Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 374
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
hristina21, благодаря ти дано и ти скоро се похвалиш с  smile3504

# 316
  • София
Момичета да ви се похваля, вече имам час за цветна снимка  newsm44 в Св. София, още  веднъж благодаря на mierin , че ме светна, така да се каже.
Странното е обаче, че не искат микробиология, а само ПКК и СУЕ, аз имам микробиология от преди 1 месец и е чиста, мислите ли, че трябва да пускам нова за собствено успокоение.

p.s. Сега вече почва да ме хваща шубето, казвайте какво обезболяващо да взимам, че е ще съм без упойка, четох за някакви свещички - два вида бяха, някой ползвал ли е?
Почвам да чета .....

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 10:43 от maka

# 317
maka, това твоето си беше цяла епопея...
аз като я правих бях чела че е добре 30-40 по-рано аулин. тогава още не бях открила Индометацина Simple Smile Това е вълшебната свещичка. Мисля, че е без рецепта и пак е 30-тина минути по-рано. Аз слагах при трансфера, ама не помня колко време по-рано ми я дадоха.
Освен като болкоуспокояващо мисля,ч е отпуска гладката мускулатура, което за снимката е добре.

# 318
  • Пловдив
Момичета знаете ли цената на инсеминацията? Вече правих на ЕЦ,но сега е със стимулация,има ли разлика в цената?

# 319
Аз като правих цветна снимка не бях пила нищо , но незнаех ,че ще боли все едно ми идва цикъла.Даже почва да тече някаква течност като кръв ,но като розова или незнам как бих я определила .Незнам дали при всички е така ,но си вземи превръзка.Ако ми се наложи бих пила аулин защото после ме болеше кръста и все едно ми е дошло.Но щом се налага ще изтърпим всичко.

# 320
Момичета знаете ли цената на инсеминацията? Вече правих на ЕЦ,но сега е със стимулация,има ли разлика в цената?
цената за инсеминация следва да е една и същау а разликата е в цената на медикаментите. на ец просто се следи фоликула и инсе. при стимулация в следствие на лекарства може да се наложат повечко прегледи, а от там и цената да се промени, но като калкулация за инсе не ми се вярва. дано се включат момичета от клиниката да те ориентират правилно. късмет следващия път.

# 321
  • гр. София

Плащаш същото на касата в клиниката като при инсеминация на ЕЦ. Оскъпяването идва от хапчетата за стимулация, които обаче си ги купуваш ти в зависимост от това какви ти изпишат. Те не се включват в цената на процедурата.
Успех!

# 322
  • София
maka, това твоето си беше цяла епопея...
аз като я правих бях чела че е добре 30-40 по-рано аулин. тогава още не бях открила Индометацина Simple Smile Това е вълшебната свещичка. Мисля, че е без рецепта и пак е 30-тина минути по-рано. Аз слагах при трансфера, ама не помня колко време по-рано ми я дадоха.
Освен като болкоуспокояващо мисля,ч е отпуска гладката мускулатура, което за снимката е добре.

Тези не ги бях чувала, ще проверя - благодаря ти Hug

# 323
  • Пловдив
*нова_жена* ,Зимна роза ,благодаря ви!  bouquet  bouquet

# 324
Аз съм пациентка на д-р Ганева и благодарение на нея от първо ин витро вече имам щерка на 3г. и половина  Heart Eyes
Ще ви следя, готина групичка сте заформили  Hug

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 14:41 от *Tea*

# 325
Момичета да ви се похваля, вече имам час за цветна снимка  newsm44 в Св. София, още  веднъж благодаря на mierin , че ме светна, така да се каже.
Странното е обаче, че не искат микробиология, а само ПКК и СУЕ, аз имам микробиология от преди 1 месец и е чиста, мислите ли, че трябва да пускам нова за собствено успокоение.

p.s. Сега вече почва да ме хваща шубето, казвайте какво обезболяващо да взимам, че е ще съм без упойка, четох за някакви свещички - два вида бяха, някой ползвал ли е?
Почвам да чета .....
Maka,аз си слагах свещички"Профенид"вечерта и сутринта преди ЦС,а половин час преди нея пих аулин.А на втората само аулин.Не е страшно,малко неприятна процедура,но се изтрайва Laughing.При хидротубацията ме е боля в пъти повече,не съм със запушени тръби.Стискам палци и чакаме да се похвалиш с отлични изследвания Hug.
Момичета,да ви почерпя-днес остарявам с една год.... Wine Glass  party023/нещо не успях да кача картинки,та затова по скромно Mr. Green/

# 326
desi_aia  Чесит Рожден Ден   bouquet да си жива и здрава и скоро да се похвалиш с   ylinfant

# 327
  • София
desi_aia ,да си жива и здрава и да получиш най-желания подарък  Hug

# 328
  • гр. София
desi_aia, честит празник! Бъди здрава и нека мечтите си се осъществят!  bouquet

# 329
 Hug Hug Hugмного благодаря на всички за страхотните пожелания  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт