Случи ми се нещо странно VII

• 115 219
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • В Космоса
NНа мен ми прилича на негърче.

# 586
whatthef, на мен ми прилича на възглавничка, игра на светлина, лошото качество на камерата. Имаш ли още снимки, че ми стана любопитно.

# 587
не няма други снимки, после изчезна..

# 588
Пфф аз съм малко скептична относно тази снимка Thinking Вярвам на много неща написани тук или не, но това наистина не ми изглежда много реално, но това разбира се мое мнение Wink

# 589
Wink Може би въпросната снимка с лицето биваше да бъде пусната не с обяснение какво е, а дали някой вижда нещо странно на нея и какво...аз тъй като чета от зад напред първо прочетох за лицето и тогава, виждайки снимката, дори и не увеличена го "видях", но кой знае колко е истина, може и да е точно пречупване на светлината някак и нещо да отразява отзад...  newsm78

# 590
На мен също ми прилича на лице - уродливо, без нос, с едно извадено око, даже...
Но такива "лица" често се появяват при грешки в самата картина, така че - да живее въображението! Simple Smile

# 591
към Leprechaun`s mommy, ако имаш в предвид да съм го правила с фотошоп - не съм ! нямам си на идея какво е това като се светна лампата изчезна ..иначе изведнъж се появи и аз казах на моята приятелка, която съм задраскала на снимката да не мърда даже тя си мислеше, че се шегувам и съм го направила на фотошоп, но не съм. Гледахме и за предмети, които да приличат на лице, но такива няма.. някой има ли идея какво може да е
Не е Фотошоп, но все пак признаваш, че имаш уменията.  Grinning

Я кажи сега, тази приятелка какво държи в лявата си ръка на снимката?

# 592
умения имам, да :Д занимавала съм се с уеб дизайн дизайн, тъй като имах сайт /за дневниците на вампира/ и сама си правех всичко; така де държи микрофона в ръката си.

# 593
Е как го държи този микрофон, като ясно се вижда, че й е пред лицето. За друго те попитах какво държи. Средният й пръст или по-точно горната част на средният й пръст липсва. Или е пострадал /дано не е / или просто е изчезнал за да се появи лицето.  Mr. Green Или ме лъжат очите.

# 594
я го огради, че не разбирам за кое говориш  Grinning

# 595
Е как го държи този микрофон, като ясно се вижда, че й е пред лицето. За друго те попитах какво държи. Средният й пръст или по-точно горната част на средният й пръст липсва. Или е пострадал /дано не е / или просто е изчезнал за да се появи лицето.  Mr. Green Или ме лъжат очите.
Аз пък го виждам.

# 596
  • Tам през Атлантическия океан
Niкакво лице не виждам  Crossing Arms а едно петно  Whistling
и да ако размърдам въображението  мога да го докарам до това :

На мен също ми прилича на лице - уродливо, без нос, с едно извадено око, даже...
Но такива "лица" често се появяват при грешки в самата картина, така че - да живее въображението! Simple Smile

За мен е един ефект/дефект на светлината,отражения , сенки и т.н.
Въпреки това споделеното ми бе интересно  Peace

# 597
  • В Космоса
Аз явно съм с по-развинтено въображение, ама веднага го видях това негърче. Още преди да се уточни, че се вижда лице.

# 598
  • в кукувиче гнездо
И аз виждам много ясно лицето. Дори не е нужно да се взирам. Мъж с къдрава коса, чип нос, малко остра брадичка и е в профил. По-скоро ми прилича на мулат, отколкото на негър. И гледа точно към обектива явно.

# 599
я го огради, че не разбирам за кое говориш  Grinning
Говоря за средния пръст. Едната му част липва- горната, където би трябвало да бъде частта с нокътя. За това и те попитах какво държи. Не е микрофона, както казваш, защото той й е пред устата.

Ръката й е супернеестествена

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 19:57 от Корина

Общи условия

Активация на акаунт