Професионални серии за коса - 21

• 44 410
  • 724
  •   1
Отговори
# 495

Искам и аз bain satin ,не мога ли да го купя от бг,в зл.рибка го няма.Готова съм да се включа към някои които ще поръчва ... Simple Smile

Доставките от ЛФ и ФЮ са безплатни.   Wink

Относно ампулите - може би Реню С.   newsm78

# 496
Момичета, не съм изчела темата, но моля за информация, ако имате такава. Има ли сайт или някъде в БГ, където да се предлагат продуктите за коса на Moltobene. Вярно, че са скъпи, но са уникални, досега ми ги носеха от чужбина, но вече няма кой. Открих някои неща в ибей, но са с огромен шипинг.

# 497
  • в 1001-та нощ
дачита - за мен онази тема е затворена, не искам да се хабя за хора, които бързат да отрекат без аргументи, но не желаят да вникнат  newsm78 .... щом "потенция" стана равно на "концентрация" .... и се вкара злоба .... не ми се занимава  newsm78 нямам теб предвид  Peace

в онзи офиц. изт-к бе посочено, че разтворите са на водна основа, аз цитирах  Peace , не се разрежда самия окислител, водата се добавя в готовата смес накрая;

и помисли малко  Peace нанасяш боята на влажна коса (или мокра) и тя не "гърми" от съприкосновението на вода с боята

аз лично съм го изпитала многократно на себе си и не само, жива съм, но не подстрекавам друг да го прави  Peace

# 498
От LF за колко време пристигат поръчките до България? От пощата ли ще си ги взема? В Bain Satin няма как да не се влюбиш наистина  Heart Eyes

# 499
Момичета,имате ли някакви наблюдения в/у това кремче http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=234&products_id=2913   bouquet

# 500
От LF за колко време пристигат поръчките до България? От пощата ли ще си ги взема? В Bain Satin няма как да не се влюбиш наистина  Heart Eyes

Последния път точно за седмица ми пристигнаха нещата.   Simple Smile

# 501
Свършва ми коприната на Чи и се чудя дали да я заменя за арганово масло  newsm78

Някой ,който е ползвал и двете може ли да направи сравнение?

А отзиви за марката LOGONA,пуснали са я в ЗР,заинтригува ме това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=395_396&products_id=3200

# 502
Аргановото масло е по-приглаждащо (приглаждащо, не омазняващо    Peace  ). Коприната е по-лека. Аз лично, нямам усещане за приглаждане след нея, но чувствам косата си ефирна, докато с Аргана е малко по-тежка.   Peace   Hug

# 503
Благодаря,аз точно приглаждане искам,защото имам накъсани и нацъвтели крайчета,които стърчат и ако не пригладя с преса,косата изглежда без форма,няма подреденост в края  Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 504
Коприната на Чи може да се замени с повечето кристали, защото съдържа силикони основно.

# 505
  • Пловдив
Свършва ми коприната на Чи и се чудя дали да я заменя за арганово масло  newsm78

Някой ,който е ползвал и двете може ли да направи сравнение?

А отзиви за марката LOGONA,пуснали са я в ЗР,заинтригува ме това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=395_396&products_id=3200
Конкретно за тази био марка отзиви не мога да дам, но имах период в който се опитах да ползвам само био и органик продукти за коса(и не само). Еми....резултатите не бяха добри Rolling Eyes, независимо колко изчистени и скъпи неща бяха. За себе си открих, че косата ми има нужда от силикони в продуктите...., просто косамът ми е такъв.

# 506
Искам и аз bain satin ,не мога ли да го купя от бг,в зл.рибка го няма.Готова съм да се включа към някои които ще поръчва ... Simple Smile
[/size]

Тъкмо имам такава.
Ох,знам ама аз хич не съм оправна с тия неща и не съм поръчвала,всичко от чужбина са ми го поръчвали приятелки...

Така че все пак ако някои е така добър...  Blush Да ме покани...  Blush Ще се включа  Wink

# 507
[/size]

Тъкмо имам такава.
Ох,знам ама аз хич не съм оправна с тия неща и не съм поръчвала,всичко от чужбина са ми го поръчвали приятелки...

Така че все пак ако някои е така добър...  Blush Да ме покани...  Blush Ще се включа  Wink

Каненето важи при ФЮ. Там при покана получаваш -10% от стойността на поръчката.   Peace
Ако искаш, прати ми мейл на ЛС и ще те поканя.   Hug

ПП - Много лесно стават поръчките.  Wink  Има и тема за всеки от сайтовете.

# 508
Коприната на Чи може да се замени с повечето кристали, защото съдържа силикони основно.

Аз имам и кристалите на Лакме Deep Care,и едни на Алфапарф с ленено семе и силикон на Сери,но за сега коприната ми е фаворит.Най-добре до сега усещам косата си и по-точно крайчетата най-добре.

Така или иначе е накрая и ми се иска да я сменя малко,нали и в нея има малко протеин,а сега съм спряла всичко протеиново,та се замислих за аргана  newsm78

mamaden   bouquet благодаря,няма да рискувам ,май ще си заложа на по-сигурното Peace

# 509
Като стана дума за Чи, аз съм недоволна от тази маска: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=224&products_id=1998
Утежнява ми косата и единствения и плюс за мен е аромата и на сладък бадем, иначе използвала съм и по-добри.
Любимата ми козметика за коса си остана на Керастас. Обожавам цимента за преди преса.

Общи условия

Активация на акаунт