Професионални серии за коса - 21

• 44 481
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Пак нещо ново научих.   Hug

Наистина ми е убягнала информацията за спиране от производство.   newsm78  Може ли линк, където е обсъждано или където си го чела? Интересно ми е и какво ще е новото, което ще пуснат.   Crazy
Аз имам още 1/3 от втората ми бутилка.   Peace

# 376
  • в 1001-та нощ
Пак нещо ново научих.   Hug

Наистина ми е убягнала информацията за спиране от производство.   newsm78  Може ли линк, където е обсъждано или където си го чела? Интересно ми е и какво ще е новото, което ще пуснат.   Crazy
Аз имам още 1/3 от втората ми бутилка.   Peace

ооооо има вече нов продукт  Peace сега ще погледна дали ще намеря къде коментирахме   newsm78

П.П ето  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593006.msg19219091#msg19219091

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 19:45 от a.l.e.n.a

# 377
  • Пловдив
Някакви отзиви за това олио
http://beautyshop.bg/product/3906/lakme-vazstanovyavashto-olio-.html

че ще поръчвам препоръчаното от Алена( Hug) и се чудя дали да го забърша и него Thinking
Аз съм много НЕдоволна от този продукт. Споделяла съм и друг път, при нанасяне ми свали топлака....кво беше това чудо не знам Shocked(и двата пъти), и ефект при косата си не видях.

# 378
  • в 1001-та нощ
под топ лак - глос за блясък ли имаш предвид  newsm78

логично е да го свали  newsm78 защото иначе как ще проникне в косъма, а и знаеш мазнините как действат  newsm78

мен фризьорката ме навива за глос  newsm78 сигурно, като се върна на работа ще е  Hug иначе какво да се разхождам "гланцирана" в къщи  Mr. Green

# 379
  • Варна
 a.l.e.n.a благодаря ти   bouquet

# 380
като се сложи глос на косата сигорно след това не е добре да се правят маски ,за да не го смъкне или...  newsm78

# 381
  • Варна
Feeling и на теб   bouquet

# 382
  • в 1001-та нощ
като се сложи глос на косата сигорно след това не е добре да се правят маски ,за да не го смъкне или...  newsm78

ами за сега не съм се замисляла каква трябва да е поддръжката, но това е филм на косата, колкото по-гладък е толкова повече блясък ще има, по един начин отразява светлината една гладка повърхност и по друг, ако е от множество малки частички в различна плоскост

самият глос няма как да е вечен, едва ли издържа повече от боя newsm78 предполагам е хубаво да се ползват кисели или без сулфатни шампоани, също проиглаждащи продукти  newsm78

# 383
Да споделя, че след серията за обем лорел, косата ми още не е чула за омазняване, а по принцип вече трябва да я мия. Твърда и тежка е, усещам малко сухота, слагах кристали на сухо, попи ги, няма никакво омазняване. Може би това е някакъв ефект от редовната употреба в продължение на месеци на форс вектор?  newsm78 Сега какво да правя, май ми трябва овлажняваща маска?  newsm78
Пак питам.  Mr. Green

# 384
  • в 1001-та нощ
маска от тази серия - според типа коса - фина или плътна http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=224_272

или от серията инфра (infra treatment - rinse out )  Peace http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=68

# 385
  • Пловдив
под топ лак - глос за блясък ли имаш предвид  newsm78

логично е да го свали  newsm78 защото иначе как ще проникне в косъма, а и знаеш мазнините как действат  newsm78

мен фризьорката ме навива за глос  newsm78 сигурно, като се върна на работа ще е  Hug иначе какво да се разхождам "гланцирана" в къщи  Mr. Green
Ммм не, нямам това предвид. Имам предвид топ лака на ноктите ми. Нали знаете след основния цвят се слага запечатващ лак, с който става много лъскав лака. Ей това успя да ми смъкне този продукт на Лакме Rolling Eyes, не знам как се получи но .... Rolling Eyes. Два пъти ползвах продукта, викам си...може нещо да не е била в срок ампулката, развалена....е да ама не, и вторият път се получи същото.

# 386
Мерси, Алена  Peace

# 387
  • в 1001-та нощ
mamaden   Joy hahaha не бих предположила, но може да е кисело  newsm78 макар, че  newsm78 странна работа  newsm78

интересно ще ми е и друг да сподели, ако има опит  Hug

# 388
Пак нещо ново научих.   Hug

Наистина ми е убягнала информацията за спиране от производство.   newsm78  Може ли линк, където е обсъждано или където си го чела? Интересно ми е и какво ще е новото, което ще пуснат.   Crazy
Аз имам още 1/3 от втората ми бутилка.   Peace

ооооо има вече нов продукт  Peace сега ще погледна дали ще намеря къде коментирахме   newsm78

П.П ето  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593006.msg19219091#msg19219091

Много благодаря!    bouquet

# 389
  • Пловдив
mamaden   Joy hahaha не бих предположила, но може да е кисело  newsm78 макар, че  newsm78 странна работа  newsm78

интересно ще ми е и друг да сподели, ако има опит  Hug
И на мен би ми било интересно някой друг да сподели впечатления. Знам, че звучи смахнато , но...съм съвсем честна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт