Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 370
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Клиниката работа сто процента, просто съм забелязала, че момичетата често оставят рецепцията празна за определено време. Бъди упорита и звъни. По мобилните ми прави впечатление, че не им е много приятно на лекарите да ги търсят, ама ако не успееш до час-два най-добре звънни.

# 571
Благодаря Ви момичета Hug след по-настоятелно звънене вдигнаха  Grinning

# 572
  • СОФИЯ
Здравейте момичета, минавам и щоп в темичката Joy Искам на всички да пожелая весело посрещане на Коледа, много здраве, щастие, късмет и на всички бъдещи мами лека и безппроблемна бременност и раждане, на останалите който сме в очакване на процедури многооооо усмивки, настроение, желание за успех, никога да не се предавате и надявате, че и на нас ще ни се случи това чудо Hug Hug Hug Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart  bouquet  bouquet  bouquet

# 573
  • Северозапада
Здравейте момичета!
Възнамерявам да си запиша час в Щерев (избрала съм д-р Андреева) за преглед. Та искам да питам колко по-рано е добре да звънна?
Благодаря

# 574
  • София
Здравейте момичета, включвам се и аз в тази група. За записване на час мисля, че няколко дни предварително е ок, при Д-р Андреева конкретно не съм ходила, но при Д-р Юнакова няма проблем с часовете. Искам да попитам на някоя от Вас дали се е случвало да забавят изследвания- пуснах кл.имунитет и пакет скрининг,казаха 2-3 дни за резултата, днес ходих вече 3-ти ден не били готови и не могат да кажат кога ще са готови- странна работа newsm78 Та се замислих, че аз дори нямам никакъв док. или касова бележка, че въобще съм ги правила. Започвам да се чудя дали не са ги загубили newsm78

# 575
  • София
ant G,аз си записах за моята лекарка от 27.12 за 19.01-първи свободен....мисля,че поне две седмици преди това ще трябва  Thinking

# 576
  • Северозапада
ivankaka, hristina21, благодаря! Ще звъня тогава поне 2 седмици по-рано.

# 577
ant G,аз си записах за моята лекарка от 27.12 за 19.01-първи свободен....мисля,че поне две седмици преди това ще трябва  Thinking

За кой лекар от клиниката се чака толкова много?

# 578
  • гр. София
Аз съм при д-р Ганева и обикновено гледам по-отрано да си запиша час, тъй като бързо свършват свободните. Досега никога не е имало свободен час за същата седмица, в която съм се обадила.  Rolling Eyes

# 579
  • София

За кой лекар от клиниката се чака толкова много?
Тимева,но мисля,че за повечето е трудно да запишеш час същата седмица

# 580
Здравейте момичета, аз вчера си записах час за д-р Тимева за 30 януари. До сега не съм почещавала клиниката, надявам се да имаме успех там. В предишната клиника ми казаха, че съм за инсе, но нещо не ми вдъхнаха доверие, та затова се насочвам към тази клиника и си стискам силно палци да се получат тук нещата. Мисля като за начало да пробвам на естествен цикъл, пък ще видиме. Правили ли сте някакви инунологични изследвания преди процедурата?

# 581
  • СОФИЯ
Аз се обадих на 23.12 да си запиша час прид-р Андреева и първият беше на 03.01/ като аз исках да е след нова година часът ми/ Не знам не се чака според мен за записването на часове много в нашата клиника newsm78

# 582
  • София
beld аз си пуснах изследвания на кл.имунитет и панел скрининг и си мислех, че това са имунологичните, а днес ми обясняват, че не били това имунологични момичетата на рецепцията newsm78 newsm78. Съвсем се обърках. Отделно пуснах и за тромбофилии, който се правят в Геника. И още чакам резултата Cry

# 583
  • София
Не знам не се чака според мен за записването на часове много в нашата клиника newsm78
Оооооо и дума не може да става,например,сравнено с Надежда-за след n-години ,ако си такъв ентусиаст,че да си губиш времето Shocked Още повече,че в процедура,нямам абсолютно никакъв проблем  Simple Smile

# 584
  • СОФИЯ
Оооооо и дума не може да става,например,сравнено с Надежда-за след n-години ,ако си такъв ентусиаст,че да си губиш времето Shocked Още повече,че в процедура,нямам абсолютно никакъв проблем  Simple Smile
[/quote]

Така е Хриси аз имам записан час в Надежда от миналата година март месец за тази на 07.07 hahaha hahaha hahaha И не смятам въобще да се възползвам от него, това е недопустимо. Не може да седиш и да чакаш 1,5 за преглед. Е, и за фонда се чака но там нещата стоят по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт