Професионални серии за коса - 21

• 44 550
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Алена  ползвам  ето тези трите,изключително доволна съм била винаги от серията!. Ползвам шампоан за обем на Wella LifeteX и маска и крем без изплакване на Абсолют Рипеър. Не искам много продукти,защото точно сега не мога да си позволя много неща, някакъв шампоан и ампули евентуално. Не пазя диета,просто ограничавам тестено,пържено и сладко.

# 166
  • в 1001-та нощ
 Peace спри абсолют рипеър  Peace

# 167
Мислиш,че е от абсолют-а ли Shocked От години ги ползвам и не е било така май?

# 168
  • Бургас
sladurka , прекаленото омазняване на скалпа може да е причината за косопада. При мен имаше комбинацията от омазняване и сърбеж когато след дъли опити установих, че съм се сдобила със себорея(различно от пърхот). Така реших понеже  шампоан за себорея ми помогна.Гадинката, която го причинява обича да живее в мазничко  Mr. Green. За съжаление го спряха от производство. Не пречи да пробваш. Аз с него третирам само корените, втривам и оставям 5 мин.Не го споменавм защото не е от професионална серия.. Дължините измивам с друг, по-подходящ са сухи краища.

# 169
Здравейте,момичета,влизам набързо защото...
Ние с теб много еднакво мислим.  Mr. Green
Аз вчера поръчах на тиги розовите шампоан и балсам за обем 750 мл. които са. Не съм ползвала нищо до сега на марката, пък ще видим. Чудех се и за един лилав спрей, пак за обем при изсушаване.

# 170
  • в 1001-та нощ
Мислиш,че е от абсолют-а ли Shocked От години ги ползвам и не е било така май?

абсолюта съдържа вакса за приглаждане на разлюспен косъм, след като вече не третираш косата, както сподели - не ти е толкова нужен

също при недобро отмиване ваксата може да запушва порите, да дразни ...

най-малкото, като спреш серията няма да има такова омазняване

разбира се - най-добре е да отидеш на дерматолог - за да се види дали има възпаление, запушване или бактериална инфекция ....

продуктите на Фито, за които писах - имат и антибактериално действие  Peace

Абсолюта - аз категорично на твое място бих спряла  Hug но за себе си - ти решаваш  Peace разбира се  Hug

# 171
  • Перник
Здравейте,момичета,влизам набързо защото...
Ние с теб много еднакво мислим.  Mr. Green
Аз вчера поръчах на тиги розовите шампоан и балсам за обем 750 мл. които са. Не съм ползвала нищо до сега на марката, пък ще видим. Чудех се и за един лилав спрей, пак за обем при изсушаване.
Здравей,мила   bouquet Аз пък поръчах рокахолика оранжевия,пък да видим....аз също нищо не съм ползвала на Тиги до сега,но по натам ще споделяме впечатления  Peace

# 172
Алена ще те послушам,има резон в това,което казваш Thinking Тъкмо се бях засиила да поръчвам сета от feelunique. Иначе за косопад съм признала ампулите на Kleral-уникални са! Още в момента на слагането спира косата да пада поне същия ден,а растежа е много бърз. Обаче сега не мога да ги намеря по салоните за бройка,пък цялата кутия не мога да си я взема точно сега,че излиза около 40 лв...

# 173
  • в 1001-та нощ
 Peace

дай линк, моля  Peace Praynig  bouquet

# 174
Преполагам питаш мен,нали? Ето http://www.feelunique.com/p/Loreal-Professionnel-Serie-Expert-Ab … llular-Trial-Pack все още ме изкушават,това май е друга серия?

# 175
  • в 1001-та нощ
 Hug имах предвид - любимите ти ампули  Peace щом си открила, кой продукт отключва успеха при теб - със сигурност е най-подходящ за теб  Peace

щом те изкушава серията - вземи я  Peace ако следила коментирахме, че новата серия е с нова формула  Peace

# 176
Hug имах предвид - любимите ти ампули  Peace щом си открила, кой продукт отключва успеха при теб - със сигурност е най-подходящ за теб  Peace

щом те изкушава серията - вземи я  Peace ако следила коментирахме, че новата серия е с нова формула  Peace
Не съм следила темата,признавам си Embarassed Би ли ми казала с две думи,кое е по-различното като формула? А ето за тези ампули говоря,пробвала съм какво ли не,но единствено от тях виждам ефект http://kleral-bg.com/65/67.html

# 177
  • в 1001-та нощ
действа на клетъчно ниво (това е новата мода в много продкти), съдържа млечна киселина, която създава връзки между кератиновите вериги в кортекса, а старата работеше основно по кутикулата  Peace

като концепция изглеждат крайно различни, но не съм убедена дали това не е просто идея за репозициониране на маската  newsm78 (маркетингов подход)

аз също бих пробвала лекия вариант (балсама)  Peace

# 178
Момичета, имам въпрос към вас...

Използвам маска за коса без отмиване, с протеини. Днес си купих от същата серия и масло за коса, но не знам кое първо да нанасям - маската или маслото...

Благодаря предварително!

# 179
  • в 1001-та нощ
дай линк към двете  newsm78

но принципно първо протеина, после маслото

Общи условия

Активация на акаунт