Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 371
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • СОФИЯ
Момичета предстои ми след нова година първи опит на инвитро при д-р Андреева. Имала съм само няколко срещи с нея, не я познавам добре newsm78 Моля Ви да ми кажете, че този път съм попаднала на точният лекар  Praynig Praynig Praynig

# 556
  • София, Бургас
Момичета предстои ми след нова година първи опит на инвитро при д-р Андреева. Имала съм само няколко срещи с нея, не я познавам добре newsm78 Моля Ви да ми кажете, че този път съм попаднала на точният лекар  Praynig Praynig Praynig

Еми, за мен беше точната лекарка.. Laughing

# 557
Mиеринче,не с измъчвай с такива въпроси. Аз харесвам Андреева, но пък "благодарение" на трите ми неуспешни опита при нея сега се радвам на осиновена дъщеричка. Не че много разбирам, но ми се струва, че проблемът ми не е в лекаря, а в ембриолозите....и във вярата!

# 558
  • София
Не че много разбирам, но ми се струва, че проблемът ми не е в лекаря, а в ембриолозите
...и за мен така  Tired

# 559
  • СОФИЯ
Момичета благодаря Ви, вече се плаша. Наближава и си мисля, за тези от Вас, който не успяват и се чудя защо никой не намира причините. И защо трябва да бягаме по чужбина  newsm78 newsm78 newsm78 Но, настроила съм се позитивно за първият опит и дано да успея Praynig Praynig Praynig За всички нас, който се борим за най-хубавият подарък ще се моля  Praynig Praynig Praynig на Коледа, 2012г. да е нашата година   love001  love001  love001 stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy и да има много щъркелчета кацнали в домоветени

# 560
Здравейте момичета,

може ли да ми кажете колко струва един цикъл ИВФ в клиниката? От ценоразписа на уебстраницата виждам около 3000 лева. Какво включва това (пункция, ембриолог и трансфер?)? Колко средно струват лекарствата за стимулации?

Живея в чужбина и току що преживях второто си неуспешно ИВФ. До тук лечението беше покрито от застраховката ми. От сега ще трябва да плащаме сами и започнахме да проучваме различни варианти. 3,000 лева за инвитро е много ниска цена спрямо това което трябва да платя тук. Аз съм от бавните и недобре отговарящи на стимулация, с тежка ендометриоза (лапаро си правих през Юни след първото ИВФ) така че стимулациите ми да дълги и с големи дози лекарства (следователно скъпи). Тук само лекарствата ще ми излязат 7-8К долара. Бихте ли споделили вашия опит?

# 561
  • София
Alinea,цената на процедурата е горе-долу толкова-можеш да се ориентираш,според това,какво ще правите-има отделна за ин-витро и друга,за ИКСИ. Ако комбинират оплождането /при повече бройки,взимат по-високата-за ИКСИ/,като това включва прегледи,пункция и трансфер. Ако имате нужда от технология за подбор на сперматозоидите-МАКС-тя се плаща отделно-200 лв и,при хетчинг на ембрионите-също отделно-200. Всички изследвания се плащат отделно. Зависи през колко ще пускаш хормони и дали ще следат два или три,но,единият е около 20 лв. Моите опити излизат средно,с всичко,около 5000 лв,но аз съм с ниски дози лекарства и правим ин-витро,не ИКСИ. Писалка Гонал-900,последно,като купувах  февруари,беше около 900 лв/дозите са ми били 150 на ден/,цетротид една инжекция-60.Знам,че лекарствата са доста по-евтини в Турция.

# 562
А колко горе-долу струва едно ИКСИ на лимитиран стимулационен цикъл? Аз гледах ценоразписа и си правех сметка към 3000, но явно ще излезе повече Sad.

# 563
  • гр. София
Ох, тези цени...
Дано през новата година при все по-засилващата се конкуренция да ги смъкнат малко.  Confused

# 564
ivette, около 3000-3200 трябва да е по мои сметки с всички допълнителни изследвания. Все пак на лимитирания лекарствата са по-евтини.

# 565
  • Малта
Alinea, ivette,
аз правих ин витро на лимитиран цикъл. Процедурата е 1995 лв. + около 1000 за лекарствата ... демек към 3000 е всичко на къс протокол  Peace

при успех, има и още харчове за лекарства примерно към 500 лв. сме дали ЗА ХОРМОНАЛНИ И ТАКИВА ЗА ЗАДЪРЖАНЕ, КОИТО ГИ ИЗПИСВАТ по дифолт, като се казва  Wink

# 566
Да,на лимитиран е 1995лв+200лв А хетчинг,лекарствата ми ги пратиха от Гърция(806Е),дала съм и около 700лв. за хормони ,ПКК,анестезия и след ЕТ за необходимите лекарства след всяко инвитро.така,че около 4400 ми излезе,неслагам пътните ,поне имах късмет с нощувките,бях в приятелка от която до клиниката ми беше 30 мин ходене пеша.Толкова бях надъхана,правех си яко движение,но уви...не се получи.

# 567
Здрвавейте момичета! Знаете ли дали клиниката днес работи, защото от един час звъня, а никой не вдига телефоните?

# 568
  • София
Няма причина да не работи. Да не би телефоните да не работят newsm78

# 569
  • София
Здравейте момичета! Знаете ли дали клиниката днес работи, защото от един час звъня, а никой не вдига телефоните?
Пробвай на мобилния или бъди по-упорита със стационарния,че съм забелязала/чакайки за преглед/,как телефона си звъни,а девойките се почесват... !Клиниката си работи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт