Професионални серии за коса - 21

• 44 445
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
също да добавя, че таков адейсъвие при мен имат - бейн сатин 1 и 2  Peace (оранжевите шампоани на керастаз)  Peace

Нямам търпение да пробвам Бейн Сатин 2.   Crazy  В момента са на повече от страхотни цени.
Спира ме само бройката на шампоаните, които складирам в момента - 15.
   Crazy   Blush

# 451
  • Пловдив
 Peace Някой може ли да съпостави шампоаните на Керастаз Олео релакс /този ползваме в момента в комбинация с флуида Олео релакс =  Heart Eyes приказка за сухи и обемни коси/ и Бейн сатин 2 /и мен ме съблазнява промоцията  Mr. Green/

# 452
Да споделя за моя опит с Ефасора Simple Smile Взех две пакетчета, едното го смесих  свода, другото с окислител 6% и ги смесих, стана огромно количество и едно би ми стигнало, наду се ужасно много  Mr. Green Боядисахме, като пазихме корените, там не слагах, хубаво обезвети, стоях около 25 мин, после с кастинг 700 30 мин и резултата ми хареса, точно каквото исках Simple Smile Да благодч на Feeleng,  за фризиорските услуги и ако съм пропъснала нещо да добави  Hug

П.С. Поизсуши се леко

# 453
  • Пловдив
също да добавя, че таков адейсъвие при мен имат - бейн сатин 1 и 2  Peace (оранжевите шампоани на керастаз)  Peace

Нямам търпение да пробвам Бейн Сатин 2.   Crazy  В момента са на повече от страхотни цени.
Спира ме само бройката на шампоаните, които складирам в момента - 15.
   Crazy   Blush
Къде са промоциите Embarassed?

# 454
В Lookfantastic, може да се използва и код за 10% намаление - MYVCHLF103005  Peace

# 455
  • Пловдив
Предложете нещо за косопад ... Вчера след баня направо щях да получа инфаркт, толкова много коса падна, а аз косопад по принцип нямам, но се шашнах.. почти шепичка  коса ... искам някаква превенция...  Все пак на 22 съм, рано ми е да оставам без коса  #Cussing out (и ако не е нахално и една силно хидратираща маска да препоръчате, че косата ми е доста суха, корените са ми нормални...) .
Също да питам .. като излизате на вън слагате ли спрей за UV  защита всеки път? Няма ли да дойде много на косата ако се сложи нещо за сухи крайчета + спрей за UV защита Confused Аз гледам сега да седя повечко вързана, за да не я третирам с пресата(преди често, последната година почти не,1 пътна месец евентуално), но все пак си е изложена на слънце, вятър, прах, после зима ... Особено зимата мноого се скапва, въпреки че много много извън качулката не й позволявам да ходи  Mr. Green
...  Whistling

# 456
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 в какъв смисъл да се съпоставят  newsm78

мисля, че съм вече пристрастена, след беин сатин 1 или 2 - косата е супер гладка и хлъзгава, не мазна, не, в никакъв случай - умувам с какво да сравня - все едно всеки косъм по отделно е супер изгладен и полиран и се пързаля в другите

уникално усещане

може би характеристиката "сатен" е идеално точна  Peace

може след време да взема и лекия балсам  Peace
аз взех половин литровите и вече съм абонирана за тази серия - когато ги вземах - от лук фантастик - бяха с 50% отстъпка, имаше подарък  домашен парфюм керастаз и ползвах код за 10%-15% (не помня точно) .....направо излязоха супер изгодно

почти така ми харесва и шампоана хрома рич, взех и шампоана за обем  Peace - харесва ми, но не е сатенен  Peace

# 457
  • в 1001-та нощ
Да споделя за моя опит с Ефасора Simple Smile Взех две пакетчета, едното го смесих  свода, другото с окислител 6% и ги смесих, стана огромно количество и едно би ми стигнало, наду се ужасно много  Mr. Green Боядисахме, като пазихме корените, там не слагах, хубаво обезвети, стоях около 25 мин, после с кастинг 700 30 мин и резултата ми хареса, точно каквото исках Simple Smile Да благодч на Feeleng,  за фризиорските услуги и ако съм пропъснала нещо да добави  Hug

П.С. Поизсуши се леко

браво  Hug Hug Hug голям тандем сте заформили   bouquet Heart Eyes Blush

# 458
  • в 1001-та нощ
SilviyaN   Hug

1. спри да я връзваш  Peace
2. няма проблем да се сложи нещо за сухи крайчета + спрей за UV защита   Peace Heart Eyes
3. за косопада - освен да спреш да я връзваш - вземи добавки за косоапд и лосион/ампули при косопад - в рамките на 3 месеца ще спре да пада и след още няколко месеца ще има нови растежи - първо по контура и слепоочията, после и навътре  Peace - няма да стане по-бързо - каквото и да правиш - тов ае физиология  Peace въоръжи се с търпение, спокойствие и се погрижи за скалпа  Peace (ампулите и лосоните се втриват само в скалпа, не по дължините, прави се лек масаж  Peace )
4. хидратираща маска една от двете в линка - според косъма http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=224_272 или от тази серия http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=231_315 - но не мога да насоча кое точно, може би Feeling ще те ориентира

какъв ти е косъма - фин/плътен  Peace

# 459
Ще си взема Bain Satin 1 шампоана .chervenokoska_2 мерси за кодчето   bouquet
А маската коя да е ?
Дали да не комбинирам с маската  Liss Ultime на Лореал?

# 460
  • в 1001-та нощ
би било добре  Peace

мен ме изкушава леката маска от оранжевите  newsm78 надявам се да е също супер-сатен  Heart Eyes

имам предвид тази http://www.kerastase-usa.com/_en/_us/nutritive-lait_vital.htm

newsm78 до сега не помня да съм срещала отзиви  newsm78 в темата

между другото маската за кичури - лумино контраст - също е доста подобна в усещането  newsm78 доста по-деликатна е от маслената тежка артилерия на рипеърите  Heart Eyes

# 461
От оранжевата серия най-тежки са нектар-термик според моите виждания, но и за мен бейн сатин 2 е най-подходящия шампоан, само аромата нещо не мога да го приема.

За аргановото масло, което ползвам - само преди измиване, но ефектът на еластисайзера ми харесва повече като ефект. Всъщност редувам, така си мисля, че постигам най-добър ефект дългосрочно.

Илиана, за Пюреолоджи мога да се изкажа ласкаво. Ползвала съм 2 техни шампоана, невероятно са меки и ми пасват на косата. Но за сравнение моята коса направо пие от абсолют рипер, много добре ми идва   bouquet

# 462
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green ароматът на двата сатенени шампоана и мен ме фрапира  #Crazy - лек мъжки "одеколон", е не толкова просташко, но  newsm78 ми мъжкареят на миризма

а очаквах нежен аромат на крем или невен  Mr. Green

# 463
  • Пловдив
Аз я връзвам, за да не я третирам с пресата, че е половината чуплива, половината права  Mr. Green Ще го огранича... А за новите косички гледам някакви наченки... Търпелива съм, знам че от раз няма да стане (за съжаление). Исках да се ориентирам за добавките и ампулите, тъй като има доста и не мога изобщо да избера, ако е възможно някой от опит да сподели от какво е доволен ... Другото което е преди косъмът ми беше доста дебел и жилав, но пресата си казва думата, с времето си стана сравнително тънък и не е толкова жилав, но си е с гладка повърхност :Х Лошото е че е склонна към накъсване и цъфтежи, и това пак от последните 2 години се яви ... Но пък хубавото е че не я боядисвам и никакъв сешоар не ползвам  Mr. Green

# 464
  • в 1001-та нощ
с това, че я връзваш - щадиш косъма, но уязвяваш скалпа - където е животът и новия растеж

израстналото е мъртва тъкан - като израстнал нокът  Peace

за добавките - аз "признавам"  от iherb => макси хеър и един шейк ванилия - с добавки - той е по-богат  Peace

за ампули - лосион - вземи неоптид на дюкре, но може и анастим на дюкре или ампулите на виши

ако се интересуваш от въпросните добавки - ще ти дам линк  Peace

Общи условия

Активация на акаунт