Снощи не беше по-различно. Изгледах си филма, компа се изгаси, свалих слушалките и се обърнах настрани (към прозореца). Запалих си цигара и ще заспивам.
Свикнал съм с разни прелитащи малки прилепчета, като се стъмни, предполагам из цяла София ги има, не ми правят никакво впечатление. Само че това, което прелетя пред балкона ми изобщо не беше прилепче. Беше поне два метра, с такова впечатление останах. Черно, продълговато тяло, триъгълни крила и опашка.
Убеден съм че не съм заспал, защото точно в тоя момент се пресягах да си тръсна цигарата, от която бях дръпнал току що. Не мисля, че е било игра на светлини и сенки, беше прекалено правилна форма и с резки ръбове, не като сенките. Не е било и под влияние на филма, беше някаква глупава комедия, на която не си струва дори името да помня.
Нямам идея какво беше това нещо, но след себе си остави едно такова тягостно чувство, нервно, неприятно

Браво, разбираш от шега. Наистина се шегувах. Друг на твое място щеше да изпише цял куп послания за мен и родата ми.