Професионални серии за коса - 21

• 44 510
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте,имам нужда от помощ,косата ми е ужасна,не намирам подходяща снимка ConfusedСлед обезцветяване и няколко боядисвания с Межирел,косата ми изгоря ужасно,смея да твърдя,че не съм се докарвала никога до това положение,а доста съм я тормозила назад във времето.Стана като стърчаща слама,ако не отида да ме изсушат,немога да изляза ooooh!.И...какво направих,подстригах я-късо,преди 2 месеца,промяна почти никаква,вчера пак я подстригах,но положението не се подобрява...направо незнам какво ми се случи ooooh! но се чувствам ужасно зле,моля за помощ Praynig.Косата ми е гъста и чуплива,мия я с проф.Лореал шампоан+маска за суха коса(но хич не съм доволна от тях)Имам чувството,че ми е нарушена структурата на космите,като разръфана стои Rolling Eyes

# 226
  • в 1001-та нощ
какви продукти за грижа ползваш  newsm78

постригването няма да подхрани косата - това е мит  Peace вероятно новоизрастващата коса е добре, но е рано да я видиш - ако ти расте по 1 см на месец е израстнала 2 см, което е малко да се усети  newsm78

# 227
Здравейте,имам нужда от помощ,косата ми е ужасна,не намирам подходяща снимка ConfusedСлед обезцветяване и няколко боядисвания с Межирел,косата ми изгоря ужасно,смея да твърдя,че не съм се докарвала никога до това положение,а доста съм я тормозила назад във времето.Стана като стърчаща слама,ако не отида да ме изсушат,немога да изляза ooooh!.И...какво направих,подстригах я-късо,преди 2 месеца,промяна почти никаква,вчера пак я подстригах,но положението не се подобрява...направо незнам какво ми се случи ooooh! но се чувствам ужасно зле,моля за помощ Praynig.Косата ми е гъста и чуплива,мия я с проф.Лореал шампоан+маска за суха коса(но хич не съм доволна от тях)Имам чувството,че ми е нарушена структурата на космите,като разръфана стои Rolling Eyes

Може ли да те питам нещо?
Кога стана това...?Аз се изсветлявах преди два месеца,после имам две боядисваня с маж.  и косата е много добре,смея да твърдя че почти не се е променила...Но ме е хванала параноята.Много ме е страх изведнъж да не стане нещо... Въпреки,че полагам много грижи...знам ли....
 newsm78

# 228
  • в 1001-та нощ
не е само до боята, а какъв оксидант ще сложат, в каква пропорция, колко ще я държат, какъв е косъмът ...

не се плаши от боята, добра е  Peace повече можем да се плашим от колористите  Peace

# 229
  • Пловдив
Момичета някой ползва ли вече това http://www.feelunique.com/p/Redken-Time-Reset-At-Home-Porosity-Filler-Kit ?

Може би не е мястото да питам тук, но колко ампули са това, в описанието не ми стана ясно ?

май mamaden му бе хвърлила око  newsm78
Да, имам го от доста време, но не съм го ползвала, че едни грижи ме налегнаха ooooh!, и в момента грижите за косата са ми малко.....по инерция Rolling Eyes. Иначе аз го взех от рибката за 10лв. бр.

# 230
mamamden и аз гледах цената в рибата и за това се позачудих  newsm78 Това аналога на ботокса на Лореал ли е ?

# 231
  • в 1001-та нощ
да  Peace

# 232
Каква е разликата между Лореал Интенс Рипеър и Лореал Абсолют Рипеър? В момента съм с интенс и съм доволна, но по принцип косата ми не е суха и се чудя дали да не сменя с абсолют?

# 233
  • в 1001-та нощ
интенсът е основно масла и маааалко протеин, докато абсолютът е предино вакса, която приглажда косъма, отнема обем

за не суха коса - може да ти е в повече  newsm78 особено при последователни ползвания  newsm78

т.е. абсолютът е по-тежка, но и по-различна; над новата абсолют - нямам поглед - обещават нова концепция, но предполагам, че пак ще е по-тежка  newsm78 и може да ти сляга косата  newsm78

# 234
Момичета искам да ви попитам нещо за един шампоан на L'Oreal Professionnel - Age Supreme - за каква коса точно е? Защото го гледам в категории за слаба и тънка коса, на мен точно за такава ми трябва, но на места го има като шампоан за суха коса, което няма да ми е добре, тъй като само краищата са ми сухи. Може ли някоя, ако го е ползвала, или има впечатления да даде яснота  newsm78

Привет, момичета!   bouquet

В никакъв случай не е за суха коса. Не е омазняващ шампоан, а уплътняващ, но не втвърдяващ като циментовите

Оооо ти ме заинтригува, аз искам именно да стане по-плътна косата, тъй като съм с фин косъм, но ако можеш сподели как е косата с него - доста мека, по-твърда, омазнява ли корените, сплесква ли, ако много натежава косата?
Много се чудя кой да си взема, а вече съм на зор, от този шампоан за честа употреба, който си купих на Korres косата стои някак лепкава в корените и нещо ме посърбява като че ли скалпа, има и едни бели точици тук-там...не е май пърхот, по-скоро нещо не се отмива като хората, но определено от Лореал до момента съм била най-доволна  Peace И като стана въпрос, някой да сподели впечатления от този http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217&products_id=1533 - дали оцветява много?

# 235
Или не чета внимателно или не разбрах какво ми препоръчваш да си взема Laughing

# 236
  • Пловдив
mamamden и аз гледах цената в рибата и за това се позачудих  newsm78 Това аналога на ботокса на Лореал ли е ?
Сега погледнах цената в сайта, 12лв Rolling Eyes, а като бях на място...точно ги разопаковаха, не знаеха цената и се обадиха на шефката....и ми го продадоха за 10лв., но както и да е.

# 237
  • в 1001-та нощ
The same myself Crazy ами АР е по "силна" отнема повече обем, ако косата ти няма нужда от това - няма смисъл

има смисъл при много буйна, бухнала, непокорна коса, която искаш да поукротиш

наскоро пуснаха нова АР, с млечна киселина - нямам идея дали има общо с тази АР, която познаваме, но предполагам отново ще отнема обем, ще приглажда, за коса, която не е суха - не съм убедена, че е подходяща  newsm78

по-добре пробвай дийп кеър на лакме  Peace

# 238
  • Пловдив
интенсът е основно масла и маааалко протеин, докато абсолютът е предино вакса, която приглажда косъма, отнема обем

за не суха коса - може да ти е в повече  newsm78 особено при последователни ползвания  newsm78

т.е. абсолютът е по-тежка, но и по-различна; над новата абсолют - нямам поглед - обещават нова концепция, но предполагам, че пак ще е по-тежка  newsm78 и може да ти сляга косата  newsm78
Аз мога да споделя само за ампулите. Новата формула повече ми харесва, аз харесвах и старата ампулка де Simple Smile, но новата я предпочитам. Сега се замислям да пробвам и маската....понеже на мен като цяло абсолют рип. е една от любимите ми серии, предполагам ще ми допадне Peace
пп При мен се завихри един косопад с пълна сила Rolling Eyes, и макар, че виждам, че растат нови косъмчета, ми е много неприятно. Знам си и вероятната причина, стрес...., освен да почна да пия чай от маточина Rolling Eyes...

# 239
Хей Люлякова  Hug  bouquet добре дошла  Hug почти останах сама на фронта  Hug Peace

как беше почивката - погрижи се за косичката  newsm78 Peace Hug Heart Eyes

Hug

Успях да се погрижа и запазя   bouquet

mamaden, дано бързо се решат проблемите. Жълтият кантарион има също успокояващо действие

Afroditta, косата не се омазнява от този шампоан, по-скоро уплътнена като от файбърсютика, но не толкова силно, все пак е шампоан. Според мен е подходящ за по-тънка коса

А този шампоан какао не е оцветяващ. Пробвала съм шампоан и маска на мостра, но са твърде лекички за моята коса-ламя. Иначе миришат много приятно и са приятни като консистенция.

k@li, с няколко обезцветявания почти всяка коса се скапва. Много малко коси са толкова здрави, че да не изгорят от обезцветяване. Трябва да спреш да го правиш. А подстригването няма как да подобри състоянието на косата. Със сигурност е нарушена структурата на косата, точно това е целта на обезцветяването. При такова агресивно третиране не може да се разчита на козметика особено, но все пак заложи на кератинови и циментови продукти, и повече концентрирани ампули.

И да се оплача  Cry Преди 20 дена направих поръчка от lookfantastic, но още я няма. В сайта на български пощи пише, че има забавяне на пратки от Англия заради безредици, но поръчка от фийлюник, направена след тази дойде доста бързо. Някой има ли забавяне?

Общи условия

Активация на акаунт