Случи ми се нещо странно VII

• 114 568
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Днес цял ден се ровя в нета с цел да открия нещо с което да свържа снощните звуци....но уви...само това ми се наби в главата
Лука 21:25 И ще станат знамения в слънцето, в луната и в звездите, а по земята бедствие на народите, като ще бъдат в недоумение поради бученето на морето и вълните

# 691
  • Балчик
 Simple Smile На морето ли живееш?

# 692
  • Tам през Атлантическия океан
Звуците на клипчето са едни и същи  на всякъде по света Mr. Green фона също т.е. птиците и другите  странични звуци от основния  Whistling

http://2012god.ru/forum/forum-6/topic-1780/page-1/
 Ето тук има даже анализ на звуците- пиковете звучат в сол диез и до диез. А от видеото в Киев, само една майка с количка реагира на звука и се оглежда.
  Laughing Прочетох това от линка  Wink даже има клипче от Киевската тв , репортер разпитва хората от комплекса където са записани/чути звуците  Whistling  никой нищо подобно не бе чул  Wink изключая създателя  на клипа и звуците де  Sunglasses

Whistling

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 20:09 от Desss

# 693
  • Балчик
Да, птиците много злокобно крякат. От прочетеното в нета стигнах до извода, че се чуват ясно и отчетливо нависоко и, че може би он акустиката между сградите и др. фактори звукът се изкривява или модифицира и звучи по този начин. Но пък в други части на света няма наоколо никакви сгради. Мнгоо е странно, наистина сега научих за първи път за тези звуци и ме впечатлиха.

О, това по телевизията е пълна тъпотия, не мислиш ли? Скалъпено. Но жената с количката го чуваше и се оглеждаше и именно назад се озърташе, а не нагоре, ако е идвал звука от апартамента на снимащата, да речем. Но не- не гледаше натам жената.  Което разбира се,не изключва варианта някой да е пускал нещо от терасата и жената да се е оглеждала какво пада около нея. Grinning

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 20:28 от Джемма

# 694
  • Tам през Атлантическия океан
Клипчетата са пълна тъпотия, скалъпена   Wink това мисля аз  Grinning Който иска да им се връзва  Peace

Който знае англ. или руски да прочете малко от коментарите под и за клипчетата , има доста обяснения Wink

Инче да много е впечатляващо първоначalno и мен впечатли Grinning после се поразрових тук там и няма нищо необичайно вече Wink поне за мен де

# 695
  • България
И аз за първи път виждам/чувам подобно нещо  Shocked
Направи ми впечатление, че звукът е почти един и същ навсякъде...
Странно, наистина Thinking

# 696
http://zahariada.blog.bg/drugi/2011/09/20/stonovete-na-zemiata-p … a-stranni-.823175

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 21:05 от Ая

# 697
Явно и други са чули този звук в Киев, иначе клипа нямаше да добие такава популярност, та чак и по медиите да го коментират.
И аз за първи път чувам за тези звуци и ако Сигма не го беше чула същото, нямаше да им обърна особено внимание. Възможно е и да са стонове от земята, както пише в блога, от разместване на земни пластове, все пак по-малки земетресения има непрекъснато и навсякаде.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 23:47 от shine ♥

# 698
Едната ми баба е живяла в планинско градче като дете. Разказвала ми е как преди някакво земетресение, се е чувало "планината да бучи" силно.
Ще изгледам клипчетата, защото ми стана любопитно и на мен.  Simple Smile

# 699
А аз пък винаги съм си мислела че при земетресение винаги има този звук. Имам много ясни спомени от едно земетресение като бях малка - силно бучене точно преди да се случи.
Няма да се очудя да е именно това.......... при зачестилите природни бедствия напоследък.

# 700
  • Варна
На мен този звук от клипчето ми прилича на стържене на нещо метално, също така ако има наблизо метална конструкция и духа вятър може да се появят такива звуци.
http://www.youtube.com/watch?v=4B0hGyKV9qs

# 701
Случвало ли ви се е детските играчки от сорта музикални китайски с батерии да се включват сами и да пеят? Какво може да е логическото обяснение?

# 702
Случвало ли ви се е детските играчки от сорта музикални китайски с батерии да се включват сами и да пеят? Какво може да е логическото обяснение?
Некачествена изработка или използвани черколяци?  Mr. Green Няма по-досадно от гърнето на малкия, което има вградена музика и като се включи по нощите да пее джингъл белс и подобни.  Twisted Evil Признавам, първия път си изкарах акъла, сега вече като се случи само ме дразни, че трябва да катеря стълбите да го спирам.

Чувала съм един единствен път при земетресение как земята бучи. Зловещо е.

А, другия звук от филмчетата съм чувала като почистват ТЕЦ-а.

# 703
  • Балчик

Как какво- сглобено в Китай. Laughing

# 704
  • Русе
Този вид играчки се влияят от какво ли не. Ние редовно включваме с дистанционното на телевизора една музикална кутия. Съседка се оплака, че една от по-големите колички на сина и току се задвижда сама из стаята. Проблемът се оказа в дистанционното на климатика на съседите им. Така че китайските играчки са пълни с изненади.

Общи условия

Активация на акаунт