Професионални серии за коса - 21

• 44 572
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Доволна съм от шампоаните на Lakme и на Claude Michel, както и професионалните маски на Londa, Ystem... от професионалните бои за коси лидерът ми е Vitalitis, доволна съм и от Londa. Но една продавачка в един магазин за професионални серии ми каза, че Vitalitis e по-щадяща боя, а и блясъка е страхотен. Чуствам си косата жива, мека и блестяща и имат голям избор от нюанси ... Успех момичета   bouquet

# 151
  • в.преслав
Боята на Виталитис и аз я харесвам.А и има точно моят желан нюанс.Два пъти си правих процедура с еластайзера,ама май ми идва в повече.Онзи ден си слагах от него,измих хубаво и на другият ден косата ми някак си седеше като мазна,утежнена.Иначе дължината и краищата ми са супер подхранени и живи.В края на месеца ще се боядисвам,та да попитам след боята кога мога да ползвам пак еластайзера?На мен една мостра от него ми стигна за три пъти...

# 152
Моля, кажете ми кой беше реконструктора на джойко.
Също така ако може препоръки за хубави продукти за тънка и слаба коса
И последно като хоръчвам от http://www.feelunique.com/brands/joico/k-pak
пбащам само цената на продукта нали- няма други такси нали и кога горе долу
идват нещата
Благодаря

# 153
  • в 1001-та нощ
няма други такси, идват до 2 седмици, вече ги носят на вратата

кой от двата реконструктора?

# 154
ами не знам, който ми препоръчаш- тънка, слаба, без обем коса, от няколко месеща не третирана.

# 155
  • София
няма други такси, идват до 2 седмици, вече ги носят на вратата

От кога ги носят до вратата?

# 156
Милкшейка подходящ ли е за тънки коси.
Благодаря на Алена, която всеки път ми помага в избора на продукти

# 157
  • в 1001-та нощ
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Deep-Penetrating-Reconst … amaged-Hair-150ml

mirtama - защо реши, че искаш реконструктор на джойко  newsm78

предполагам питаш за този - с отмиване - http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Deep-Penetrating-Reconst … amaged-Hair-150ml

терапията на милк шейк е по-добра - ако говорим за описаната от мен с ултрасоник - иначе не знам за кой милк шейк питаш?

по-добре си направи стратегия за твоята точно коса - според това каква е в момента и как ще я третираш за в бъдеще  Peace

# 158
ами моного искам да пробвам нещо протейново и понеже четох някъде из темите за джойко и за редкен. Изванявай за неясните ми въпроси. Косата ми е слаба и чупеща се и доста изтощена след един месец седене по плажовете. Та в тази вдръзка

# 159
  • в 1001-та нощ
при това положение започни с еластисайзер - преди шампоана и после добра хидратация в грижите - можеш да редуваш една от сериите инфра или нуриш интенс на Чи с някой протеинов продукт  Peace може пак на ЧИ - реконструктор  Peace

инфра съдържа протеини, но не толкова концентрирани  Peace

ако имаш време и възможност - направи протеина н амилк-шейк - както се прави - първо измиване с олиото за блясък и т.н.

# 160
Моля за помощ! В последно време косата ми е безобразна-скалпа ме сърби,омазнява се в корените,пада ужасно много! В същото време по дължините и в краищата е изтощена и накъсана. Дори след като се подстригах,което правя редовно,пак нищо. Какво да ползвам,за да си спася косата,най-вече не искам да пада,доскоро я боядисвах доста светло руса,сега като минах в малко по-тъмната гама положението е такова. Верно,че се изтощаваше по-бързо,но поне не ме сърбеше и не капеше така Confused
Алена ти какво ще ми препоръчаш? Само молбата ми е да не са много продукти в комбинация..

# 161
  • в 1001-та нощ
смени ли марката боя или само цвета на същата марка боя?  newsm78

има какво да се направи, но най-напред да очертаем добре картинката  Peace

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 13:01 от a.l.e.n.a

# 162
Не съм сменила боята,само номера. Иначе съм доволна от IGORA.

# 163
  • в 1001-та нощ
Принципно тъмните тонове са алергени, но при теб едва ли е това  Peace

Опитвам се да се ориентирам в причината за положението  newsm78 изглежда хормонално, но помисли дали си променяла храненето в последните месеци - диети и т.н. ; козметиката ...

най-удачни в случая - за скалпа са шампоана и лосиона от серията Phytheol на Phyto - имат почистващо и успокояващо действие, регулират секрецията  Peace

шампоаните са два вида - терапевтичен - по-интензивен и поддържащ  Peace, започни с по-силния и като свърши мини на по-лекия

лосионът на измит скалп - само по скалпа

за косопада - вземи неоптид на дюкре - впръсква се - по скалпа; не ти предлагам ампули, защото на измита коса ще ползваш лосиона

също вземи добавки за коса - http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0 , ако ти е първа поръчка - можеш да ползваш код за 5$ отстъпка  Peace

като шампоан вземи анафаз на дюкре

за косата какви грижи ползваш (маска, финиш, шампоан ....)  newsm78

# 164
Момичета от София влизам да ви покажа една оферта за протеинова терапия за коса, жалко, че няма и за Варна http://www.dalavera.bg/480/koy-ne-obicha-personalnata-grizha-22- … 80-lv-73-otstapka

Общи условия

Активация на акаунт