеля си. И техниката не е безгрешна. За някои е странно, за  други нормално. Simple Smile

Това може да не е от оператова, а по-скоро от самия телефон  Peace

Вчера и аз имах случка с телефон.Ще разбереме дали е било бъг или нещо друго.
Подозирам,че е предвестник за смърт.

Та вчера дядо ми,който лятото си стои на село,се обади вкъщи да каже ,че не се чувства добре и му е много зле.Ние се обадихме на съседите му,които често си ходят на село,за да го закалат в болница.Съседите са ни братовчеди от родата.
Те ни информираха какво става,защото останаха в болницата.
По едно време се обаждат вкъщи да кажат да не звъниме на дядо ми,защото сса щели да ни се обадят те,ако има нещо ново. Някой бил звъннал и те решили,че сме ние.
А всъщност никой не му е звънял на дядо ми. Проверрих кога беше обаждането и се оказа 20:19...
Дядо ми вероятно ще го оперират,това повникване може да е предведстник,че нещо може да му стане в 20:19...Ще видиме...Имам предчувствие,че тогава ще се случи фаталното.

# 312
Да споделя и аз нещо странно и необяснимо, което ми се случи наскоро.

Бяхме на вилата с детето. Наскоро я ремонтирахме, наследство е от баба ми и дядо ми, които вече не са на този свят. Кухнята е в отделна постройка от основната къща, в която се намират спалните.
Та една вечер ще си лягаме и аз шетам из кухнята, прибирам, пускам миялна и т.н. Излизам и заключвам вратата. Детето ми е още малко и съответно и правя млякото с изворна вода, така че за нея винаги има такава, а ние пием минерална. В кухнята имаше 2 бидончета от по 3 литра. Едното го отворихме като пристигнахме (на предния ден вечерта), а другото си стоеше неотваряно и неразпечатвано. За ден и половина бях изразходила от бидончето не повече от 1 литър вода, и го прибрах в един шкаф.
На сутринта ставам да правя на детето мляко, ранни зори са, мъжът ми още спи.
Отивам, отключвам кухнята и виждам на плота седи бидончето с вода, но в него не бяха останали повече от 300-400мл.  Shocked Питах мъжа ми естествено, дали не е ставал през нощта да си отсипва вода за пиене, но той отрече. Каза, че до леглото си има бутилка минерална вода от 1.5л и пил от нея.
На вилата сме само аз, детето и мъжа ми. В кухничката си бяхме оставили телефони, пари, лаптоп, които не бяха докоснати.
Дори да предположим, че някой е влизал през ноща (прескочил оградата на двора) и има ключ за кухнята (бравата е стара, ключът съвсем обикновен), то не ми е логично да си отсипе от водата, да я остави на плота, а да не пипне нито пари, нито техника. И да, второто бидонче с вода си седеше на мястото, на което го бях оставила, все така неотворено.
Погледнах пак почти празното бидонче, не е пробито отникъде, за да е изтекла водата...
Та така, ако имате обяснение някакво, ще се радвам да ви прочета.

# 313
MALIJI, недей така! Shocked Дано си е жив и здрав, дядото

# 314
MALIJI, недей така! Shocked Дано си е жив и здрав, дядото

Дано ,но ...Той е доста стар и шанса е по-малък процент,заради годините.Може и да не стане нищо.
Но може би баба ми ще усети ако нещо наближава,защото има такъв случай с майка и.
Когато е влязла в болница майка и ,на баба ми едното и око започнало да се мърда без да спира. Когато спряло,тя научила ,че е починала майка и.Тя каза,че има предчувствие ...

Общи условия

Активация на акаунт