Професионални серии за коса - 21

• 44 309
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • в.преслав
Вчера ми пристигнаха мострите на двата еластайзера,така че довечера ще го изпробвам вече.И без това от неделния плаж още повече ми се изсуши косата.А по-нататък като ми свърши шампоана на Шварцкопф ще си взема вече Витамино колор.Навлизам смело в света на професионалната козметика за коса. Mr. Green

# 46
  • Пловдив
Вчера ми пристигнаха мострите на двата еластайзера,така че довечера ще го изпробвам вече.И без това от неделния плаж още повече ми се изсуши косата.А по-нататък като ми свърши шампоана на Шварцкопф ще си взема вече Витамино колор.Навлизам смело в света на професионалната козметика за коса. Mr. Green
Добре дошла в клуба Hug, да знаеш, че връщане назад няма Mr. Green, а само престрастяване....

# 47
  • в 1001-та нощ
...Това, което ми липсва е специфичният блясък, който придава протеиновата ампула на Редкен. Но този блясък според мен идва от липидния комплекс, който е включен в ампулите. Афоджии си е чист протеин, чиято цел е да заздравява и лекува увредената коса.

поздравления  Hug от моята фризьорка знам, че протеин с ултрасоник матира косата  Peace

# 48
  Да ви попитам, слагате ли нещо на косата си между двете измивания?
  Аз чат пат от реконструктора на Yansey, или един овлажняващ спрей на BC  Шварцкоф(като казах ВС, не засичам В&С в темата, а тя имаше добър поглед върху много продукти).Сега ползвам една маска на Вела за изтощена от слънцето коса, не е лоша, но е рано още за по-задълбочено мнение.

# 49
Интересувам се от този тонер-маска:  http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=3153   Някой ползвал ли е? Отзиви?    bouquet

# 50
# 51
  • в 1001-та нощ
Feeling някой бе пробвал сребърния и бе споделил, че е слаб  newsm78 затова - предполагам, че смело можеш да го ползваш  Peace

и аз бих пробвала  Peace но не очаквам чудо  newsm78

nakita - аз не ползвам  newsm78 , но и имам само ден между 2 измивания, рядко два  newsm78

# 52
  • в.преслав
Добре дошла в клуба Hug, да знаеш, че връщане назад няма Mr. Green, а само престрастяване....

Точно от това най се притеснявам. Mr. Green Не стига ,че съм пристрастена към хобитата си,а сега и още една слабост........ Grinning

# 53
  • Варна
 Момичетаа-а -а, много съм доволна от косата си  newsm44 newsm68 Днес пробвах еластайзера.Стори ми се доста сух ,като консистенция в сравнение с маскинтеса на Керасатс,която ползвах досега. Мазах та мазах.Стоях така половин час със загряване.Косата ми стана много мекичка,даже не сложих маска след това.После коприната на Чи. a.l.e.n.a ,благодаря ти че ме предупреди да слагам малко,иначе трябваше да посетя банята още веднъж   bouquet Много икономичен продукт,ще ми стигне за доста време.Сешоар и кристали.Резултата е току що излязла от фризъорски салон.Не вярвах ,че мога да постигна това сама в къщи.
Другия път ще ползвам supreme smooth на Лореал,да го видим как ще се представи.
Не мога да спра да се гледам в огледалото.
Обичам ви! Хубав ден на всички!
 newsm51

# 54
балеринка, честито!   Hug

Алена, благодаря! Ще помисля дали да го взема, защото много непредвидени разходи започнаха да излизат.    bouquet

# 55
  • в 1001-та нощ
 Hug имаш толкова приказни продукти за коса  Hug че можеш да отложиш  Rolling Eyes Embarassed

балеринка   Hug браво  Peace за стилизантите е много важно да не се прекалява  Peace  - аз 2 пътисъм си мила косата - след прекаляване  Sick и втория път - хем виждах, че много слагам, ама  ooooh! ooooh! ooooh! (исках да пробвам  Hug - беше един волюмайзер за издухване  Laughing )

# 56
  • Варна
Feeling Hug

# 57
  • Варна
a.l.e.n.a и аз така,обичам да слагам по мнооого.Ама сега внимавах,благодарение на теб  bouquet

# 58
Алена, наистина мога да отложа. Благодаря! Понякога имам нужда точно от такова отрезвяващо мнение.  Embarassed   Hug

# 59
  • Пловдив

Точно от това най се притеснявам. Mr. Green Не стига ,че съм пристрастена към хобитата си,а сега и още една слабост........ Grinning
Хубавото на тази слабост е, че ни прави по-красиви Mr. Green
Иначе в къщи си имаме едно хоби....фотография, ами....то страшна цифромания, ама пуста страст Whistling

Общи условия

Активация на акаунт