Професионални серии за коса - 21

• 44 501
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Люляковa, скоро поръчвах и забавяне нямаше. Може би е до късмет.

Писа ли им, щом са минали 20 дни?
   Hug

Момичета, кой реконструктор на Joico с отмиване масово препоръчвахте?
Този ли беше?
  newsm78  http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Deep-Penetrating-Reconst … amaged-Hair-150ml

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 12:34 от Feeling

# 241
  • София
Ами,незнам,най-вероятно не е от боята а от колориста ooooh!
Препоръчайте ми нещо,което да ми изглади косъма,да стане тежка косата,а не като слама стърчаща Praynig
Най-лошото е,че според мен вече би трябвало да нямам от обезцветената коса,аз се подстригах много,в момента косата ми е не повече от 8/9см.а я обезцветих преди 4/5месеца Thinking
някой питаше,какво ползвам
-ами нищо,освен шампоан и маска на Лореал Проф.за суха коса Confused

# 242
Люлякова благодаря   bouquet Сега остава само да реша дали да взема него или този за обема.

А с какво се миете, когато от неподходящ шампоан се появи лек сърбеж на скалпа и бели точици? Защото определено това стана от един шампоан и не мисля, че е пърхот, но се чудя дали просто ако сменя шампоана ще се изчисти....  newsm78

# 243
  • Бургас
Момичета, здравейте!
От известно време забелязвам, че имам косопад.Знам, че е нормално да си пада по малко, но при мен е малко по-силно изразено.
Моля Ви да препоръчате някакъв шампоан?  bouquet

# 244
  • в 1001-та нощ
Feeling  Hug аз съм писала винаги за течния  (картинката е линк),

но той е са фина коса  newsm78 и е лек  newsm78

# 245
  • в 1001-та нощ
Ами,незнам,най-вероятно не е от боята а от колориста ooooh!
Препоръчайте ми нещо,което да ми изглади косъма,да стане тежка косата,а не като слама стърчаща Praynig
Най-лошото е,че според мен вече би трябвало да нямам от обезцветената коса,аз се подстригах много,в момента косата ми е не повече от 8/9см.а я обезцветих преди 4/5месеца Thinking
някой питаше,какво ползвам
-ами нищо,освен шампоан и маска на Лореал Проф.за суха коса Confused

според мен дълбока хидратация с еластисайзер, фиберсютик - за уплътняване на косъма

от маските - пробвай дийп кеър на лакме или по-драстичен протеин, но ще се изисква и добра хидратация  newsm78

не съм убедена, че Абс. рипеър - няма да ти утежнява  newsm78 затова не съм убедена да те насоча към нея  newsm78

# 246
Изкушава ме и това, някой беше писал за продуктите на Матрикс
http://www.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Volumatherapie-Cera-Repair-5-x-15ml
Искам да придам малко плътност на косата ми, чудя се между това и Редкен ?!

п.п Скоро ще ме изхвърлят със все кашоните със козметика

# 247
  • в 1001-та нощ
Момичета, здравейте!
От известно време забелязвам, че имам косопад.Знам, че е нормално да си пада по малко, но при мен е малко по-силно изразено.
Моля Ви да препоръчате някакъв шампоан?  bouquet

червеният деркос на виши е доста силен, но само това няма да ти помогне

ориентирай се към добавки и лосиони/ампули  Peace

най-важно е да разбереш причината и да действаш по същество - ако е хормонална - конвенционалните средства за реактивен косопад - няма да ти помогнат  newsm78

можеш да си помислиш дали  в последните месеци си имала стрес, диети, промени ....  newsm78

# 248
  • в 1001-та нощ
Люлякова благодаря   bouquet Сега остава само да реша дали да взема него или този за обема.

А с какво се миете, когато от неподходящ шампоан се появи лек сърбеж на скалпа и бели точици? Защото определено това стана от един шампоан и не мисля, че е пърхот, но се чудя дали просто ако сменя шампоана ще се изчисти....  newsm78

успокояващи тоници - за почистване, успокояване, регулиране на омазняването  Peace

# 249
  • в 1001-та нощ
Изкушава ме и това, някой беше писал за продуктите на Матрикс
http://www.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Volumatherapie-Cera-Repair-5-x-15ml
Искам да придам малко плътност на косата ми, чудя се между това и Редкен ?!

п.п Скоро ще ме изхвърлят със все кашоните със козметика

и у нас е вечна война за пространство  Mr. Green , но аз наистина има много, но пък това ме радва  Hug няма нищо против да се разширяваме, не и да се свивам  Mr. Green сега сме в примирие по любовни причини  Mr. Green

по въпроса - интра силанът - изпълва косъма отвътре и се раздува в косъма, докато продуктът на матрикс - трупа протеин

вземи и двете - не са топлкова скъпи  Peace ще  ги редуваш - за редкен - за разлика от фиберсютик - не помня да съм чела колко често да се ползва - но обърни внимание  newsm78

# 250
a.l.e.n.a Grinning, според теб коя маска е по-добра за дълга коса против оплитане на краищата?!

От вчера почнах да ползвам шампоана Форс Вектор, та с коя маска да го комбинирам с такава цел. Мия си косата през ден, но не ползвам стилизиращи продукти, нито я тероризирам с преси и т.н. Като чета като, че ли Лиз Ултим или една от двете Рипеър  newsm78. Слагам само кристали при сушене.

Ако можеш да ми препоръчаш и хубави кристали - сега ползвам едни на Алфапарф, но на Биофарма ми харесват повече, тъй като са по-мазни някак, по-омекотяващи. Коприната на CHI като кристалите ли се ползва, с такава цел?!

Благодаря ти предварително!

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 15:26 от elhi4ka

# 251
Здравейте, момичета Grinning

Чудех се дали мога да съчетая Kérastase Resistance Volumactive Volume Expansion Spray 125ml с оранжевата серия, по точно, Олео Релакс маска и шампоан. Исками се да имам малко повече обем в корените.

Понеже си търся термо-защитен продукт, мога ли да ползвам такъв на Редкен след Керастазето, т.е. мога ли да смесвам продуктите на двете марки?

Afroditta, според мен е хубаво да смениш шампоана с такъв, щадящ скалпа, напр.шампоан за честа употреба или за чувствителен скалп.

И като се отвори дума за косопад, имате ли впечатления от тези капсули:
http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoPhanere-Fortifying-Capsules-120-Capsules

# 252
lija именно от шампоан за честа употреба ми се появи сърбежа и тук-там белички. И преди ми се случи така, отново от шампоан за честа употреба, професионална серия Selective - същото, сърбеж, ужас. Тогава се мих известно време с Anaphase на Ducray, оправи се, взех си един на Лореал и повече не съм имала този проблем. Сега Лореал-а ми свърши, взех един за честа употреба и пак същото  Laughing Не съм за шампоан за чувствителен скалп, тъй като с шампоана на Лореал 5-6 месеца не съм имала този проблем  Peace

# 253
  • в 1001-та нощ
elhi4ka, лис ултим е точно за целта  Peace на мен никога не ми е утежнявала косата  Peace

интенса е по-маслена и при мен утежнява, като я ползвам последователно няколко пъти (4-5)

ако ти е по-плътен косъма, по-твърд - може би ще ти хареса, но за мен е повече маслена, от колкото протеинова

а лис ултим - поне при мен е лека, на силиконов принцип - прочно за изглаждане ан косъма и леко разресване  Peace

това, че не ползваш финиш е лошо и ще улесни разресването - аз разбира се - предпочитам коприната, като кристалите е, но с копринени протеини, които задържат влага, има термозащитна функция, както и катионна система - за косата - да не се разхвърча, да не е наелектризирана, да не привлича позитивните частички от въздуха (прах) и да не се измърсява лесно

ако има друго  Peace питай  Peace

# 254
  • в 1001-та нощ
...Понеже си търся термо-защитен продукт, мога ли да ползвам такъв на Редкен след Керастазето, т.е. мога ли да смесвам продуктите на двете марки?

...

да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт