Случи ми се нещо странно VII

• 115 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Всяка вечер си имам ритуал - свалям си филм, лягам си на леглото, проточвам слушалките, казвам на плейъра да изключи компа след като свърши филма (ако случайно заспя) и си гледам.
Снощи не беше по-различно. Изгледах си филма, компа се изгаси, свалих слушалките и се обърнах настрани (към прозореца). Запалих си цигара и ще заспивам.

Свикнал съм с разни прелитащи малки прилепчета, като се стъмни, предполагам из цяла София ги има, не ми правят никакво впечатление. Само че това, което прелетя пред балкона ми изобщо не беше прилепче. Беше поне два метра, с такова впечатление останах. Черно, продълговато тяло, триъгълни крила и опашка.

Убеден съм че не съм заспал, защото точно в тоя момент се пресягах да си тръсна цигарата, от която бях дръпнал току що. Не мисля, че е било игра на светлини и сенки, беше прекалено правилна форма и с резки ръбове, не като сенките. Не е било и под влияние на филма, беше някаква глупава комедия, на която не си струва дори името да помня.

Нямам идея какво беше това нещо, но след себе си остави едно такова тягостно чувство, нервно, неприятно

# 136
Фил, еб..аш ли се? Shocked

# 137
Не.
Знам че всички сте ми свикнали на простотиите и майтапите в Спама, ама при всеки човек си има и друга страна. Случват ми се и сериозни неща, колкото и невероятно да е. И странни, да.

То аз ако почна със странностите... Просто това беше най-скорошното

# 138
  • Балчик
А цигарката дето я пушеше каква беше? Wink Laughing

П.П - Бабо, виждала ли си ми хапченцата?
      - А, мани хапченцата, баби, ела да видиш в кухнята какви дракони има. smile3534

# 139

Laughing Шегуваш се ти, ама аз след това изпуших сигурно още четири.

# 140
МОже да е бил вампир  Shocked  hahaha

# 141
  • Балчик

Laughing Шегуваш се ти, ама аз след това изпуших сигурно още четири.

Laughing Hug Браво, разбираш от шега. Наистина се шегувах. Друг на твое място щеше да изпише цял куп послания за мен и родата ми.   bouquet

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 22:06 от Джемма

# 142
Разбира се. Първо съм над тия неща, и да изредя целия куп послания, какво бих постигнал? Глупости...
Второ, самият тон на поста ти плюс трите усмивки с плезенето подсказват достатъъчно за характера на поста.
И трето, и да не се шегуваше, няма никакъв смисъл да се заяждаме излишно. Само спамим темата, която и без това изместихме малко.

# 143
  • България
Беше поне два метра, с такова впечатление останах. Черно, продълговато тяло, триъгълни крила и опашка.
Влизам,за да те подкрепя,понеже съм чувала описаното "нещо" от разказ на мои познати.
Една вечер,връщайки се от заведение,над тях прелита ей такъв киликанзер  Flutter
Бяха,меко казано,в потрес.
Описал си го досущ като тях.
Огромно,казаха,огромно животно.
Само че трябва да уточня,че историята се развива преди около десетина години,макар че няма кой знае какво значение,де  Peace

# 144
  • bulgaria
разни прелитащи малки прилепчета, като се стъмни, предполагам из цяла София ги има, не ми правят никакво впечатление. Само че това, което прелетя пред балкона ми изобщо не беше прилепче. Беше поне два метра, с такова впечатление останах. Черно, продълговато тяло, триъгълни крила и опашка.

И аз да вмъкна една шегичка. Да не си видял батман Mr. Green Mr. Green
п.с. Напълно ти вярвам и на твое място щях да изпуша поне още две кутии. Ама под леглото.

# 145
абе не знам дали е Батман  Laughing ама няма начин и други да не са го виждали, както е видно и от приятелите на Велислава.

Не е казала обаче за къде става дума, но мисля че няма вариант да е само едно-единствено в целия свят, така че нищо чудно.

От друга страна пък, това е още по-притеснителна мисъл... Явно има много такива, и щом не се стесняват да прелитат над хора и блокове, значи не са плашливи...

# 146
Много сте изписали.Уж не съм плашлива ама като ви чета по това време и  newsm43 newsm43

# 147
Аз пък за щъркел се сетих, но дали летят по нощите  newsm78
Големината не може ли да се е "получила" от пречупване на светлината някак..сянка?? просто си разсъждавам, пишейки и мислейки някакво обяснение извън нереалното.

---
А какво стана с ресторанта??
историята ми се позагуби май, ще се върна да видя, но не бях чела развитие, писа ли момичето, пита ли приятеля, с когото е била??

# 148
пречупване на светлина... няма как да се е получило абсолютно еднакво пречупване с еднакъв резултат и при приятелите на Велислава, ходещи по земята, и при мен 7 етажа над нея...

# 149
Извинете ме за нахълтването и предстоящия спам от моя страна, но историята на Фил много ми хареса.
Имаше някакъв подобен филм, с такива двуметрови, хвърчащи и много зли, много интересен, ако някой се сеща, да каже името...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт