Пациентки на клиника "Щерев" - обмен на информация - 3

• 49 361
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ivankaka, и Щеревата беше на същия принцип-много подробна по възрасти,бременности,аборти и живо-родени...ама.....

Ще е хубаво,ако наистина,някой успее да накара клиниките да си покажат работата "на светло",с цифри,защото бая пари се наливат и не само по фонд  Close

# 691
  • София
mierin не се настройвай негативно към клиниката! Аз имам приятелка от пловдив, която забременя от 1-ви опит в Щерев и друга нейна приятелка също идва в София...за клиника Селена нищо не мога да кажа нямам впечатления...за Плевен и аз се зачетох заради доц.Конова, понеже имам увеличени НК клетки и предразположеност към тромбофилии, но всичко е много индивидуално...Относно статистики за над 30-35% малко са ми съмнителни....

# 692
  • София
mierin ти отдавна си пациент на клиниката и имаш повече впечатления. Аз съм пациент от 2 седмици, така че още нищо не мога да кажа. А, ако имаш съмнения, не ти пречи да направиш 1 консултация при Стаменов(нали сподели, че имаш записан час), ако до тогава нямаш положителен резултат в Щерев.

# 693
  • София, Бургас
mierin, според мен трябва да пробваш поне 2 или 3 опита инвитро..инсеминациите просто явно не са твоя метод независимо къде ги правиш..може с инвитро да стане от първия път..въпреки, че според мен първия път в повечето пъти е опознавателен..настрой се, че ще успееш и спри да се тревожиш какви изследвания са ти пуснали..така само се напрягаш и си създавваш отрицателни емоции...стискам палци другия месец да чуеш сърчице Laughing

# 694
mierin, според мен трябва да пробваш поне 2 или 3 опита инвитро..инсеминациите просто явно не са твоя метод независимо къде ги правиш..може с инвитро да стане от първия път..въпреки, че според мен първия път в повечето пъти е опознавателен..настрой се, че ще успееш и спри да се тревожиш какви изследвания са ти пуснали..така само се напрягаш и си създавваш отрицателни емоции...стискам палци другия месец да чуеш сърчице Laughing

Катенце,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
(сигурно ще ми махнат поста, но ...изблик на чувства,, какво да направя)
 лентичката ти ми дава много вяра в успеха Wink

# 695
  • СОФИЯ
kateto_85 отдавна приключих с инсеминациите, подготвям се за Инвитро/Икси доки ще каже каква ще е процедурата след като види изследванията. Може би поста ти беше към Ванеска, нали  newsm78 newsm78 newsm78 И не думай, искам и вярвам, че първото ми инвитро ще е успешно Praynig Praynig Praynig Praynig

# 696
kateto_85 отдавна приключих с инсеминациите, подготвям се за Инвитро/Икси доки ще каже каква ще е процедурата след като види изследванията. Може би поста ти беше към Ванеска, нали  newsm78 newsm78 newsm78 И не думай, искам и вярвам, че първото ми инвитро ще е успешно Praynig Praynig Praynig Praynig

Миеринче към тебе си е поста мила Wink  Просто Катето много истини е казала...

# 697
  • СОФИЯ
О, божееее тия истини не ми харесват  #Cussing out Аз още при вторият неуспех разбрах, че инсеминациите не са моя метод. Но Коновалова си искаше да ги правим......ма както и да е. Кате дано, ще се моля много  Praynig Praynig Praynig не ми се налага много първият ми опит да не е "опознавателен" и да успея, а аз вярвам в това. И не се притеснявам за иследванията, притеснението ми беше, че Андреева видя нещо на шийката на матката, но каза, че не е нищо страшно. Като отида като станат изследванията за да видим какво е положението ще питам пак за това.
За последното ти изречение ти благодаря Simple Smile

# 698
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте, след първият ни неуспешен опит икси продължаваме напред. Опита ни приключи с биохимична бременност. Не сме се отказали и мислим да опитаме икси на естествен цикъл. От 7 извадени яйцеклетки не замразиха нито една, което съвсем обезсмисли цялата стимулация... Може би следващият месец ще се пробваме. Този месец половинката ми ще си замрази материал, защото е с лоши показатели и след хормонална терапия, при която ефекта е за няколко месеца. Иска ми се да разбера какво е добре да се изследва, за да се избегне пак подобен завършек. Не сме се виждали още с докторката, за да обсъдим евентуални предварителни изследвания. Дайте идеи какво е добре да се пусне за изследване и би дало повече яснота на причината  за неуспеха при нас. Уж всичко беше по план, а резултат не се случи....
И още един въпрос към правилите икси на естествен цикъл. Колко излиза горе-долу като цена цялата манипулация, с всички изследвания около нея? Защото предполагам,че нашите ще трябва да се пускат отново. . Бях намерила някъде инфо, но не мога в момента да открия нищо из форума.
Благодаря предварително на отзовалите се .  bouquet

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 12:53 от Undisclosed Desires

# 699
Ще ти назначат имунологични и генетични изследвания, хламидия, уреа и микоплазма.
А защо не замразихте ?

# 700
  • София
Undisclosed Desires,няма спасение от биохимичната  Close Случва се в 60% от всички бременности /независимо дали са естествени или ин-витро/,поради генетичен дефект на ембриона,но,предимно такива "щастливки" като нас я хващат,защото започваме с тестове почти от деня на трансфера  Tired  sigma  ти е писала,какво се назначава обикновено и,дано там излезне проблем,иначе,аз съм без никакъв и вече с две  биохимични и надежда да не се потретва  #2gunfire

# 701
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Ще ти назначат имунологични и генетични изследвания, хламидия, уреа и микоплазма.
А защо не замразихте ?

Ами всъщност извадиха 9 броя. 7 от тях били екстра. Оставиха ги до 5 ти ден и се оказа, че само 2 от тях са добре и ми ги върнаха. Останалите 5 не ставали за замразяване...

# 702
Оф, много гадно така.
По-добре пробвай на лимитиран, отколкото на естествен цикъл.

# 703
  • СОФИЯ
А защо не замразихте ?

Във всички случай ли назначават задължително тези изследвания преди инвитро или просто който лекар както прецени

# 704
Миеринче, мисля че не при всеки е така. Но хламидията и плазмите са задължителни. Аз имам пускана имунология, без опити защото при мен се установиха високи атифосфолипидни и антиспермални тела в една измислена лаборатория /Писанец  Пловдив  #2gunfire/ При повторната имунология се оказа, че няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт