Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 372
  • 782
  •   0
Отговори
# 225
ZVEZDA  аз като питах с мъжът ми в клиника Щерев много неможаха да ни кажат къде точно се намира хотела.Ние спахме в един хотел Симона близко до болницата за 60 лв на вечер с включена закуска която само веднъж ползвахме.Има и друг хотел които неможахме да намерим ,но той също е 60 лв ,но като кажеш от коя болница те изпращат и ти махат закуската и става 44 лв. Попитах и за някакви апартаменти,но пазача на болницата ми каза ,че било само за жените не и за двамата.Незнам това дали е вярно не попитах. Успех в процедурите !

# 226
ZVEZDA, знам за Хотел Таити, кв. Княжево, намира се след 300 м от последната спирка на трамвай 5. Телефон: 024812120. Задължително кажете, че сте пациенти на клиника Щерев и сте за ин витро - ще получите отстъпка и ако не се лъжа цената за нощувка на 2-ма в 2-на стая е 20 лв!  Peace

# 227
Благодаря ви девойки  Hug  Hug  Hug   от рецепцията ми дадоха координатите на 2 хотела,имат договор с клиниката Плана(единична стая 37лв.) и Симона(двойна 60 лв.),в техните сайтове са цените.Знам за апартамента ще видя и там.Исками се някъде по-близо,ще имам превоз,но като се знам как се ориентирам в София  Simple Smile  ,като живях там винаги тръгвах в обратната посока   Laughing  Laughing  Laughing  .

# 228
Момичета знаете ли смените на д-р Коновалова за следващата седмица?! Благодаря ви предварително!

# 229
  • София
Момичета знаете ли смените на д-р Коновалова за следващата седмица?! Благодаря ви предварително!
  мисля че си е със стария график, поне сряда и четвъртък тази седмица така беше  Rolling Eyes

# 230
  • София
Сутринта бях на преглед при нея, мисля, че смените са както преди.
Попитах я за цветна снимка при тях, каза, че били купили апарат, но май още не работел, много се учуди, че така са ми казали от Тина Киркова и може би другия месец ще отида в Майчин дом.
Иначе след като ми погледна антимюлеровия и инхибина, каза, че са много зле, то си е ясно де. Само че, едно нещо не мога да разбера, значи на първия преглед имах ДФ в левия яйчник и всичко изглеждаше ОК, след 2 месеца при преброяване на антр. фоликули по мое настояване в ЛЯ нямах нищо и тя каза, че е недоразвит и малък и не можем да разчитаме на него, а в десния имах само 3 фол., след още 2 месеца тоест днес, пак я помолих да ме погледне, да видим дали имам нещо и сега лигавицата е ОК, имам доминантен пак в ляв  newsm78, а каза за десния, че е с намален размер и на него не можем да разчитаме  #Crazy ха сега де, опитах се да каже, че предния път е казала точно обратното, но нещо на бързо каза и не се разбра. Каза, че трябва да направим стимулация следващия месец за да видим какъв отговор ще има на яйчниците, но аз нямам цветна снимка, както знаете и отново аз повдигнах въпроса за това, както и за евентуална инсеминация преди инвитрото. То е ясно, че за инвитро може и със запушени тръби, но все пак може и някой хидросалпингс да имам, знае ли човек.

# 231
Здравейте, момичета. Бихте ли ми дали малко информация? Предстои ми този месец инсеминация. Ако има условия за това разбира се. Последният път, преди 3 месеца, когато правихме спермограма на мъжа ми, излезна като проблем ниска преживяемост на сперматозоидите. Четох, че в такива случаи се прави повторна инсеминация, на следващия ден. Това заплаща ли се и, ако да, по какъв начин?

# 232
BettyBoop, по ценоразпис е 450 първата и 110 лв повторната
http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=212&lang=bg

# 233
Благодаря. Не бях виждала новия ценоразпис.

# 234
Момичета,
някоя от вас, която е минала през инсеминация в клиниката, може ли да ми каже какви задължителни изследвания са и правили преди процедурата? В специалната тема чета, че много момичета са правили пак микробиология, Спин, Хепатит и т.н, но не знам в нашата клиника как стоят нещата.Аз съм пациент на д-р Тимева.

# 235
Ние прахивме изследванията за които ти си споменала. Друго не се сещам да сме правили!!! Док би трябвало да каже какво е нужно като предварителни изследвания. Успешна процедура.

# 236
  • София
BettyBoop ,инсетата ми бяха доста отдавна,но мисля,че правихме точно тези,защото ми направи впечатление,че за тази процедура важат 6 месеца,а за ин-витрото ни накараха да ги подновяваме на 3

# 237
Благодаря ви, момичета. В понеделник ще отида да видя как ще действаме. Така като гледам май процедурата ще остане за другия месец.

# 238
да,това са изследванията,Хепатит АиБ,васерман,спин на мъжа ми МБ на еякулат и на мен микробиология.Всичко ще заплащаме!!!Нищо не се поема от ЗК.Искам само да ви попитам,че стартираме самофинанс,ще бъда на къс протокол.Нещо се обърках с цените,някъде някой беше писал 1300 инвитро процедура+хормони(колкото са нужни в периода на стимулацията)+Ехограф(пак неопределен брой)+пункция+ЕТ=2400 лева.Казвам това е примерно.НООООООООООО,нали в цените на клиниката пише 2695 лева само за инвитро.Благодаря ви предварително   Hug .

# 239
  • СОФИЯ
Звечдичка тази цена от 2695 лв е за процедурата само/т.е. включва пункцията,Ембриотрансфера,ин-витро оплождане и прегледите по време на стимулацията / сумата до 5200/горе долу така си направих аз сметката/ ти е стимулацията, хормоните и ако се наложи и др.изследване.

Общи условия

Активация на акаунт