Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 375
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • София
desi_aia честит рожден ден   bouquet скоро да си щаслива бременна и после и шаслива мама на здраво бебче  Hug
Мака профенид и индометацин са свещичките, ама понякога имат лек газообразуващ и разстройващ ефект особено при по кекав корем  Crazy та не знам като те напънат  Rolling Eyes няма ли вариант за упойка  Rolling Eyes

# 331
desi_aia Честит празник! Бъди здрава и дано следващия рожден ден празнуваш с още един малък и пухкав член на семейстово   bouquet

# 332
  • София
desi_aia благодаря за отговора и Честит Рожден Ден на патерица - много здраве и късмет ти пожелавам  Hug.
Аз вчера си купих свещички Профенид, обаче днес изникна друг проблем - направих сутринта СУЕ и ПКК и утайката е 27 при референтни 25, а при кръвната картина левкоцитите са 11.3 при допустими 10.5, звъннах в Св. София да попитам дали ще ми правят ЦС при тези стойности, малко нелюбезно ми отговориха, че не били гинеколози за да знаят, помолих да ме свържат с някой, който знае и след като чаках 5 мин и слушах изнервяща музичка ми затвориха.
Знам, че не сте лекари, но според вас има ли шанс да ми направят ЦС или ще ме върнат-утре е денят?

P.S от вчера нещо почнах да понакашлям, може ли да е от това..

# 333
  • София
Мака те там е вероятно да ти я направят особено след като не са ти искали изследвания, не знам дали да рискуваш обаче  Rolling Eyes

# 334
  • София
Те не искаха микробиология, но СУЕ и ПКК искат.
Чудя се каква е всъщност опасността, ако решат да ми я направят.

# 335
  • София
Според мен,опасността е в това,да се провокира някоя инфекция,ако има предпоставки за това...а ,именно,отслабен имунитет по някакви си причини...ама това,в амо в сферата на моите си предположения   newsm78

# 336
  • София
Може би си права, знам ли, утре ще отида пък ще видим.

# 337
Преди да ми направят моята снимки ми пуснаха микробиология друго нищо, лекаря ми обясни че трябва да бъде сигурен че няма инфекция иначе ако има ще я разнесе по тръбите и може да се увредят здрави тръби, с това мога да ти помогна само. Успех

# 338
  • София
Благодаря ти, аз също си направих микробиология за мое успокоение.

# 339
Здравейте, момичета. Искам да ви питам дали при нормален ехографски преглед и при хидротубация се виждат проблеми като ендометриоза, преграда в матката, полипи и т.н? До сега при прегледите  д-р Тимева не е установила някакъв проблем, но почвам да се чудя какво ми е, за да не става Sad

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 11:31 от BettyBoop

# 340
  • София
BettyBoopq,мисля ,че ,в повечето случаи,може. На моя приятелка при такъв преглед,при стимулацията, й видя полип. Отложиха трансфера,направиха хистеро и ,след това забременя със замразените.

# 341
BettyBoop,ако е имало някаква индикация за такъв проблем Тимева отдавна да те е изпратила за ЦС или хистероскопия.За полипи и ендометриоза не мога да ти кажа,аз бях с голям септум на двурога матка,които при 3спонтанни аборта,никой не видя за съжаление.Проблема при мен се установи след ЦС.При мен имаше съмнение за запушени тръби при хидротубацията,Тимева автоматично ме изпрати на ЦС и точно там лъсна проблема при мен....поне се видя,че тръбите нямат проблем Wink
Така,че искрено се надявам при теб да няма такъв проблем Hug

# 342
  • София
Да се похваля вчера най-накрая направих ЦС, в интерес на истината не ми поискаха никакви изследвания /аз си ги носих де/ според докторката от Св. София всичко е наред, доволна съм от отношението там бяха много любезни и мили, но честно казано ако ми се наложи някога да правя отново със сигурност ще е с упойка.
Да ви попитам, като си занесете снимките в Щерев взеха ли ви ги или си останаха при вас?

# 343
Maka,най после успя да я направиш  Hug.Радвам се,че резултатите са добри.Мойте ЦС останаха там,но разчитането го преснимаха и имам и аз.

# 344
Аз като правих цветна снимка в света софия никой не ми е искал микробиология или нещо друго.Но аз отивах при д-р Коларов заради сестра ми и после се прехвърлих в Щерев и цветната снимка си е в мен само записаха от нея резултата.След цветната снимка една жена Панова и Червеняшки ми казаха ,че съм за инвитро според тях и останах като гръмната.Но всяко зло за добро.Дано се сдобия с желаното бебче скоро.

Общи условия

Активация на акаунт