Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 371
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм доволна от нея, но това е индивидуално. Мъжът ми се муси, че била много студена, но аз не отивам там да ми съчувства... Струва ми се премерена и уверена, което за мен е много важно. Винаги ме изслушва, винаги ми отговаря на въпросите, повтаря ако се наложи.

# 196
  • СОФИЯ
Аз съм доволна от нея, но това е индивидуално. Мъжът ми се муси, че била много студена, но аз не отивам там да ми съчувства... Струва ми се премерена и уверена, което за мен е много важно. Винаги ме изслушва, винаги ми отговаря на въпросите, повтаря ако се наложи.

Напълно подкрепям Арлинка, аз се прехвърлих при д-р Андреева, за няколкото пъти които съм се срещала вече с нея съм доволна. Наистина няма го "отношението" като при други лекарки, т.е. много е сдържана, уравновесена, пряма и говори по същество. Мисля, че си постъпила правилно като си отишла при нея. Успех

# 197
  • София
Maka,......И аз малко се колебая дали там да я правя вече.В бившата"Тина Киркова"дали вече работи рентгена или още са ремонт,някой случайно да има информация?

Благодаря за информацията за Шейново и аз за сега съм се насочила към Тина Киркова, обаче от предните постове се обърках, не знам момичетата за коя болница говорят - за МБАЛ Света София или за Тина Киркова, която сега се казва Първа АГ болница Света София /простете за невежеството ми  Embarassed/
Иначе за сега аз действам по моя си план, направих микробиология - всичко е наред, чакам да ми дойде, че нещо от вчера се мъчи и отивам да запазвам час, дано им работи рентгена.
Притеснявам се обаче, че нещо съм настинала и разсополивила, а четох някъде , че се пуска СУЕ преди снимката, дано да не даде отражение.
И другото което ме притеснява - според вас хубаво ли е преди процедурата да отида на един преглед с ултразвук ако има нещо притеснително, знам ли, въобще как се практикува.

# 198
Аз правих Цветна снимка в първа Аг болница Света София - тя се води бивша Тина Киркова.Но нека момичетата от софия да ти кажат понеже аз не съм от там и може да те обаркам и да има друга с това име .А да попитам някоя от вас дали е при  д-р Александров ?Аз правих първото си инвитро при него и сега ще съм по фонда пак при него.Притеснява ме това ,че не говори много освен ако не го питаш.Но иначе човека си върши работата според мен.Просто казва какво да правя и без излишни приказки .Незнам дали ако съм по информирана ще стани нещо.Моля да споделите вашите мнения за него.
Бяха ми минали мисли дали да не го сменя,но вторият опит може да е успешен  надявам се.

# 199
  • София
Благодаря Sofiaa, а бихте ли казали как записахте час там, че аз мислех след работа да отида, но се зачетох в една тема в Зачатие, и там момичетата пишат, че се обаждали на някаква лекарка, пък други първо отивали в Репробиомед та не ми стана много ясно и дали ще има проблем като нямам документ от д-р Коновалова за това изследване.

# 200
  • София
Абе аз като щях да правя ЦС Коновалова ми каза че ще ме насочи към Тина Киркова, ама дали някакви документи се дават не знам. Аз до ЦС не стигнах, направих хидротубация в клиниката, че в държавните болници упойки не слагат  Rolling Eyes

# 201
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Абе аз като щях да правя ЦС Коновалова ми каза че ще ме насочи към Тина Киркова, ама дали някакви документи се дават не знам. Аз до ЦС не стигнах, направих хидротубация в клиниката, че в държавните болници упойки не слагат  Rolling Eyes
А при хидротубацията сложиха ли ти упойка в клиниката? Защото на мен ми отказаха упойка...не е болка за умиране-съвсем поносимо се оказа и при хидрото и при цветната снимка.

# 202
И мен не са ме упоявали при хидротубцията!!!

# 203
  • София
Такааа, връщам се от 1 АГ Св. София /Тина Киркова/ бясна  #2gunfire, след като вчера се обадих към 14.30 ч да попитам как стои въпроса със записването на часове, ми отговориха, че трябва да се обадя сутринта понеже - в този кабинет в който записват сега нямало никой. И аз реших вместо да се занимавам по телефони да отида на място - попитах на регистратурата и там ме упътиха към кабинет 100, бях в 8 ч там съответно и тяхното работно време е от 8, познайте дали имаше някой. Към 8.20 благоволи да се появи Катето - която както разбрах е акушерка или сестра не знам точно. Казах и, че искам да си запиша час за цветна снимка и въпроса беше "Кой те праща?", аз казах от клиника Щерев и отговора беше " Ама ние от доста време не правим снимки, някъде от юли", попитах защо и ми беше обяснено, че доктора който ги правил бил в отпуск, попитах до кога - "Ами някъде до края на октомври, ама вие защо не отидете в Шейново те и там правят..."
Да ви кажа не знам защо, но имам усещането, че ме излъга, все пак там има и още две докторки, които също мисля, че правят. Сега вече съм в шах не знам къде да отида след като desi_aia писа, че в Шейново нещо били развалили качеството и тя трябвало да прави нова  newsm78

# 204
  • София, Бургас
maka, аз още март имах подобно преживяване..казаха ми, че докторката, която правела снимки си имала вече частен кабинет и може евентуално, когато прави снимки на нейните пациенти да ме вмъкне..и аз се зачудих как тази докторка ползва техниката на болницата за свои цели, но реших да не се занимавам и отидох в Шейново..

# 205
Преди малко повече от 3 години правих цветна снимка в Майчин дом. Тогава беше 50 лв мисля и отделно си купуваш контртастното вещество.
Екипът, който ми я прави (не знам кой беше докторът) беше много мил, по едно време доста ме болеше и ме успокояваха, после една сестра ми даде съвет да пия кола, че може да ми падне кръвното.... страхотни бяха   bouquet
В общи линии нямам забележки, макар че ме беше доста страх...
Е, после дойде един лекар (май Налбантски, доколкото мога да съдя по възрастта) и напълно безчувствено каза - едната е леко проходима и двете имат доста бридове... и си тръгна.
и сега като се сетя за чувството очите ми се пълнят със сълзи (въпреки линийката в подписа)  Grinning
ако искаш, пробвай там

# 206
  • София
А при хидротубацията сложиха ли ти упойка в клиниката? Защото на мен ми отказаха упойка...не е болка за умиране-съвсем поносимо се оказа и при хидрото и при цветната снимка.
Да направих я с пълна упойка-венозна в операционната. По принцип имаше си цена на хидритубация с упойка в ценоразписа на Щерев. При мен е имало драми и въпреки упойката съм вдигнала кръвно и съм почнала да буйствам от болка Sad лекарката ми каза добре че беше упоена, че не ми се  мисли какво щеше да стане  Rolling Eyes Аз в последствие правих лапароскопия и резултата от хидротубацията си се потвърди  Rolling Eyes

# 207
  • София
Благодаря Birenka ще разуча как стоят нещата с Майчин дом.

Кате аз за това по-напред попитах някой знае ли как става записването, понеже точно нещо подобно четох в зачатие, че пациенти на Репробиомед  правят снимки в Тина Киркова понеже някаква докторка работела и на двете места и как не можело направо да отидеш в 1 АГ.
Просто нямам думи, това е недопустимо да ограничаваш пациентите да си правят изледвания и то разбирам да е неин кабинета и тя да е закупила апаратурата, а така с държавни пари е много лесно.

# 208
Здравей maka . Аз правих цветна снимка преди близо 4 години в болница "Света София" на Мазнейкова. Всичко мина много бързо и възможно най безболезнено за без упойка. Обади се да питаш там. Стана със  записан час но мисля, че почти всеки лекар я прави. Аз бях при Павлова. Цената беше ако не се лъжа 70 лева + контрастното в-во.

# 209
  • София
Точно за там четях, и аз вече не знам, почвам да се чудя дали да не изчакам Коновалова и да правя хидротубация, но пък ми се щеше да имам нещо черно на бяло, дето се вика. То човек почне ли да чете много в интернет е нож с две остриета - ето на първо бях решила в Шейново, те пък развалили качеството, за Майчин дом пък някаква жена си записала час без предварителни договорки за даден лекар и процедурата била кошмарна, при Мазнейкова пък на друга не били вкарали контрастното вещество като хората и я изкарали със запушени тръби....
Пределно ми е ясно, че за всеки ще се намерят и хубави и лоши думи, ама човек като прочете такива неща и се стряска.

Общи условия

Активация на акаунт