Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 374
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Здрасти, Desires. И аз преди 2та ми опита съм си пускала микробиология, но също така и изследване на цервикален секрет за уреаплазма, микоплазма и хламидия. Не е лошо и мъжа ти да си пусне, че недай си боже, ако единия има то и другия е застрашен. Ако има такава инфекция то може с антибиотици бързо да се реагира преди иксито и даже по време на стимулациите, като антибиотика не би навредил на бъдещите ембриончета след това. Надявам се ще са ти добри тезултатите и на теб и мъжа ти от всичките изследвания. Мъжът ми също си пусна обикновена спермограма преди 2рия опит и се окоза че вече сме с нормозооспермия  Simple Smile
За яйцеклетките май наистина няма как да се каже дали са ти ОК преди да ги извадят и оплодят, да се види дали се делят правилно. Ако ти е първи опит ще знаете какво е положението след оплождането им.

# 301
  • София
Ох, аз пак да ви се оплача, вече направо ме е срам  Embarassed с тая прословута цветна снимка. Звъннах днес в клиниката да видя как стоят нещата с новия апарат, пък нали и ми отговориха в специализирания форум, че от 27 ще записват часове и познайте девойката ми каза, че апаратът не бил монтиран  Shocked - е как не е монтиран нали уж се обучаваха на него миналата седмица, иначе услугата била въведена от началото на октомври  #2gunfire
Викам си - добрее, след неуспеха да се вредя в Тина Киркова миналия месец, ще се пробвам в Шейново - нали записват час по телефона по съвет на Undisclosed Desires, от предната тема.
Е да ама - не, пак се почна - кой ви праща, идвали ли сте при нас на прегледи и така, в крайна сметка ми казаха, че трябва да ги посетя първо в кабинет 22 /по стерилитет/ да ми направят преглед и да нося всички изследвания, които имам. Вече тотално се изнервих, не мога да излизам от работа, когато ми скимне, а и какво ще ми преглеждат и какви точно изследвания да нося - не знам.

# 302
maka, аз нямах проблеми с цветната снимка в Тина Киркова направиха ми я веднага, но по втория начин и платих преди 2 години за нея 50 лева, ако искаш пиши на личния да ти там тел. на един лекар там да се пробваш

# 303
  • СОФИЯ
maka отиди в Св.София на бул. България 107 мисля беше /това е клиниката на д-р Мазнейкова/, аз там я направих снимката за 10 минути. Отиваш без да записваш час, на регистратурата ти казват къде да отидеш и чакаш да слезе доктор. Преди това си копуваш там каквото е необходимо. Струваше ми 120 лв.

# 304
Има ли някой пациент на др. Тимева и до какъв етап сте?

# 305
  • София
Благодаря момичета, Denssi напиши ми на лични този телефон да имам като резервен план, че хич не обичам така "по-втория начин", много се нервирам, когато става въпрос за здравеопазване или някакви обществено-достъпни дейности, още повече, че си и плащаш и да трябва да търся връзки и т.н. все едно съм още в соца.
Mierin май ще пробвам там, но може би ще се обадя, че така ми се струва рисковано да отида и да ми кажат, че доктора го няма -примерно. Ти като си ходила - там ли ти правиха СУЕ /май така се казваше/ и искаха ли микробиология, че аз нали я правих края на септември с идеята началото на този да си направя цветна снимка и сега не знам дали ми важи?

# 306
  • София
Аз-до 4 неуспешни инсета,6 ин-витро,от които 2 за кратко успешни.
В тази връзка,случайно някоя да знае утре и в неделя кои са дежурните лекари и дали д-р Тимева е сред тях?

# 307
  • СОФИЯ
maka не са ми правили СУЕ, а микробиологията трябва да я направиш преди Цветната снимка, или поне така ми каза Коновалова. Микробиологията ми я направи тя в Щерев.

# 308

В тази връзка,случайно някоя да знае утре и в неделя кои са дежурните лекари и дали д-р Тимева е сред тях?

На мен ми предстои другия месец ин-витро при нея, нямам представа дали е дежурна но разбрах че от 16.11 - няма да е на работа за няколко дни

# 309
В събота и неделя няма да е в клиниката,в неделя сутринта нейните пациенти ги преглежда д-р Арабаджи newsm78,извинявам се,ако бъркам името.

# 310
  • София
Undisclosed Desires  качеството на яйцеклетките няма как да се разбере, а и да е влошено няма подобряване. Като цяло нивата на хормоните показват какво може да се очаква ама не е сигурно  Rolling Eyes
Мака успех на снимката. Аз си мисля че СУЕ е редно да се пусне както и МБ, имаше тука едно момиче което няколко месеца й бяха отлагали хидротубацията или ЦС заради висока утайка. То като оставаш за другия месец може и апарата в щерев да вземе че да тръгне  Crazy

# 311
  • София
desi_aia ,много благодаря...май оставам за понеделник,в такъв случай   Thinking
Denssi ,късмет...да успееш от раз  Peace
maka и аз знам,СУЕ-то трябва да е преди процедурата и да е в норми....Дано вече се вредиш някъде  и да минава  Hug

# 312
Момичета, препоръчаха ми и доктор Савова, даже ми дадоха и личния и телефон. Обадих и се и ми се стори много готин човек. Записах час за 16.11. -  дано да "се харесаме".

# 313
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
hristina21 , аз утре съм при Коновалова за микробилогия сутринта. Така, че тя със сигурност е на работа.  Peace

# 314
  • София
Undisclosed Desires ,благодаря...сега вече съм в чуденка  newsm78....и тя, и д-р Арабаджи са ме гледали с д-р Тимева,дали пък,да не взема все пак да си мина в единия от двата дни,за да не излизам от работа в понеделник,да си "целя" моята докторка  Thinking
vanyaivanova , и на мен така ми изглежда...но,само от косвени наблюдения. Дано наистина да се харесате  Peace

Общи условия

Активация на акаунт