Професионални серии за коса - 21

• 44 512
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
kiticat   Hug браво - вече се ориентираш в продуктите и имаш опитност  Hug

как усети гела?  newsm78

обемът текстуриращ ли е или въздушен  newsm78

Hug Peace  bouquet

Лек и въздушен.  Peace А кремът също не е тежък, дължината беше изгладена и лъскава.  Peace

# 211
  • в 1001-та нощ
 Peace Hug мерси  Peace

# 212
...Процедирам така : шампоан Bain de force , след него форс вектор или абсолют. Не и двете едновременно. Подсушавам с кърпа и слагам коприна на CHI и термопротектор Chroma ( розовия на Керастас) Накрая слагам и слънцезащитно.

можеш ли да споделиш как усещаш  форс вектор и абслют-а?

Форса ми пресушава косата, прави я твърда и жилава. Обикновено след нея ми се налага да сложа коприна и след сешоара. Не ми е любима, но я ползвам заради тоновете блондор, който имам по-косата. Естествения ми цвят е 2-ка и няма как да мина без него, но пусто много се харесвам руса.
Абсолюта е коренната противоположност- приглажда косата и я сплесква, което е желан ефект от мен, тъй като косата ми е много гъста и без продукти за обем е доста обемна. Освен това от абсолюта косата е някак по-жива и подредена.

Искам да намеря някаква златна среда, но не успявам

# 213
  • в 1001-та нощ
ами златна среда е един реконструктор на АВВА - много протеини и масла, но масла ....предполагам ще се влюбиш  Peace

# 214
Момичета искам да ви попитам нещо за един шампоан на L'Oreal Professionnel - Age Supreme - за каква коса точно е? Защото го гледам в категории за слаба и тънка коса, на мен точно за такава ми трябва, но на места го има като шампоан за суха коса, което няма да ми е добре, тъй като само краищата са ми сухи. Може ли някоя, ако го е ползвала, или има впечатления да даде яснота  newsm78

за зрели жени, чиито коса изтънява с времето поради хормоналните промени, които ЕГН-то провокира

каква ти е целта  newsm78 какво търсиш  newsm78

Ами по принцип на мен косата ми е сравнително тънък косъм и ми се иска шампоан, който да не я прави твърде мека и хвърчаща, тъй като тогава много се сплесква. Ползвах ето този до скоро http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=101&products_id=1448 , тъй като се къдрих и краищата са по-сухи и бях много доволна. Искам обаче да взема някой друг сега. Определено не ми трябва шампоан за суха и изтощена коса, тъй като не е толкова суха, а и краищата са склонни към леко омазняване. Но от това, което ми казваш a.l.e.n.a, този не е за мен. Може би този на Лореал за обем....?!?

# 215
  • в 1001-та нощ
този на лореал за обем ще я пресуши повече, защото действа на принципа да я остърже, за да бъде въздушна и летлива - такава е концепцията и не случайни попитах киткат - да сподели опита си, за да съм сигурна  Peace

може би дийп кеър на лакме е най-подходящото, за което се сещам в момента; ако имаш възможност да го изпробваш би било най-добре  newsm78

този или този снимките са линкове  Peace

# 216
a.l.e.n.a принципно се въздържам от шампоани за суха коса и най-вече такива, които са хидратиращи, тъй като от личнти наблюдения с тях косата започва много бързо да се омазнява в корените, тъй като моите по принцип са склонни към омазняване. Искам друго да те попитам, ако може, тъй като знам, и от лични впечатления преди време, че си наясно  Simple Smile Наскоро си купих един шампоан за честа употреба на Korres, който е много приятен, като за честа употреба, но проблема е, че косата става много мека и малко хвърчаща и съответно след няколко часа се слепва много неприятно на скалпа. Дали ако взема някакъв продукт /за препоръчване с отмиване/ мога да го нанеса след шампоана, за да избегна този ефект, а в същото време да не омазня корените т.е. нещо, което не е само за в корените? Балсама за обем или нещо друго?  newsm78 Че иначе шампоанчето отива на кино  Sad

# 217
Алена, в корените е с въздушен обем, надолу стои по-тежка и напоена от обикновено, но това сигурно се дължи на маската и крема.

# 218
  • Пловдив
Момичета след морето се разделих с 5-6 пръста от косата си. Сега ми е до средата на гръбчето и да ви кажа, много повече ми харесва тази дължина. Но, забелязвам, че въпреки това, накъсването все още го има, макар и не като преди. Но и аз напоследък не полагам достатъчно грижи за нея, поради липса на време.
 Hug Hug Hug   love001  love001  love001  Hug Hug Hug

# 219
  • в 1001-та нощ
Afroditta често се бъркт маслените и хратиращите серии  newsm78

посочи ми хидратиращи - от които ти се омазнява  newsm78

от сериите инфра и нуриш интенс на ЧИ няма такова нещо   Peace косата е напоена, хидратирана, но не и мазна и съставът им не е маслен  Peace

това разхвърчаване говори, че косата остава наелектризирана и бъро привлича положителните частици от въздъха - прахта е такава - т.е бързо се измърсява, но не се омазнява  Peace

гледай маската, финиша - да са с катионна система (ЧИ имат)  Peace

# 220
Момичета искам да ви попитам нещо за един шампоан на L'Oreal Professionnel - Age Supreme - за каква коса точно е? Защото го гледам в категории за слаба и тънка коса, на мен точно за такава ми трябва, но на места го има като шампоан за суха коса, което няма да ми е добре, тъй като само краищата са ми сухи. Може ли някоя, ако го е ползвала, или има впечатления да даде яснота  newsm78

Привет, момичета!   bouquet

В никакъв случай не е за суха коса. Не е омазняващ шампоан, а уплътняващ, но не втвърдяващ като циментовите

# 221
здравейте, много бих искала някои да ми препоръча боя за коса на лореал професионал. Аз съм с светло кистенява коса и искам да се боядисам руса, но не бяло-русо, а като на Емилия ( фолк певицата ) новия клип . Кои номер боя за коса ще ми препоръчате. Изчетох форумите, гледах и каталозите и тук и в златна рибка, но хич не мога да се ориентирам за цвета. Много ще съм ви благодарна ако ми препоръчаате боя за коса и цвета.
Благодаря!!!

# 222
Ако можеш да пуснеш линк към клипа, или пък снимка, или поне заглавието на песента

# 223
песента е " смелите си имат всичко "  и това е клипа http://vbox7.com/play:35d0678787

# 224
  • в 1001-та нощ
Хей Люлякова  Hug  bouquet добре дошла  Hug почти останах сама на фронта  Hug Peace

как беше почивката - погрижи се за косичката  newsm78 Peace Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт