Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 370
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Да, за Надежда е така, много се чака. Ако имаш познат обаче, те вместват за следващите дни. А веднъж станеш ли им пациент, после няма проблеми за записването. И аз исках отначало за там да се запиша, понеже само добри отзиви чувам, но за съжаление не намерих познати #Cussing out #Cussing out

# 586
  • София
ivankaka,не съжалявай  Hug Нищо по-различно не се случва там. Успеваемостта в България е почти еднаква из клиниките,поне при тези,които имат смелостта да си я обявят.....останалото е въпрос на късмет  Peace

# 587
Здравейте, момичета! Аз вече отпраавих въпроса си и към дрруга тема, но искам и вашето мнение по въпроса. Всяка от вас ,която е забременяла в клиниката и е следила бременността си е раждала там? Имам финансови притеснения и се чудя дали да се насоча към друго място Confused

# 588
  • Северозапада
Ооооо 2-3 седмици в никой случай не са много време, когато става въпрос за записване на час. За "Надежда" знам, че имат часове чак за 2013 и реших, че това не е моята клиника, поне за момента. Искам да си запиша час за някъде около средата на другия месец и ще изчакам да мине овулацията, да видя кога ще ми дойде и да мога да изчисля по-добре датата. Сетих се и още нещо. Какво се прави при първото посещение в клиниката? Само разговор ли се провежда или има и преглед? Аз искам да ми бъде направен и преглед, микробиология и цитонамазка. Ще ми ги направят ли или по-добре да си ги направя при сегашния ми доктор? Приятелят ми има час за СГ на 23.01 така че поне ще знаем там има ли проблем.
Благодаря на всички!

# 589
  • София
Имаш и преглед,ако искаш микробиология и цито,си го кажи,за да ти пуснат и тях. Освен това,е хубаво,ако имаш и актуални хормони,да не чакаш следващия цикъл,ами,направо да ти ги видят на това ходене.

# 590
Здравейте, момичета! Аз вече отпраавих въпроса си и към дрруга тема, но искам и вашето мнение по въпроса. Всяка от вас ,която е забременяла в клиниката и е следила бременността си е раждала там? Имам финансови притеснения и се чудя дали да се насоча към друго място Confused
Шмати,аз родих дъщеричката си преди броени дни и не съжалявам за парите,които платихме за раждането.От клиниката си тръгнах със здраво бебче прекрасни първи мигове.Родих секцио,за което само притесненията ми бяха много,бях в ръцете на отличен екип и се чувставах много добре.Ако имаш възможност роди си при лекарката ,която те следи.

# 591
  • Малта
Шмати, да ти споделя: инвитро там, проследяване там, в момента и ние имаме финансови притеснения, но в крайна сметка се решихме и да раждам там да даде господ Praynig.

Ето какво ме доведе до това решение:

в Известните д-вни болници избор на екип е от 700 до към 900 лв. + отделно пристей и грижи за новородено, което по мои сметки са около 1200 ~ 1500 лв.

а секциото се и 1500 + и хпак отделно престой и грижи, та към 1700-800 ще да излезнат.

А в ЩЕРЕВ всичко, ама наистина всичко, включая памперси, дрешки за престоя, храна, престой, грижи за новородено по ЗК е 1995 лв.

И най-важното, това което знам от мои приятелки или мами от форума, 100% професионализъм и спокойствие за родилката и бебето  Peace

# 592
  • София, Бургас
medi, въпреки, че е доста далече при мен, аз също си направих сметката и май и аз клоня да съм в Щерев..поне ще съм по-спокойна и знам, че отношението и грижите са на ниво.. Peace

# 593
  • Малта
Катенце  Hug ще го мислиш, няма далече, то времето лети .... Безпроблемно до финала ти желая !

# 594
  • София
При мен е толкова далече раждането, но и за миг не мога да си представя да се разправям с други лекари и държавна болница с мустакати акушерки. Надявам се всичко да е наред и да мога да си родя в клиниката. Толкова съм пострадала от всякакви лекари тъпанари както чисто физически, така и от само разговор, че не бих дала да ме доближи друг гинеколог освен от клиниката.

# 595
Оносно записването за час, за всеки лекар може би е различно с свободните часове в зависимост от предпочитанията към него.Но мисля,че 3-4 дни предварително е възмжно да се запише час,просто сега заради празниците повечето хора задържаха прегледите за след НГ и сега ще е доста натоварено.Късмет на всички ни,дано това е нашата клиника  Praynig

# 596
Зравейте момичета.
Много съм объркана Crazy
Миналата година имах едно неуспешно ин витро в Плевен.
Тази година пак сме решили да направим втори опит и се насочихме към Щерев.
Вие момичета доволни ли сте от клиниката?
Ние все още чакаме заповед от фонда. Rolling Eyes

# 597
  • Малта
Kik, аз  лично съм предоволна,- първи опит с двойна радост, чакаме ги живи и здрави идните месеци  Praynig ...

но както знаеш при ин витрото всичко е индивидуално, аз  съм с тубарен фактор, без хормонални нарушения и  мисля, че заради тива стана отраз  итоналимитиран цикъл  Peace

При вас какьв е  проблема? Ако ти се споделя...

# 598
  • София
kik,нормално е,след като сме в тази клиника,да сме доволни -няма проблеми с часовете,не се чака години за преглед,нито пък висиш цял ден,за да минеш на преглед, не се отлагат стимулации и процедури,защото са празници и пускат кепенците,понеже всички почиват-винаги има дежурни лекари и ембриолози,акушерките са много мили и внимателни,нормално е,едни да успяват от раз,при други да се проточват нещата...друг е въпросът,дали ти ще се почувстваш добре там  Thinking

# 599
  • гр. София
Подкрепям написаното от Хриси с две ръце!

Общи условия

Активация на акаунт