Случи ми се нещо странно VII

• 115 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Балчик
Това, което виждаш колко време преди събитието го знаеш- дни, месеци? Или в момента на случването "си спомняш" за него?

# 511
  • Tам през Атлантическия океан
Супер темата е изчистена  Hug

Да споделя и аз нещо  Grinning преди няма и 2 години сънувах приятелка съфорумка  Grinning разказах съня на наша обща позната която я е виждала и я описах как изглежда  Grinning
След време се виждаме реално с момичето което съм сънувала и изглеждаше така както я бях видяла  Crazy
До преди това нито ФБ имахме ни снимки от някъде съм и виждала  Rolling Eyes

Същата като от съня  Crazy

# 512
И на мен ми се е случвало това. Сънувах човек, който не познавам и никога не съм виждала /много близък на мой приятел/.
Когато го видях беше дори с бижутата от съня ми  Shocked Shocked Shocked
Още не мога да си го обясня.

# 513
И аз съм сънувала момиче,което не бях виждала, само знаех за него. Когато се запознахме ,изглеждаше точно както в съня ми.

# 514
Това, което виждаш колко време преди събитието го знаеш- дни, месеци? Или в момента на случването "си спомняш" за него?

Някои неща си "спомням" в момента на случването, но много неща виждам в бъдеще и то доста далечно. Имам сега спомени чак до пролетта. "Спомням" си хора които дори още не познавам. После се запознавам с тях и вече знам много неща и за тях самите и за нашите отношения в бъдеще.

Не е дежавю, аз в началото така го определях, но дежавю е именно когато в момента на случката се сещаш. Аз си "спомних" как ми съобщават за смъртта на майка 3 дни преди да се случи. И ми съобщиха точно така както го видях онази сутрин когато "споменът" изплува.

Това не е сън- това са "спомени". Изведнъж изплуват в съзнанието като нещо което много отдавна е било вече.

Обаждат ми се клиенти непрекъснато. От кратък разговор аз знам вече ще имам ли работа с този клиент или не. Някои се обаждат, говорим, давам им информация и си затваряме, но аз вече знам че той ще се върне защото "го помня". Това ми се случва непрекъснато. На някои клиенти дори си "спомням" лицата само след кратък телефонен разговор.

# 515
  • Tам през Атлантическия океан

Обаждат ми се клиенти непрекъснато. От кратък разговор аз знам вече ще имам ли работа с този клиент или не. Някои се обаждат, говорим, давам им информация и си затваряме, но аз вече знам че той ще се върне защото "го помня".

Интуиция , всички я имаме но не всички я забеляваме или обръщаме внимание  Hug

# 516
  • I want it all and I want it now.
Всички ,важни моменти в живота ми ги сънувах ,преди да ми се случат.  Peace
Но от няколко години не съм.  Peace

# 517
  • Linz
Някои неща си "спомням"...
И аз понякога си "спомням" неща, които ще се случат. Спомените ми са смътни; ако се напрегна да се сетя за подробности, се размиват повече. Но ако не си концентрирам вниманието върху спомените, може да изплуват и някои подробности. Случва се съвсем спонтанно- занимавам се с нещо и изведнъж се сещам за съвсем друго. Обикновено се налага да се замисля това вече случило ли се е или предстои. Наситени са с емоция- точно както и на минали събития (понякога не мога да си спомня ясно какво точно се е случило, но си спомням емоцията, която е предизвикало). И съм толкова сигурна в тях, както и тези, които вече съм преживяла. Също ги чувствам еднакво естествени. Понякога чак се ядосвам на проклетата склероза защо така съм забравила подробностите.
Предполагам става въпрос за същото, но моите спомени са по-неясни.
И всъщност това въобще не го намирам за странно, възпримем го като напълно нормално (само дето се дразня, че паметта ми изневерява и спомените са се размили).

# 518
  • Балчик
Майка ми е сънувала баща ми преди да се запознаят. И когато го е видяла- същия като в съня и прилошало направо от съвпадението, направо едва не припаднала.

Тези случки дали са доказателство, че съдбата ни е предопределена? Или че съществуват паралелни светове, от там са и "спомените" ви. Ето затова чета тази тема, тези въпроси са ми много интересни.

# 519
Тези случки дали са доказателство, че съдбата ни е предопределена? Или че съществуват паралелни светове, от там са и "спомените" ви.
Съдейки по моя собствен "спомен" (споделих го на 30 стр.), аз съм "за" паралелните светове Peace

# 520
  • ...край Дунава
Много интересна тема, ще я следя Wink

# 521
  • Бургас
Доста странни неща са ми се случвали, но ще разкажа по-нататък, сега само се записвам.  Grinning

За да не е спам - Понякога нещо /някаква храна например/ съм забравила да купя от магазина, прибирайки се от работа. Нещо, което не го купуваме винаги, не сме го коментирали скоро вкъщи, че трябва да го вземем и т.н. Прибира се мъжът ми и какво мислите - купил го е  Shocked Crazy Без да му казвам, без да е нещо наложащо или пък непременно да се купи.  #Crazy

# 522
  • Балчик
На това хората му викат интуиция или пък телепатия, четете си мислите от разстояние. Grinning

# 523

Тези случки дали са доказателство, че съдбата ни е предопределена? Или че съществуват паралелни светове, от там са и "спомените" ви. Ето затова чета тази тема, тези въпроси са ми много интересни.

Ето за това и аз се замислям постоянно тези дни. newsm78

Интересното е че това явление при мен се появи около месец преди смъртта на майка и се засили много след като тя си отиде. Confused Чудя се дали има връзка и дали с времето ще изчезне...
Невероятни дребни детайли "помня". За днес имам уговорка да ходим на едно място, но знам че няма да стане. Просто не помня такъв път. Интересно как ще се осуети намерението ми след като съм настроена решително...

Любопитното е че и "предишния път" съм имала това усещане че всичко това вече се е случвало. Защото си спомням един разговор с моя клиентка (която още не познавам, не се е появила) на тази тема. newsm78

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 11:41 от Lizet33

# 524
  • Linz
Аз се въздържам да употребявам думи като "предопределеност" и "паралелни светове". По-скоро мисля, че има вариант времето да не тече линейно както на нас ни се струва.

Общи условия

Активация на акаунт