Професионални серии за коса - 21

• 44 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами,незнам,най-вероятно не е от боята а от колориста ooooh!
Препоръчайте ми нещо,което да ми изглади косъма,да стане тежка косата,а не като слама стърчаща Praynig
Най-лошото е,че според мен вече би трябвало да нямам от обезцветената коса,аз се подстригах много,в момента косата ми е не повече от 8/9см.а я обезцветих преди 4/5месеца Thinking
някой питаше,какво ползвам
-ами нищо,освен шампоан и маска на Лореал Проф.за суха коса Confused

според мен дълбока хидратация с еластисайзер, фиберсютик - за уплътняване на косъма

от маските - пробвай дийп кеър на лакме или по-драстичен протеин, но ще се изисква и добра хидратация  newsm78

не съм убедена, че Абс. рипеър - няма да ти утежнява  newsm78 затова не съм убедена да те насоча към нея  newsm78
Благодаря ти Heart Eyes
1-вото го открих,това е нали?
http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=2710
2-рото незнам какво е newsm78
3-тото не го намирам Embarassed

Мислиш ли,че този еластисайзер,ще я овлажни достатъчно?Благодаря ти още веднъж Hug

пп:забравих,този сайт златна рибка,има ли някъде магазин или нещо подобно,или е само онлайн?

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 16:05 от k@li

# 256
a.l.e.n.a, страхотна си  Heart Eyes. Ще се купуват коприната и лиз ултим.

Благодаря за помощта, която даваш, постовете ти са много полезни и оттук нататък ще следя темата редовно!   bouquet

# 257
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug дано ти помогнат   bouquet

k@li   Hug да, това е еластисайзерът - оикновения, има и екстремен, има и тестери по 7-8 лв  Peace

фиберсютик http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=217_247 - има серум, два вида запечатки според типа косъм фин или плътен (500 мл - за много приложения - като маска е) и маски за поддръжка - пак според типа косъм - два вида

т.е. преди да се измиеш - намокряш косата и нанасяш еластисайзер, стои 20 мин и измиваш с шампоан, след това слагаш серум фиберсютик и след него запечтката за твоя тип коса; постоява и измиваш, след това коприна или каквото ползваш за накрая, термопротектор и сушиш

дийп кеър е маска на лакме http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=218_329&products_id=2791

еластисайзер ползвай веднъж на 1-2 седмици според нуждите - ще си усещаш има линужда, в началото п-честичко, след това по-рядко  Peace

фиберсютик по учебник се ползва веднъж месечно или веднъж на 10 измивания - но ще си усетиш

маската на лакме - колкото често имаш нужа - може при всяко измиване, може да я редуваш ... Peace

# 258
  • София
 Hug златна си,а тези неща само онлайн ли мога да си ги поръчам?Не виждам адрес Confused

# 259
  • в 1001-та нощ
златната рибка има магазин в пловдив

от софия можеш да си купиш маската на лакме - но най-добре всичко на куп от сайта  Peace

# 260
Привет, дами   bouquet

Включвам се с няколко въпроса, много съм неинформирана по отношение на професионалните продукти за коса  Blush

Имам гъста, чуплива, нетретирана коса. Наскоро се сдобих с преса, но ефектът, който постигам с нея е меко казано незадоволителен  Confused Има ли термозащитен продукт, който да запазва продължително косата гладка и изправена?

Това ли е коприната на CHI, за която говорите?  Rolling Eyes Или това?

# 261
Feeling  Hug аз съм писала винаги за течния   (картинката е линк),

но той е са фина коса  newsm78 и е лек  newsm78

Благодаря ти, но мисля, че имаше такъв за плътен косъм,... какъвто всъщност ми трябва на мен.   newsm78     bouquet

Мислех, че е този, от показания от мен линк, но не съм съвсем сигурна. Надявам се някое от момичетата с плътен косъм, които са ползвали и се сещат какво имам предвид, да се включат.   Hug

# 262
  • в 1001-та нощ
дълбокопроникващият - за който питаш е с отмиване, този, за който аз съм споделяла е без отмиване  Peace

Поля от слънчогледи - първото, за термозащита ползвай и спрей  Peace

# 263
за термозащита ползвай и спрей  Peace

А по-конкретен продукт?  Blush

# 264
# 265
Благодаря   bouquet

# 266
  • Пловдив
Здравейте , момичета, Алена , ти си цяла енциклопедия за професионалните продукти, от теб научаваме толкова много неща   bouquet
Наскоро се запасих с нюкои неща от Златна Рибка-шампоана Интенс рипеър, Дийп Кеър на лакме-шампоана, него още не съм го ползвала, и две опаковчици Реню Ц. Скоро ми предтои отново да си правя руси кичури  и въпросът ми е какви мерки да взема да не ми се скапе косата?

# 267
  • в.преслав
Мен този път ме боядисаха с Игора.Хареса ми цветът.После шампоан и маска от възстановяващата серия на Шварцкопф професионал.Миришат страхотно.И накрая от онази пудричка,дето е като солничка.Поскъсих още отгоре,но сега косата ми е мека,жива и лъскава.След седмица пак ще и сложа от еластайзера.Скоро ще трябва да си купувам шампоан.Сигурно ще си взема витамино колор.До колкото си спомням за него казахте,че не утежнява косата и е лек.

# 268
Момичета ,имате ли представа, дали в Метро има loreal delicate color shampoo  или трябва да го поръчвам ?  bouquet   bouquet   bouquet

# 269
Аз пак да подбутна за отизиви за това . Звучи ми обещаващо!

Общи условия

Активация на акаунт