Случи ми се нещо странно VII

• 115 387
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Доста интересен бе материала за Мотман, струва ми се твърде реално толкова много хора по света да го описват по един и същ начин, напомня ми за филма Джийпърс Крийпърс, въпреки че там е преувеличено, а оригиналния филм пресъздаващ събитията е този http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=256932

# 196
Хайде и аз да се включа. Бях на почивка в планината, преди няколко дена. И както си стоя, нещо странно "изникна" от планината и със светкавична скорост се скри. Не беше самолет или нещо подобно, защото щях да забележа, че лети от някоя страна. Това нещо се издигна някъде от планината и изчезна. Светеше като фолио и беше кръгло. Какво е било, не знам, но не го видях само аз, така че съм си в ред...  Mr. Green

# 197
  • Балчик
Четох,че преди чернобил хора от украйна са получили тайнствено телефонно обаждане,на което странен глас съобщава "в 4 реактор ще стане нещо"...Това е едно от проявленията на чудовището предвестник.

Или просто учен, работещ в Чернобил, който е бил напълно наясно с нещата. Laughing Peace
Тогава всичко е било тайна, може би е искал да предупреди хората да се изнесат от града. Нищо странно няма в телефонно обаждане.

# 198
  • I want it all and I want it now.
Четох,че преди чернобил хора от украйна са получили тайнствено телефонно обаждане,на което странен глас съобщава "в 4 реактор ще стане нещо"...Това е едно от проявленията на чудовището предвестник.

Или просто учен, работещ в Чернобил, който е бил напълно наясно с нещата. Laughing Peace
Тогава всичко е било тайна, може би е искал да предупреди хората да се изнесат от града. Нищо странно няма в телефонно обаждане.
Имаше филм за това.Обаждали са се да предупредят .  Даже и българите са знаели. Една българка  от учените тук си е предупредила всички съседи. .

# 199
Иначе ми са се случвали и други странни работи.
По принцип съм много страхлива и започнах сама да се убеждавам, че няма духове, обаче...
По едно време си казах: "Говоря, говоря, но все пак да проверя." Знам, че звучи налудничево, обаче започнах да говоря на "духовете" и ги "помолих" ако наистина съществуват да ми дадат знак, какъвто и да е. Още докато не си бях довършила изречението, звънеца иззвъня, а аз щях да припадна. Беше сестра ми, която се прибираше, но досега никога не беше звъняла на звънеца като се връща. Дали беше просто съвпадение или не, не знам, но доста се изплаших.

А за неща, които съм била сигурна, че съм ги оставяла на едно място и после са се озовавали на друго място, нямам обяснение.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 17:58 от _Sylvia_

# 200

"Вещи в занаята, тази история ми е много позната. Разказвала ли си я друг път в нет пространството?  :thinking:]" (цитата нещо не ми се получи)

Да, Дорис, тук съм я писала веднъж, но за толкова години със сигурност съм я "разправяла" и на друго място в нета. Crazy Беше много зловещо и тайнствено  Sick

В по-предните теми имаше един случай за "домовой",ей това нещо не ми излиза от ума, какво стана със съфорумката, която си го "имаше"? Sick

# 201
  • Варна
Мда, аз наскоро препрочитах темите и се сетих за същия случай. Май форумката не е писала скоро.

# 202
  • Балчик
Защо и на мен никой не ми звънна, да му се невиди. Бях в Киев няколко дена след аварията и прекарах цялото лято в Украина. Rolling Eyes
Определено работещите там са били наясно със ситуацията. Peace

# 203
Здравейте.Искам да ви разкажа и аз за една моя странна случка,която до ден днешен не мога да си я обясня.
Случи се месец май,една седмица преди да завърша училище. Втора смяна съм на училище,наспала съм се и съм бодра.Влизам в двора на училището и на пейката виждам 3-ма съученици,седнали на нея. Поздравявам ги, като им махам с ръка,тъй като бях малко отдалечена,обаче те не ме отразиха и се почувствах глупаво..След около 1 минута вече бях в класната стая и какво да видя?! Същите 3 момчета са в стаята и си оставят чантите на чина оправят си столовете да сядат,няма как да са ме изпреварили,защото щях да ги видя,има и друг вход , но той е по-отдалечен и пак няма как да са влезли преди мен.Останах доста учудена и ги попитах защо не ми махнаха,а те казаха че току що влизат и не са ме видели. Обяснявам си го ,че съм видяла проекцията им в миналото..не знам и аз.Но съм сигурна че бяха те,не съм се припознала.

# 204
  • България
Трябва да очакваме някаква трагедия,ако това е мотмън. Четох,че преди чернобил хора от украйна са получили тайнствено телефонно обаждане,на което странен глас съобщава "в 4 реактор ще стане нещо"...Това е едно от проявленията на чудовището предвестник.
Велислава,помниш ли дали на мястото където приятелите ти са забелязали нещото,се е случило нещо ужасно-напимер някоя катастрофа.
Не,не,нищо такова!
И слава Богу...

# 205
  • В Космоса
Въй, в момента съм в Ямбол и ми настръхна косъма, бре. Shocked
Да не би да е папал нещо гъбки-мъбки, туй-онуй тоз младеж?

# 206
  • В.Търново
абе не знам дали е Батман  Laughing ама няма начин и други да не са го виждали, както е видно и от приятелите на Велислава.

Не е казала обаче за къде става дума, но мисля че няма вариант да е само едно-единствено в целия свят, така че нищо чудно.

От друга страна пък, това е още по-притеснителна мисъл... Явно има много такива, и щом не се стесняват да прелитат над хора и блокове, значи не са плашливи...
Велико Търново,за там става въпрос Peace
И едно уточнение-киликанзера е видян около 1-2 през нощта,при кристално ясно небе,с още по-кристални очертания на въпросната твар.
Питах,припомних им случката,сега съм ги оставила замислени,че вече не са сами  Flutter
Фил,и ти не си сам Wink

Аз съм от Търново,за такова нещо не съм чувала.

# 207
Иначе ми са се случвали и други странни работи.
По принцип съм много страхлива и започнах сама да се убеждавам, че няма духове, обаче...
По едно време си казах: "Говоря, говоря, но все пак да проверя." Знам, че звучи налудничево, обаче започнах да говоря на "духовете" и ги "помолих" ако наистина съществуват да ми дадат знак, какъвто и да е. Още докато не си бях довършила изречението, звънеца иззвъня, а аз щях да припадна. Беше сестра ми, която се прибираше, но досега никога не беше звъняла на звънеца като се връща. Дали беше просто съвпадение или не, не знам, но доста се изплаших.

А за неща, които съм била сигурна, че съм ги оставяла на едно място и после са се озовавали на друго място, нямам обяснение.
Защо просто не я попита дали тя е звъннала и готово - ако не е, значи имаш доказателството, което си искала Grinning
Въй, снощи ме беше страх да гледам към прозореца като си легнах, да не би да го видя и аз тоя дзвер Mr. Green Иначе филма за Мотман съм го гледала и тая вечер ще накарам миУото да го гледаме пак.
Между другото, преди години едни познати са ми разказвали, че били седнали вечерта на някаква пейка и един от тях видял на едно дърво (те живеят близо до гора), нещо като човек който висял на един клон надолу с главата Sick Година след това момчето почина в катастрофа...

# 208
Въй, в момента съм в Ямбол и ми настръхна косъма, бре. Shocked
Да не би да е папал нещо гъбки-мъбки, туй-онуй тоз младеж?
Laughing Споко, в Ямбол да се случи нещо е едно на 1:10000000 Laughing Не мисля,че момчето е взимало нещо.
Арвен - бррррр Sick

# 209
Laughing Споко, в Ямбол да се случи нещо е едно на 1:10000000 Laughing Не мисля,че момчето е взимало нещо.
Арвен - бррррр Sick

Да, бе! Аз съм чувала поне 1000 страшни истории за Ямбол. Повечето са свързани с военните поделения, но все пак... Но всеки град си има местни легенди.
Извинявай за любопитството, но за кое училище ставаше въпрос. Аз съм учила в "Й.Йовков" преди много години, когато живеех там. Въпреки, че нищо, свързано с това училище не може да ме учуди - черни хора наоколо - колкото искаш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт