Случи ми се нещо странно VII

• 116 082
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
снощи, по тъмно, Мотман мина край нашия балкон - не съм от страхливите, надникнах да вида накъде излетя. нищо в небето, нищо наоколо....

...само благословиите на комшията, тръгнал да прибере покривката, паднала при изтупването  Laughing

и на мотман не случих  Crazy

# 451
Драга Емма П., с риск да оспамя /пак, отново  Rolling Eyes/ темата, ти обръщам внимание, че факта, че не успяваш да се сетиш къде живееш макар и пила е по-притеснителен от виждането/фантазирането на мистериозни мъже.
Искрено се надявам в твоя случай да говорим за силна фантазия с известна доза преиграване, защото нещата иначе отиват към заболяване.  Hug

# 452
  • В Космоса
говорим за силна фантазия с известна доза преиграване
100% То си личи.  Нищо притеснително.

# 453
  • Sofia
Ако ЛЕКО пила не може да си спомни къде живее, то ТЕЖКО пила трябва да е труп сигурно...  newsm78
И това на 16...

# 454
  • Балчик
Снощи, точно след като угасих компютъра пак около нас крещеше кукумявка. Тази птица си живее на нашата улица някъде, но този път много близо беше до нас.  Затворих прозореца, да не я чувам, за да не се вкарвам във филми. Simple Smile Напоследък страдам от неописуем страх за близките си и се тревожа от всичко, за съжаление. Иначе наистина, кукумявката си е птица като птица.

# 455
Любимо място за живеене на кукумявката са места, които са необитаеми от хора. Може би заради това е неестествено да се чува гласа й. И има поверие, че ако ти кацне на прозореца е лоша поличба.

# 456
# 457
 Историята не е моя, а на едни познати. Момичетата са на 15 години, за съжаление всяка година се местят в ново жилище, живеят с по-големия си брат. Майка им и баща им са в Гърция, но са разведени и живеят отделно. Моите познати се местят отново в една къща в града. Едното момиче излиза на  терасата посред бял ден и вижда до терасата една жена. При което жената се обръща и й казва: ,,Добър ден!'' , при което моята позната отговаря със същото. След минута две тя влиза в къщата и се разминава със сестра си , която пък излиза на терасата. При което момичето вижда жената, но тя не я поздравява. При което сестра й я вика за нещо, буквално след секунди и двете излизат на терасата , а под терасата няма никой. Усещат се , че жената е изчезнала,а няма как да не я видят. При което , след като разглеждат снимките на мъжа  в който са се настанили на квартира, се оказва, че това е жена му, която е починала преди няколко години. Не мога да Ви обесня под какъв стрес беше първото момиче в продължение на седмици.

# 458
Наистина странно изживяване и страховито.Те са казали хората ,,да не те е страх от мъртвите,а от живите които са покрай нас''(може да не е точно така казано,но такъв е смисъла )но на мен ако ми се случи подобно нещо няма да съм на себе си много време .

# 459
  • България
AKELA,не стрес,ами истински ужас е разказаното...

# 460
Здравейте,
Чета ви още от първата тема, досега не съм се включвала, но тази сутрин изпитах нещо странно...
Майка ми почина преди две седмици, до последно докато все още дишаше и се молех наум, да идва в съня ми и да бъде до мен, да не ме оставя... така и стана, до сега само аз от семейството я сънувам, но това което ме стресна тази сутрин около 6-6 и нещо, след като половинката ми излезе за работа, може би съм позаспала и в просъница чувам ясно как вратата на стаята се отваря, усещам как юргана се повдига все едно някой иска да легне до мен, но не от страната от която спи приятеля ми, някъде зад мен. Мислех, че той се е върнал,толкова ясно чух шума на вратата. Искам да се обърна, а не мога - на няколко пъти се опитвам, усещам че съм точно в полубудно състояние и накрая се обърнах, вече 100 събудена - нямаше никой, естествено!
Мислех си за сънната парализа, тъй като тук съм чела доста случаи...толкова беше истинско,че още усещам как се повдига завивката, още чувам как се отваря вратата....
Другото, което ми се върти в ума, е че майка ми си е била при мен (при положение, че досега нищо паранормално не ми се е случвало, тази вероятност не ми се иска особенно да я приема).

# 461
Запис да ви чета Embarassed

# 462
Да се включа и аз с удоволствие ще почета  Simple Smile

# 463
В тази тема никога до този момент не бях надниквала. Е, сега надникнах. И се същисАх.
Какво е Мотоман? Висок мъж с черен шлифер ли? И това сериозно ли? А какво прави на хората - плаши ги, така ли? Ей сега вече ако видя кротък, но длъчък чиляк с шлифер (тъкмо както е дъждовно) и не знам какво ще правя.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 21:26 от St.

# 464
Някои домакини сериозно да преосмислят професията си  newsm78
Рискувате да затъпеете като седите вкъщи сами като кукувици  Peace

Общи условия

Активация на акаунт