Професионални серии за коса - 21

• 44 477
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Доволна ли си от ботокс-а и какъв ефект видя?  bouquet

# 286
Аз пак да подбутна за отизиви за това . Звучи ми обещаващо!
Извинявам се,че се самоцитирам,но много ми харесва шампоана и ми се ще да ме посъветвате нещо.От същата серия съм си харесала и почистващ,чудя се и за него,нали споделих,че напоследък косата ми пада и чувствам сърбеж по скалпа и по-бързо омазняване. И още тъй като в салона от същата серия не видях балсам или маска с каква маска мога да го съчетая?
За какъв еластисайзър говорите? И какво значи ботокс в случая? Crazy

# 287
Аз пак да подбутна за отизиви за това . Звучи ми обещаващо!
Извинявам се,че се самоцитирам,но много ми харесва шампоана и ми се ще да ме посъветвате нещо.От същата серия съм си харесала и почистващ,чудя се и за него,нали споделих,че напоследък косата ми пада и чувствам сърбеж по скалпа и по-бързо омазняване. И още тъй като в салона от същата серия не видях балсам или маска с каква маска мога да го съчетая?
За какъв еластисайзър говорите? И какво значи ботокс в случая? Crazy

Еластисайзър:  http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=231_311
Ботокса на Л'ореал:  http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=217_247

Доволна ли си от ботокс-а и какъв ефект видя?  bouquet

Усетих косата си плътна. Наистина много плътна.   Heart Eyes   Hug

# 288
Аз усетих плътност след 2 ампули ботокс. Забелязах, че ако слагам само него след шампоана, косата ми остава суха, затова според мен е добра комбинацията с ампулата Ц или някаква маска.

# 289
Аз усетих плътност след 2 ампули ботокс. Забелязах, че ако слагам само него след шампоана, косата ми остава суха, затова според мен е добра комбинацията с ампулата Ц или някаква маска.

При мен не е имало сух ефект.   newsm78  Аз правих така - след ампулата, запечатката + ултрасоника.   Peace
Колко често правиш ботокс?

# 290
На седмица и половина две. Ефектът според мен е поради липса на хидратация след шампоана форс вектор, не е от ботокса.  Peace

# 291
На седмица и половина две. Ефектът според мен е поради липса на хидратация след шампоана форс вектор, не е от ботокса.  Peace

Ааа, ясно!   Hug

# 292
  • Стара Загора
Здравейте,
първо да се извиня че нахлувам така в темата,но от няколко дни чета и събирам информация за продуктите от който сте доволни и има ефект...
искам да помоля за съвет понеже ми е изключително трудно да взема решение на кой продукт да се спра... колебая се между http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=3048 , http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1364 , http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=212&products_id=1762 трябва ми продукт който да ми предпазва косата от сешоар,да придава блясък и да я приглажда.до сега ползвах на лореал абсолют рипеар но не съм особено доволна
прекрасна вечер ви желая мили дами   bouquet

# 293
Здравей!   Hug

До колкото разбирам търсиш термозащита.
По мои впечатления, Нектар Термик се харесва повече на дами с плътен косъм, а Цимент Термик - на такива с тънък косъм. Твоят какъв е?
Относно маската с отмиване - върху нея нямам никакъв поглед.
   newsm78

# 294
  • Стара Загора
ами сравнително гъста ми е косата,но не мога да определя косъма дали е тънък или плътен,не е нито много тънък нито много плътен .. аз затова и не мога да взема решение от кое се нуждая повече ..

# 295
Ами в такъв случай с проба-грешка ще разбереш.   Wink

# 296
  • в 1001-та нощ
Благодаря за обяснението Embarassedа ако не ползвам преса,има ли смисъл от този протеин newsm78

Да, разбира се!   Hug

Просто го ползваш по описание. Аз съм решила да го ползвам с пресата, но това не значи, че не може без нея.   Peace

това не е преса  Naughty уредът прилича на преса,  но не загрява и не гори косата  Peace излъчва ултразвук и инфрачервени вълни  Peace

# 297
  • в 1001-та нощ
...
До колкото знам, Алена я правят в салон с продукти на Милк Шейк. Тук бих я помолила да пита кои точно са - и аз бих искала да пробвам по-нататък, когато моят спрей свърши.   Hug

...

newsm78 наскоро много подобно  разказвах за "от-до" - цялата процедура  Hug от шампоана още  Peace

в  момента ми е много трудно писането - на морето съм, но като се върна ще опиша пак - кое как колко.....

накратко  косата се измива с пампоан - олио за блясък - като олио е, но мие, вероятно "хидратира" добре преди протеина  Peace

смесат се протеин на прах и база и се нанася  на косата, остава 10 мин, минава се с уреда и остава още 15 мин и се отмива

протеинът е 2 вида – млечен за суха и увредена коса и йогурт – за нормална или боядисвана

Ще дам линкове към четирите продукта, като се върна

Пусках и един бубав спрей за запечатване след боя – като отмиеш боята – преди шампоана и един продукт за преди боя

# 298
Благодаря за обяснението Embarassedа ако не ползвам преса,има ли смисъл от този протеин newsm78

Да, разбира се!   Hug

Просто го ползваш по описание. Аз съм решила да го ползвам с пресата, но това не значи, че не може без нея.   Peace

това не е преса  Naughty уредът прилича на преса,  но не загрява и не гори косата  Peace излъчва ултразвук и инфрачервени вълни  Peace

doh
Ето това наистина ми е убягнало да го спомена.
Пък е много важна подробност.
  Peace

# 299

Общи условия

Активация на акаунт