Професионални серии за коса - 21

• 44 460
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
о  Peace аз ти вярвам  Peace

# 391
lija, постовете на всеки в темата са полезни. Включвай се.  Hug Peace

# 392
да ви се похваля вчера ми дойде тиджи- лосион за обем
Много съм доволна. Видимо косата ми е по обемна.
Дайте идея за хубава маска за слаба коса и тънка коса.
И понеже косата ми е леко чуплива, има ли продукт, с който да я суша, за да стане още по чуплива. Не знам нещо за къдрици ли трябва да е или  newsm78

# 393
И аз чакам да се появи някъде deep fuel  Whistling

CAT спрея е не по-малко слаб, но това впръскване не ми се нрави.
Силно бетониращо е при мен действието на този протеин. Доста съм разредила протеиновите терапии в последно време.

# 394
  • в 1001-та нощ
вземи някой от маслените реконструктори - голяма благодат са  Hug някак косата е по-еластична след това, докато от не-маслените е по-дървена  newsm78

mirtama - дай линк да го видим  newsm78 - на тиги имам един лосин за издухване и един волюмайзер крем - кремът се ползва почти, като коприна - що се отнася до количеството - само 1 изпомпване

# 395
И аз да се вмъкна с въпрос, този път за косата на майка ми. Оплаква се от накъсване, защото по принцип я боядисва от години, а сега след 2 месеца на морето - слънце, морска вода, знаете как е. Косата й е дълга, средно гъста, с тънък косъм. Харесала си е концентрата Форс Вектор, но сега се чудим колко опаковки ще са й нужни горе-долу, за да има приличен резултат. Накъсването не е силно и е най-вече по краищата.

# 396
  • в 1001-та нощ
принципно каквото и да ползва е докато усеща нужда и полза - за всяк акос аи всеки случай е и различно и субективно усещане  newsm78

във всички случаи обаче е добре да добави и еластисайзер и фиберсютик

особено фиберсютик - непосредствено след боядисване (като отмие боята и с вода и с шампоан) + протеинче  Peace

еластисайзер - може да ползва при измиване - преди боядисването (не непосрествено преди боята, а няколко дни преди боя  Peace)

# 397

Еластисайзъра за еластичност и хидратация, фиберсютика за "запълване", нали правилно съм разбрала? Отделно протеин пак за реконструиране на косъма и форс вектор непосредствено за лечение на накъсването?   bouquet

Значи евентуално ако вземем 2 ампулки концентрат форс вектор и усети подобрение, може да продължи само с поддръжка + другите продукти пак за поддръжка?

# 398
  • в 1001-та нощ
ами според мен да започне с еластисайзер, след това фиберсютик (може на 1 измиване, може на различни - но най-добре първия път да ги направи на различни, за да ги усети по отделно)

след това, като се боядисва - да добави и протеина - тогава косъмът ще го дръпне най-пълноценно

но разбира се това са само предложения - вие го направете, както Ви е най-удобно  Peace

аз така бих ги приложила за себе си или ако става въпрос за моята майка  Peace

ако ги прилага през около 2 седмици - мисля, ще е достатъчно  newsm78

иначе - ако иска нещо за всяко миене - маска  Peace магнитния реконструктор, изглаждащия реконструкор, deep care маската на лакме .... но за тъкния косъм - посочените реконструктори  добре ще го укрепят и подсилят + жилавост и гъвкавост  Peace

# 399
И аз чакам да се появи някъде deep fuel  Whistling

CAT спрея е не по-малко слаб, но това впръскване не ми се нрави.
Силно бетониращо е при мен действието на този протеин. Доста съм разредила протеиновите терапии в последно време.

Последно една колежка го гледа в е-бей, провери там. И на мен ми е голяма болка този дийп фюъл, по-точно липсата му. За сега успешно го замествам с Афоджии, но двата продукта са несъизмерими като сила. Афоджии е тежката артилерия и ми помага да си възстановя косата след пролетното й опропастяване с подхранващи шампоани и липса на протеинови грижи.

# 400
  • в 1001-та нощ
точно си мислих, че на Люлякова ще й е интересно да прочете за опита ти с Афоджий  Hug мисля, че тогава не беше в темата  Blush

# 401
Благодаря, Алена!   bouquet  bouquet

# 402
wackamotto, преди 2-3 страници пак описвах моя опит с концентрата Форс Вектор. Ако искаш, прочети!   Hug
Иначе, подкрепям казаното от Алена -  + Еластисайзър и Файбърсютик нещата ще си дойдат на мястото много по-бързо.   Peace 

# 403
момичета доста време ви следя но пак се чудя какво да правя с моята коса  Confused
косата ми е доста увредена,в поседно време няколко пъти сменям цвета и имам чуството че ако го направя още 2 пъти и ще остана наистина без коса  Laughing
имам гъста коса до раменете,плътен косъм (сега вече не Whistling ) и в момента доста ми се къса Sad
дайте ми съвет какво да си взема..... ползвам едно  италианско затоплящо масло с измиване, и кристали за коса от златната колекция на кристиян оф рома  Simple Smile но не ми са достатъчни.....
набелязала съм си тези продукти,давайте съвет кое да взимам за въстановяване на косата   bouquet
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=230&products_id=1458
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=2850
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=286&products_id=2087

За накъсване - Форс Вектор.   Peace  Другите продукти, които си показала също няма да са ти излишни, защото ще внесат допълнителна влага в косъма, докато Форс Вектор ще го укрепи.   Hug
Ето моя личен опит с концентрата след миналогодишното накъсване на косъма:

Цитат
Моята коса беше започнала да цъфти много миналото лято, вследствие на третиране. Реших си проблема с този концентрат: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_249&products_id=1458

.........................................

Хм..., за съжаление не си намирам сама поста, но правех горе-долу така:

След измиване на косата с мек шампоан, изцеждах, мажех концентрата, увивах косата в найлоново пликче и отгоре хавлиен тюрбан. Така увита, загрявах със сешоар около 30 минути, след което измивах.

Това правех 2 пъти седмично, цял месец.(ужас! позабравила съм нещата.
  Confused )

Общо взето това е.
   Peace

Ако имаш въпроси - питай!   Hug

Ето поста отново.   Wink   Hug

# 404
wackamotto, преди 2-3 страници пак описвах моя опит с концентрата Форс Вектор. Ако искаш, прочети!   Hug
Иначе, подкрепям казаното от Алена -  + Еластисайзър и Файбърсютик нещата ще си дойдат на мястото много по-бързо.   Peace 

Така ли, явно съм го пропуснала, ей сега ще прочета, благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт