Случи ми се нещо странно VII

• 115 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Балчик
Съпругът ти случайно да е бърникал акумулатора на колата или да работи с други киселини и разяждащи течности, които правят дупки?

# 346
С акумулатори, киселини и прочие не е работил, за сърбежа - също отпада, защото ризата е нова и е обличана 2 пъти.
Въртях потника на обратно и почти има съвпадение /разлика 2 см./ та възможно да го е облякъл наопаки.
Магията пак не ми се връзва, щото ризата е от около месец, а през това време никой не е идвал вкъщи. Освен да се е събличал някъде по време на работа / да се смея или да плача тук, не знам/
Огледах и барабана на пералнята, нищо нередно. И тя е сравнително нова - 4-5 месеца.
Все мисля, че се е закачил на нещо - това при условие, че е облякъл потника наопаки/но пък толкова да не усети Tired

# 347
  • София
Мен ми звучи сякаш си е палил цигара със запалката от колата, или пък се е допирал до някаква неръждавейка във вид на тръбичка. Или пък някое извънземно с 3 пръста го е пипнало.  Grinning

# 348

Много интересна тема. Прочетох всичко, но този пост ме подсети за един световен феномен. Става въпрос за човек, когото много хора по света са сънували и описват по един и същи начин. Дори има портрети. Всички го описват по един и същи начин. Появява се в сънищата на хората по различни поводи, понякога дори им дава съвети за различни житейски ситуации. Имаше и репортаж по телевизията.
Има създаден сайт:

http://www.thisman.org/dreams.htm

Интересно ми е дали някой от четящите този форум го е сънувал някога.

Оле благодаря ти много не бях чувала за това нямам търпение да го прочета и да разбера повече

# 349
от какъв материал е ризата да не би да е имало конче и след като го е издърпал да са се образува дупчиците.На мен така се получи с един панталон...ако се е закачил някъде случайно и след това е дръпнал конеца....знам ли

# 350
А аз преди години установих, че от подгъва на една моя  пола са са изрязани малки парченца плат Thinking 

# 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не се ядосвайте, а помогнете да разгадая една мистерия Grinning 
Гладейки, една риза на мъжа ми, виждам три дупки, една под друга. Най-горе е голяма, колкото 5 стотинки, другите по-малки. Отрязани са като с ножица, а не е просто съдрано. Докато се чудим от какво са, мъжа ми грабва някакъв потник и вижда пак три дупки една под друга Shocked Помислих, че се е закачил на нещо, но при обстоен преглед се оказа, че на ризата са в дясно, а на потника - отляво.
Та, се чудя, възможно ли е пералнята да прави такива работи? Не изключвам възможността и дребното да е набарало ножицата, но пък ризите обикновено са на закачалки и после в коша над пералнята и не може да ги достигне.

а потника кога е бил обличан?
малко вероятно ми се вижда в горещините тия дни някой да облече риза и потник  Laughing

аз имам "отрязано" на една блуза и знам кой точно е направил "магията"  Laughing - пантата на вратата на гардероба.  Hug

# 352
Не пуши, така че запалки и цигари отпадат. Не е дръпнато конче, защото  дупките са като отрязани кръгчета и не са в един ред.
Потника е възможно да го е обличал едновременно с ризата, защото неговата логика е че в жегите се носи потник, за да не му слепва ризата. Tired
Спирам да ви занимавам, да не роптаят списващите, че темата е затъпяла и приемам отговора на ляля, че го е докоснало извънземно с три пръста  Laughing

Ако все пак го разгадая, ще пиша непременно Hug

# 353
  • Sofia
Хаха за локумите.
И аз така онзи ден сложих пакет мокри кърпи в чантата на детето, което ги било предало на учителката, даже тя от този пакет раздавала на децата да си бършат ръцете.
Вечерта бъркам в раницата и виждам същия този пакет, неотворен.  newsm78
Реших, че се е объркала и й го дадох на следващия ден да го занесе, тя пак го върна, защото видяла къде е сложила нейния, този си бил друг пакет.

# 354
  • Балчик
Няма ли най-после някой да разкаже странна случка?

# 355
  • София
Няма ли най-после някой да разкаже странна случка?

М да и аз искам ама..... Praynig

# 356
И сега имам история точно като  от филм.Бях сама в съблекалните в училище.Да отбележа,че на всякъде беше заключено.Външния вход е заключен,вътрешния;малкия салон и себлекалните към големия.Просто няма откъде да се влезе.Бях в съблекалнята,защото ми беше лошо.До тук добре.По едно време виждам как покрай отворената врата на съблекалнята минава мъж облечен в черно.Съвсем ясно го виждам.След малко почна да ми се вие свят и виждам същия мъж да влиза в съблекалнята и да върви с простегната ръка към мен.После съм припаднала.Намерили са ме на земята паднала.Била съм сигурно 20 минути в безсъзнание.Когато ме събудиха,въобще не знаех ,че съм припаднала и извиках "Махни се от мен".Госпожата ми каза,че когато са влизали входа е бил заключен,проверих вътрешния вход и двата салона - всичко беше заключено. Shocked Казаха,че ми че ми се е привидяло,но аз съм сигурна в това което видях;.Просто не мога да си обесня,какво стана.

# 357
  • София
Аз много повече бих се притеснила от припадъка. 20 минути в безсъзнание??? Това е нещо ужасно сериозно! На лекар отиде ли?

# 358
  • в Кошера
Аз много повече бих се притеснила от припадъка. 20 минути в безсъзнание??? Това е нещо ужасно сериозно! На лекар отиде ли?

newsm10

Интересна тема, ще следя.
Имала съм странни случки, ще споделя по-нататък.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт