Професионални серии за коса - 21

• 44 494
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Благодаря ти a.l.e.n.a   bouquet  Hug
Ако не те затруднявам,можеш ли да ми препоръчаш протеин,който да си купя от Бг. сайт.Като зл. рибка или друг...

# 361
като инженер химик - би следвало със затворени очи да прецениш и за обема на керастаз   bouquet

Това заяждане ще го оставя без коментар Sick

ами  newsm78 не знам защо реши, че съм толкова далеч от химията  Mr. Green
Ами не е много трудно, четейки постовете ти да разбера, че си далеч, как иначе, та ние не се познаваме.
Разглеждайки, преди време, старите теми ми беше направило впечатление, че използваш "кисело" или "кисело ph" и с това и съм те запомнила. Ако искаш да звучиш компетентно, по-добре използвай правилните изрази, а именно: ниско ph или кисела реакция на средата.  
Това за виното и уискито беше на световно ниво. Да продължавам ли?

Извинявам се на всички, пишещи в темата за този лиричен спам.  Намеренията ми бяха наистина добронамерени, когато написах поста си вчера.  bouquet  

Тук властва Алена, която внася ред и дисциплина и дърпа уши, когато някой изрази мнение, различно от нейното или, не дай си Боже, знае повече. Оставям ви в нейните компетентни ръце.

# 362
Добре, де, защо просто не се разберете на ЛС?!   Tired

# 363
  • в 1001-та нощ
аз нямам какво да се разбирам  Peace

lija, когато споделям нещо - се страя да бъда разбрана, а не да звучи превзето

тук никой не властва, пишем си в темата от доста време, споделяме и тя си върви; случвало се е да има напрежение, но сме изчиствали моментите - всички имаме общи цели - да споеляме и да имаме добри резултати

последният аргумент, който аз бих приела е "имам диплома"

благодаря ти, че се включи, направих си своите изводи, желая ти успех  Peace

# 364
lija , темата  е "професионални серии за коса" , а не "вие питате , алена отговаря " .....много бих се радвала да чела и твои постове .... мисля , че има какво да научим от теб и да бъдеш полезна .... продължавай да пишеш. Peace

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 15:16 от dachita

# 365
  • Варна
Някой имат нужда да се заяждат,други имат нужда от помощ ,а трети да споделят какво ново са изпробвали.Затова докато ги има последните две групи ,темата ще върви.
Чета ви от първа тема,вече съм на тема 14.Успоредно влизам и в тази,за да не изтърва нещо ново и интересно.Много сте полезни, a.l.e.n.a ти също.Затова се радвам, че ви намерих.  newsm51

# 366
  • в 1001-та нощ
добре казано   bouquet изобщо в последние седмици - като отпускарски, повечето отговарящи момичета са били някъде на релакс, ако съм отговаряла предимно аз е било по тази причина  Peace

дори си спомням, че с радост въздъхнах, когато Люлякова се появи отново  Mr. Green

# 367
И аз се опитвам да се включвам с "уж" полезна информация, но  си признавам, че понякога умишлено избягвам, поради несигурност.   Embarassed

# 368
  • в 1001-та нощ
е, сега  Embarassed аз толкова пъти см насочвала към теб и Люлякова питания за плътен косъм и към дачита за цветовете ....  Mr. Green

newsm78 когато аз не съм наясно с нещо - винаги предпочитам да попитам и да бъда поправена, ако бъркам, от колкото да се чудя  Peace

хубаво е, че има места, където можеш да се надграждаш  Peace

# 369
Хехе, благодаря!   Hug

Значи да се включвам с повечко увереност.   Wink
За поправянията си права.

Хайде, че разводнихме темата. И аз съм с принос.
   Blush

# 370
  • в 1001-та нощ
разбира се, че ще се включваш  Peace и ти и всеки  Hug

# 371
  • Варна
Хайде включете се за моя протейн Joy  Тези на джовани мога ли да ги поръчам от Бг. или пък някой друг подходящ.Нямам търпение да си го мацна Laughing

# 372
Хайде включете се за моя протейн Joy  Тези на джовани мога ли да ги поръчам от Бг. или пък някой друг подходящ.Нямам търпение да си го мацна Laughing

Не съм ги засичала в български сайтове, съответно и магазини. За всеки случай можеш да провериш с търсачката.   Peace
Може и да пробваш друг, ако нямаш възможност да пазаруваш извън България.

..........................................

Щях да предложа протеина на Редкен, но видях, че се е изчерпал в Рибката.
   Confused  А и не го намирам на друго място.   newsm78
Ако ти е интересно, протеинът е този:
http://www.lookfantastic.com/hair/redken/treatments/redken-extre … in-treatment.html

# 373
  • в 1001-та нощ

Peace

изглаждащият (не мазнее след него и не отежнява (картинката е линк)

и магнитния

ако ти е 1 поръчка с код можеш да ползваш 5$ отстъпка  Peace

# 374
  • в 1001-та нощ
....  Щях да предложа протеина на Редкен, но видях, че се е изчерпал в Рибката.   Confused  ....

Rolling Eyes Rolling Eyes нали уж го спират от производство  newsm78 и въвеждат едни двукомпонентни чудеса  newsm78

между другото - докато сме на бояджийската вълна  Hug не помня дали споделих, че при последното боядисване измих с хрома рич и направих фиберсютик с малко протеин, в резултат на което осъмът беше брилянтно жилав, просто идеален резултат и това ще ми стане практика след всяко боядисване  Peace Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 19:35 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт