Случи ми се нещо странно VII

• 116 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Kosi_bosi13 ,не е паранормално, получават се напрежения в стъклата ,поради различни причини ,затова се пукат

# 436
По принцип гледам да не съм суеверна.
Но ще ви кажа какво се случи. Преди има-няма месец, в големите жеги, спим на отворен прозорец с мрежа/да не се свханем от климатика/. Аз за разлика от мъжа ми спя много леко/изкривяване от майчинството/.  Та веднъж както си спя, разко се събудих от звуците на кукумявка, мого ясно чух/за пръв, дано и за последен път/: Куку-мя, Куку-мя няколко пъти, беше ужасно, злокобно #Cussing out, имах чувството, че е кацнала на прозореца злата птица. Но не събудих мъжа ми, на сутринта го-питам: нищо не чул. Казвам няма да съм суеверна, още повече, че не живеем в еднофамилна къща, може и да ми е сторило, че е близко до прозореца.  НО странното, по-точно трагичното е, че преди броени дни неочаквано се спомина лелята на мъжа ми/която обаче естествено не живее при нас/, вчера бяхме на помена й.
Не зная съвпадение ли е, не е ли , но това ни сполетя... Confused

# 437

Не знам колко истина има в това поверие, но близо до нас явно живееят кукумявки, защото ги чувам редовно. По тази логика, досега, трябваше да се е тръшнала цялата рода:) Да не дава Господ! Praynig

# 438
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако някой пак намери недошит или незапочван гоблен да се обади  Mr. Green ще го "задомим"  Hug

# 439
  • Русе
А днес открих портмонето на 8-годишния ми син в шкафа с чорапите на 3-годишния, при положение, че ми заяви, че вчера го е извадил на чина и след междучасието не го е открил. Бях му казала да провери днес по пода и под чина в класната стая. Вчера му прерових иначе чантата основно, а намирането в шкафа беше преди да се върне днес

Всичко е ясно. Портмонето е интелигентно и се е върнало в къщи само също като загубилите се кучета и котки! Wink

# 440
ако някой пак намери недошит или незапочван гоблен да се обади  Mr. Green ще го "задомим"  Hug
проблема е че има само конци в пликове и плата на който се шият тия работи , само някакви ушити сивозеленикави редове, майка ми се занимава с такива неща доста ама каза ,че за нищо не става без схеми

# 441
  • София
А днес открих портмонето на 8-годишния ми син в шкафа с чорапите на 3-годишния, при положение, че ми заяви, че вчера го е извадил на чина и след междучасието не го е открил. Бях му казала да провери днес по пода и под чина в класната стая. Вчера му прерових иначе чантата основно, а намирането в шкафа беше преди да се върне днес
Всичко е ясно. Портмонето е интелигентно и се е върнало в къщи само също като загубилите се кучета и котки! Wink
Joy

# 442
По принцип гледам да не съм суеверна.
Но ще ви кажа какво се случи. Преди има-няма месец, в големите жеги, спим на отворен прозорец с мрежа/да не се свханем от климатика/. Аз за разлика от мъжа ми спя много леко/изкривяване от майчинството/.  Та веднъж както си спя, разко се събудих от звуците на кукумявка, мого ясно чух/за пръв, дано и за последен път/: Куку-мя, Куку-мя няколко пъти, беше ужасно, злокобно #Cussing out, имах чувството, че е кацнала на прозореца злата птица. Но не събудих мъжа ми, на сутринта го-питам: нищо не чул. Казвам няма да съм суеверна, още повече, че не живеем в еднофамилна къща, може и да ми е сторило, че е близко до прозореца.  НО странното, по-точно трагичното е, че преди броени дни неочаквано се спомина лелята на мъжа ми/която обаче естествено не живее при нас/, вчера бяхме на помена й.

И при нас има много кукумявки. Всяка сутрин една наблизо /мисля,че обитават стари къщи,навеси,тавани/ пее като по часовник-преди разсъмване.
Отначало се плашех защото имаше смъртни случаи. После се успокоих. Хора умират постоянно независимо дали пее кукумявка или не. Живот.
Пожелавам си повече да сме вярващи отколкото СУЕверни  Peace  Hug

# 443
Да се наредя и аз на опашката на чакащите мотман да се появи от някой ъгъл  knit
И за да не съм офтопик, а и нали сте подхванали кукувиците, да ви разкажа. Тинейджъри сме, висим на село по пейките и една вечер, в градинката, в която се намират кметството, библиотеката и църквата като се разкука тая ми кукувица ....спогледахме се, позахилихме се, да обаче една от девойките с нас, като каза"аууу кука над църквата, значи много хора ще умрат". Ние вече в достатъчно зряла възраст  Mr. Green, не се вързахме особено посмяхме се и така. Ставаме на другата сутрин-камбаната за погребение дрънчи-нормално, село, всички за там са се приготвили. На следващия ден пак...на четвъртия не ни беше никак смешно  #Crazy Слава Богу, с това се приключи Simple Smile И все пак за мен си е чисто съвпадение Peace
Само да допълня, че в единия ден, починаха двама.

# 444
  • Балчик
В интерес на истината, въпреки, че гледам да не обръщам внимание, но пролетта до нас имаше кукумявка, след два дена ни се обадиха, че на дядо сестра му е починала. Когато кучето започне да вие също гледам да и се скарам и започвам да я занимавам с нещо, да не вие.  Уж не вярвам, но тия суеверия са така насадени трайно от баби и прабаби, че все ти се натрапват.

# 445
  • Tам през Атлантическия океан
Terminator Laughing ne кукувица бре, а кукумЯвка  Wink

# 446
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Това за кукумявките никак не е вярно. На покрива на блока, до нашия, през вечер кукумяУка една нахалница, откакто се помня...даже не знам защо се намира там  Tired Засега даже няма смъртен случай, пък не дай си да се тръшне целия блок  Simple Smile Поверие, на което вярват доста хора, пък то съвпаденията сърце нямат да плашат народа  Flutter Птица като птица - има дарба да Ку-Ка и го прави  Simple Smile

А вчера, заради тоя Мотман, който така стабилно се разхожда из тази темичка, си изкарах акъла, дето така и така е в оскъдно количество  Flutter Някъде по това време отидох до кухнята да си взема нещо за хапване. Прозореца се намира точно до хладилника. Отварям го аз тоз хладилник, взимам си манджането, затварям, отхапвам парченце от дажбата...и в същото време нещо черно, пернато се халоса здравата в ламарината на прозореца. Забравих да преглътна, бързайки да се изнеса от кухнята. Ама пусто любопитство ме хвана, та се върнах и излязох на балкона да видя нещо видИ ли се...Ама не - хем живея на 15тия етаж, хем тъмно като в меча хралупа. Легнах си и се сетих, че моя приятелка, която живее в блока зад нашия на 16тия етаж, доста често ми се оплаква, че гълъбите постоянно се залепват с бясна скорост за прозорците й, та си отдъхнах. Било е просто дезориентиран гълъб, който не е преценил къде лети  Rolling Eyes Какво ли не ми мина през главата...особено г-н Мотман  Crazy

# 447
  • Tам през Атлантическия океан
 Mr. Green Мани , покрай Фил и г-н Мотман и аз изчетох тази тема от начало та до тук Blush а рядко ми се случва освен ако темата не съм я почнала от начало да я следя   Laughing

# 448
О това за гълъбите е вярно.Вчера пак се блъсна един в прозореца ми.Веднъж бяхме с приятели и гледаме "Jeepers Creepes" и някъде средата на филма като бяхме вече,достатъчно исплашени се чува едно яко "Бум" от прозореца.Е тогава си изкарахме акъла всички.А сега ще ви разкажа от днес.Бях леко пияна и се прибирах сама към вкъщи (е да ама не знаех къде живея).И бях седнала на едни люлки чакаща една приятелка да дойде да ме прибере.(била съм седнала пред блока,а не знаех) И тъмно и студено,а аз олята с вода (с цел истрезняване,великата идея на едно момче) И докато чакам виждам на люлката до мен човек,отново точно като сянка,както когато припаднах.И седи неподвижно.А аз като пълен идиот казах "извинете,ама вие знаете ли къде живея" и се смея.А той ми посочи небето.И аз "Ама как да се кача до там" и приятелката ми викна "ти ли си" и човека го нямаше вече.Питах я дали е видяла нещо,а тя каза че съм била сама.Казах и какво е станало тя само каза,че е било заради алкохола.Да но не е така.Беше си съвсем реално.Имам предвид,че другите неща ги помня като цялостна картина и ми се губят неща и ми е всичко размито,а този момент съвсем ясно.Не знам,може и наистина да е от алкохола.

# 449
Terminator Laughing ne кукувица бре, а кукумЯвка  Wink
Ох знаех си, че ще ги оплета накрая  Joy (мерси за разяснението)

Общи условия

Активация на акаунт