Случи ми се нещо странно VII

• 114 639
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!
Надявам се някой да ми помогне или да има обяснение.
Тази вечер докато си взимах душ, забелязах на стената на банята нарисуван кръст - все едно някой с пръст го беше нарисувал както когато рисуваш по изпотено стъкло.разпитах всички у дома защото сестра ми има навик да драска така по стъклата, но всички отрекоха да са го направили.Пробвах да напиша нещо с пръст на стената - не става.Трябва с предмет някакъв да натиснеш, за да се получи каквото и да било.
Сестра ми е много суеверна и постоянно гледа разни филми за свръхестествени неща.Аз съм суеверна в рамките на допустимото.Нямам обаче обяснение какво е това.Рових в нета но не намерих нищо/може би аз не знам как да задам точно търсенето/.
За всеки случай прикадих апартамента с тамян включително и банята.
Моля ако някой знае да каже как да тълкувам това и имам ли повод да се притеснявам.

# 631
  • USA, Steak State
А възможно ли е на стената да е имало някакъв предмет и някой от семейството ти да го е махнал?

# 632
А възможно ли е на стената да е имало някакъв предмет и някой от семейството ти да го е махнал?
Не.Става въпрос за банята.Нищо освен душа няма по стените.

# 633
  • Русе
Преди време на стената на общия комин на входа в хола на майка ми и баща ми се появи странно петно. Ако беше в църква щяха да обявят, че стената плаче, защото изглеждаше точно така. Това продължи с месеци, докато баща ми, разнищвайки цялата работа, не установи, че просто обшивката на точно това място на комина е поддала малко и това създава петното на стената.
Може нещо подобно да се случва и у вас и обяснението да си е съвсем нормално.

# 634
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Маже би е някакво напукване на стената и съвпадение, че е във формата на кръст  Peace

# 635
Здравейте.
Първо да кажа, че за мен е малоумно да си измисляш история само за да я постнеш тук. Безсмислено. Така че не искам да виждам подобни коментари, който не вярва, да не вярва, кво да направя.

В началото на годината, няма да казвам точно кой месец,една сутрин си направих кафе. Изобщо не мога да си гледам, но ми е адски интересно и понякога си обръщам чашата.
/Интересувам се от музика, и така да се каже-пея. Тогава бях в страшен застой./
Когато обърнах чашата не можех да повярвам на очите си.
http://prikachi.com/images/152/4145152i.jpg
Не знам вие какво виждате на снимката, която качих, но аз след 2 месеца се запознах с един пианист, с който имахме много интересни отношения. И в личен, и в "професионален" план. И не беше за кратко.И силуетът от отайката сякаш е точно неговият.
Общо взето доста важен се оказа за живота ми.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 23:05 от moonmoon

# 636
Снимка не се вижда

# 637
Не е напукване.Изследвах го и пробвах различни начини и различни неща с които мага да "рисувам" по стената и да видя дали има нещо близко до това.Изглежда все едно някой с пръст набързо го  е драснал.И аз пробвах с пръста, но следата, която остана не беше същата.
По принцип аз винаги търся логични и земни обяснения, но на това не намерих.Затова питам ако някой знае или може да ми даде тълкуване.

# 638

Здравейте.
Първо да кажа, че за мен е малоумно да си измисляш история само за да я постнеш тук. Безсмислено. Така че не искам да виждам подобни коментари, който не вярва, да не вярва, кво да направя.

В началото на годината, няма да казвам точно кой месец,една сутрин си направих кафе. Изобщо не мога да си гледам, но ми е адски интересно и понякога си обръщам чашата.
/Интересувам се от музика, и така да се каже-пея. Тогава бях в страшен застой./
Когато обърнах чашата не можех да повярвам на очите си.
Не знам вие какво виждате на снимката, която качих, но аз след 2 месеца се запознах с един пианист, с който имахме много интересни отношения. И в личен, и в "професионален" план. И не беше за кратко.И силуетът от отайката сякаш е точно неговият.
Общо взето доста важен се оказа за живота ми.
Няма как да видим снимка, която е на твоя комп, просто я качи в някой сайт за снимки, примерно: http://prikachi.com  и дай линка....вероятно ще видим пианист,  Blush да не е Ричард Клайдерман (просто за друг не се сещам) и какво странно има, хората са гледали на кафе преди десетки години.
 Peace Интересно ми е какво има на снимката.

Раздвижи се нещо темата... за кръста в банята  Rolling Eyes обяснението с комина е най-приемливо...

# 639
Не искам да си помислите, че на всяка цена държа да има нещо свръхестествено в моя случай.Даже напротив ако намеря логично обяснение ще се чувствам най-добре.
НО, комини от там не минават никакви.Над мен съседите ми ги няма, но и да са тук помещението което при мен е баня при тях е някакъв килер или перално помещение.
Така че моля за още варианти, ако ви се мисли, разбира се Simple Smile

# 640
По повод исторята с кръста искам да споделя за един период в живота си , когато имах много и нерешими проблеми.Режа един ден картофи , срязвам на половина един доста голям картоф на две и ...какво виждам -идеален кръст , все едно инкрустиран, красота!Не се сетих тогава да го снимам, и може би ще съжалявам цял живот...Та след много разсъждения реших , че Господ иска да ми помогне.Започнах да се моля на Господ с цяла душа и действително Той ме извади от всички проблеми без пропуск!Бях съкратена от работа, съдих фирмата в която работя, възстановиха ме на работа и ми изплатиха шест брутни заплати.И всичко това благодарение на Господ.Не вярвах да остана дълго на работа в същтата фирма , но ето вече втора година работя там?!И пак благодаря на Господ!!!

# 641
s-d-s, браво! И аз имам бебчо благодарение на Господ и съпруга ми напоследък е взел да чете Библията, макар че аз честно да си кажа съм далече от тия неща. Но когато се помолих да ми даде бебе, Той ми го даде и за това съм благодарна.

Иначе на мен ми се случваха странни неща докато живеех с нашите. Не знам какво има в онази къща, но определено не е нещо хубаво. Като бях малка и майка ми ме оставеше да спя, чувах дишане. Цялата се препотявах от страх и се завивах през глава и не смеех да гъкна. Тогава чувах някакви стъпки в коридора и отваряне на врати, тъкмо се радвах че някой идва, оказваше се че никой не идва и това ми се е причувало. Като пораснах и станах тийнейджърка намерих начин да се справя с тези "шумове" - вместо да се крия, обръщах главата си по посока на звука и той изчезваше. Най-гадно беше, че сънувах и ужасяващи кошмари, от които се опитвах да се събудя, а не можех. Постоянно сънувах дявола, че идва за мен, че до кревата ми има стара вещица, която никой освен мен не вижда, че някакви демони стоят отстрани на леглото и ме гледат и постоянно усещах едно страховито напрежение - страшна работа.
Като станах студентка започнах да чувам дишането и в квартирата, в която живеех тогава. Много ме беше страх и си казах, че повече няма да спя сама. До този момент бях девствена и започнах да правя секс само и само, за да не спя сама и от тогава тези шумове, кошмари, дишане и т.н. спряха. Понякога ме е страх да не се възобновят отново. Предимно, когато съм сама. Веднъж ми се случи да се събудя, т.е., умът ми да се събуди, а тялото ми да спи. Не можех да се събудя физически, опитвах се да размахам ръцете си, но сякаш махах призрачни ръце извън тялото си, а истинските ми оставаха неподвижни и тогава малко по малко, започнах полека да движа главата си, шията, докато успея и ръцете да раздвижа - така си влязох отново в тялото.
Пак за шумовете в къщата, в която израснах - не казвах на никой, но след като пораснахме, споделих със сестра ми и тя каза, че също е чувала дишане зад врата си - женско (да отбележа) и много ясно. Имаме и по-малък брат. Той също сподели, че е чувал това дишане и е имал други, подобни на моите кошмари.
Все повече започвам да си мисля, че в къщата има някакви духове или е направена магия. Там никога не цареше спокойствие, вечно имаше някакви кавги. До ден днешен щом си отида в родната къща, винаги се карам с някой.  Thinking

# 642
В къщата ви умирал ли е човек Ахилеа?

# 643
Умирал е - дядо ми. Ама не помня дали преди това или след това започна всичко.  newsm78

# 644
Умирал е - дядо ми. Ама не помня дали преди това или след това започна всичко.  newsm78
Не си ли се замисляла ,че може да чуваш него и той да ти дава знаци ,мира на праха му!?

Общи условия

Активация на акаунт