Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 374
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Съжалявам за лошите новини в темата. За съжаление от опит знам, че много боли и никакви думи не помагат Sad

# 286
  • София
Биренка съжалявам за случващото се  Hug Вдигаш главата и продължаваш  Confused като минала през това те съветвам да дадете материала за ген изследване  Rolling Eyes аз поне много съжалявам, че не го направихме, то не че в МД на мен някой ми и предложи де  Rolling Eyes
Относно спекулма не мисля че той може да е причина за аборта за съжаление, а и не вярвам че някой ще тръгне да прави нещо нарочно за да ни навреди в клиниката  Rolling Eyes Аз имам и други здравословни проблеми та поради тях всеки път ме питат дали да ме прегледат със спекулм или не и се съобразяват с мен  Rolling Eyes

# 287
Lailah, решихме да не го пращаме. аз не виждам смисъл, но са ми взели хостология (ако може да се вярва на мъжа ми  Grinning, че той плаща) за изследване.
може би преди следващият опит ще направим имунологични и генетични, ей така за всеки случай...

# 288
  • София
Момичета малко да побутна темата - ето това ми отговориха в подфорума с онлайн консултации от Щерев относно цветната снимка:

Здравейте!

Услугата хистеросалпингография е въведена в нашата болница от началото на м. октомври. До края на тази седмица се извършва техническата подготовка на нашите специалисти, като от 27.10.2011 г. ще има възможност за насрочване на часове за извършване на услугата.

Поздрави,
Екип АГ Болница "Д-р Щерев"

# 289
Здравейте, момичета! Записвм се и аз в тази тема. Имам вече два неуспешни опита ин витро в друга клиника. Реших да се насоча към  клиника "Щерев" за третия опит, но не знам при кой лекар да отида. Дайте някакъв съвет. Предполагам, че всички работят професионално и се стремят към положителни резултати, но все пак...

# 290
vanyaivanova, за почти всички лекари има писан много. за някои мненията са на двата полюса. и наистина всички са добри професионалисти. при всички час се записва поне 1 седмица по-рано, ако искаш да е рано сутрин например. но като влезеш в стимулация ходиш без час и се чака максимум 30-40 минути (поне аз така нацелвах)
важното е да си допаднете с доктора. ако пък не ти хареса винаги може да го смениш без обяснения Wink

# 291

Здравейте, момичета! Записвм се и аз в тази тема. Имам вече два неуспешни опита ин витро в друга клиника. Реших да се насоча към  клиника "Щерев" за третия опит, но не знам при кой лекар да отида. Дайте някакъв съвет. Предполагам, че всички работят професионално и се стремят към положителни резултати, но все пак...
            Здравей,добре дошла при нас и ти пожелавам успешен завършек.Аз небих се наела да те уговарям или препоръчвам доктор,понеже и нямам инфо за всеки един от тях.Всяка от нас вярва в своя избор на такъв и за нея той е най-добрия.Аз лично избора си го направих на сляпо.Обадих се за час и ме попитаха за кого,изброиха ми свободните часове и съответно кои д-ри.Посочих си този за когото имаше час в удобното за мен време...и така моя док е д-р Коновалова.На 3-тото ни ходене вече тръгнахме по пътя който ще збъдне мечтата ни.Който и да избереш,вярвям,че ще е подходящия за теб и ще успееш. Късмет  Hug

# 292
  • София
...Дайте някакъв съвет. Предполагам, че всички работят професионално и се стремят към положителни резултати, но все пак...

И аз избирах "на сляпо" - взех първия възможен свободен час и така попаднах при д-р Андреева. Много момичета успяха при нея и, въпреки че аз не съм сред тях, смятам, че прави всичко възможно и - ако позволите да използвам по-разговорен израз - наистина й пука за пациентките й...

# 293
  • София
vanyaivanova , щом сме тук-всички си харесваме лекаря,при който сме...тези,които не са били доволни,са го сменили . Това й  е хубавото на клиниката-добри професионалисти достатъчно,ако не си доволна от избора си,няма проблем да ходиш при друг лекар,докато се почувстваш добре и сигурна с този,при когото си  Peace

# 294
  • София
vanyaivanova  аз като се ориентирах към Щерев четох, четох по форуми, чудех се между Юнакова, Андреева и Тимева. Андреева я отхвърлих защото бях решила че трябва да й е по-засукана фамилията на лекарката за мен Embarassed  Crazy обадих се за час, нямаше удобен за мен при въпросните лекарки и така попаднах на д-р Коновалова, в крайна сметка реших, че може би съдбата ще реши по-добре от мен  Mr. Green за момента не съжалявам за това си решение  Rolling Eyes

# 295
  • СОФИЯ
vanyaivanova в клиника Щерев всички са голями специалисти, но както каза Бърти много зависи от даденият случай при двойките една лекарка може да помогне от първият път на двойката а пък с друга двойка да има повече работа. Зависи, аз също като се насочих към клиниката попаднах на д.р Савова, не ми допадна, след това се прехвърлих при д-р Коновалова .... малко да се посмея  Joy Joy Joy явно съм с много претенции и сега последно съм при д-р Андреева. Само едно мога да ти кажа и 3-те докторки са много различни по характер и стил на работа. Така, че ти сама трябва да решиш.

Успех   bouquet

# 296
  • Пловдив
И аз съм при Андреева,прегледах сайта на клиниката и си избрах нея,не съжалявам.Избора си е твой,но каквото и да решиш ако не си доволна винаги можеш да се прехвърлиш при друг,успех! Peace

# 297
Аз препоръчвам д-р Александров.

# 298
Здравейте, момичета. Благодаря на всички ви за съветите. Знам, че всеки прави своя избор и се надява да е за добро. Ще изчета още информация и ще избера. Дано този път вече да се получи. Успех на всички.

# 299
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
vanyaivanova , здравей аз съм при д-р Коновалова. При нея ходя от доста време и на профилактични прегледи при да решим, че искаме да правим бебе. Към мен е внимателна, обяснява всичко и за сега не мисля да я сменям. Останалите лекари също са супер.Попадала съм и на други от персонала- всички са много внимателни и любезни.
Момичета , в петък половинката ми ще прави микробиология и сме решили и една опростена спермограма да пусне ,за да видим има ли някакъв ефект от хормоналната терапия, въпреки че има още 2-3 боцкания. Аз в събота съм  на микробиология и ако всичко е наред в началото на ноември стартираме икси- то.
Дайте ми съвет какво е добре да проверим при мен,освен стандартните изследвания...иска ми се да изключим колкото може повече варианти за евентуален неуспех. Все си мисля, че при мен има проблем, въпреки, че хормони и др. изследвания показват нормални стойности-преди 3-4 месеца правени... Коновалова ми обясни, че качеството на яйцеклетките ми преди да направим иски-то няма как да проверим...Така ли е ? Супер кофти, ако наистина трябва да се прави икси или инвитро и чак след това да се разбере, ако има проблем с яйцеклетките... Помагайте, че съм в голяма чуденка от доста дни  ooooh! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт