Случи ми се нещо странно VII

• 114 695
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Според ме с изсветляване и приближаване само става по-зле! Излизат какви ли не неща ,с просто око /и повече фантазия/ се вижда перфектно момче с руса /според мен/ коса и чип нос и т.н.

# 616
И аз виждам лице...  Shocked

# 617
Моля ви, нека някой очертае това лице с Пейнт, нищо не виждам, на мен ми прилича на това:

# 618
На мен пък ми прилича на актьора Rob Lowe като по-млад  Mr. Green

# 619
  • USA, Steak State
Не съм чела всичките 40 страници на темата, но имам едно любимо предаване, което обожавам да гледам. Fact or Faked се казва, можете да го Гугълнете.
В предаването се разконспирират или потвърждават известни клипчета и снимки на паранормланото или НЛО. Правят се същите опити и снимки, за да могат да се оприличат максимално до оригинала в стремеж да разконспирират, че подобна снимка или видео може да се подправи.
Не се смятам за скептик, не съм наивна, за да смятам и че сме сами в цялата вселена. Вярвам в паранорланото умерено. И всичко, което не може научно да се докаже привлича вниманието ми.
Ще чета темата с удоволствие.
Последната показана снимка е скрийн шот от едно клипче, което гореспоменатото предаване разконспирира като актьор с маска. Simple Smile 

# 620
Последната показана снимка е скрийн шот от едно клипче, което гореспоменатото предаване разконспирира като актьор с маска. Simple Smile 

Така си и мислех, още повече, че момичето се е регистрирало малко преди да пусне снимката. Както и да е, човек си търси емоции под всякаква форма  Crazy

# 621
  • USA, Steak State

Моля бременни и хора със слаби сърца да не си го пускат. Лично за мен си е страховито, въпреки че клипа е разконспириран като фейк и това е актьор.

# 622
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Така си и мислех, още повече, че момичето се е регистрирало малко преди да пусне снимката. Както и да е, човек си търси емоции под всякаква форма  Crazy

Става дума за извънземното, а не за снимката на момичето...така разбрах аз  Rolling Eyes

# 623
  • USA, Steak State
Аз тотално съм объркала.  Crazy
Тя иска да каже, че въпросното нещо, прилича на извънземното от тази снимка.

Моля ви, нека някой очертае това лице с Пейнт, нищо не виждам, на мен ми прилича на това:

Грешката е моя, е поне ви показах нещо интересно.

Не знам дали ще се види видеото от линка, но точно това НайтКролър не можаха да го разконспирират по никакъв начин. Правиха какви ли не опит да пресъздадат движението, но не успяха.
http://video.syfy.com/shows/fact_or_faked_paranormal_files/case_ … sode-102/v1241242

# 624
Грешката е и моя, извинявам се  Wink

# 625
Пръстите на момичето са си там, и средния се вижда, дори  и нокътят му. Не е лошо човек да се смнява, ама темата е за необясними и необикновени неща, не е нужно да доказваме нищо. Иначе се губи смисъл. Сложена е снимка с нещо интересно на нея. Колко истории може да има тук, които не са истински, а са измислица, кой ще каже или по-скоро докаже?! Така че не се взирайте толкова!
Стига да не те правят на прекалено тъпа. Поне на мен не ми се харесва.

И темата, когато влязах в нея приличаше на нещо в  пъти по-интересно от това което е в момента.
А ако са ви интересни фотошопнати снимки да почна и аз да пускам. Има лъв с глава на птица. Мога да спомена, че и аз съм правила снимката, а вие да й се възхищавате. Щом ви харесва.

Ясно на снимката се вижда, че горната част на пръста го няма, нокътя по-скоро. Вижда се по-назад нокътя на показалеца. Но щом още си вярвате, че това отзад е негърче, лице, руса глава, а не възглавница, направена така, че да прилича на лице, че и пръста замаскиран, за да се вижда ОЩЕ по-хубаво... Си е ваша работа. Блаженни са вярващите.

# 626
  • В Космоса
Аз просто констатирах, че петното ми наподобява на негърче. Никъде не съм споменала да вярвам, че е нещо свръхестествено и случайно заснето.
Принципно съм голям скептик и рядко някоя история ме впечатлява тук. Но, пък ми е интересно, а и любопитно, защото на мен не ми се случват странности.

# 627
колко пъти да обеснявам, че не е на фотошоп, това че някой не довижда ръката на Н. е техен проблем снимката стои от 3 години в компютъра ми и реших да я постна, а има изказвания, че правя хората на "прекалено тъпи"  Naughty

# 628
  • в кукувиче гнездо
У бг-мама е така, има всякакви хора, някой сме по-тъпи... Wink

# 629

Общи условия

Активация на акаунт