Професионални серии за коса - 21

• 44 382
  • 724
  •   1
Отговори
# 525

Мислех да си купя на Лореал бялата серия от рибката, която е точно ботокс за косата. Забравих и името.

Коя е "бялата серия"? Ако е Файбърсютик - в нея не присъства шампоан.   Peace

А "зелената серия" коя е?   newsm78

# 526
  • в 1001-та нощ
Люлякова  newsm78 може би шейкът  е по-удачен тогава  newsm78 , но карай  Peace важното е да се оправи  Peace Hug стискам палци  Peace

Дребен - ще ти пиша по-подробно към сряда, на морето съм и от мобилния ми е трудно  Peace напомни ми в сряда, ако забравя  Peace

имам нещо предвид  Peace за керастаз и натуралната серия на лореал без сулфатити, парабени и т.н.  Peace

# 527
  • в 1001-та нощ
...
А "зелената серия" коя е?   newsm78

за обем  Peace

# 528
Да, Leni24. Много добро!

А твоята коса каква е?

Къдрава, не я боядисвам, но често изправям с преса и карам на Цимента, откакто го пробвах за първи път. Това ми е трета тубичка.

# 529
Да, Leni24. Много добро!

А твоята коса каква е?

Къдрава, не я боядисвам, но често изправям с преса и карам на Цимента, откакто го пробвах за първи път. Това ми е трета тубичка.

Оки,мерси,моята коса е съвсем различна от твоята,но някой път може и да реша да пробвам,че хич не попадам на подходящото специално за пресата.

# 530
  • в 1001-та нощ
днес пробвах матиращия балсам на джовани  Peace

резултатът е  Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 531
Aлена,радвам се ,че отново си попаднала на твоя продукт  Hug

Може ли линк  Praynig

# 532
днес пробвах матиращия балсам на джовани  Peace

резултатът е  Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хареса ги Джованито значи  Grinning
Магнитните ползва ли ?

# 533
  • в 1001-та нощ
ох  Hug всички ползвах  Hug, магнитния  Peace изглаждащия ..... С Т Р А Х О Т Н И са  Hug

матиращият е Giovanni, Perfectly Platinum ColorFlage, Daily Color Defense Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) SRP: $8.99 http://www.iherb.com/Giovanni-Perfectly-Platinum-ColorFlage-Dail … 250-ml/19055?at=0

в интерес на истината - поддръжката с протеин + мат = идеално ми пази боята   Peace

продуктите на джовани държат косъма укрепен, здрав и не слепен  Peace

напоследък редувам основно протеин, мат, фиберсютик и еластисайзер; за финиш - волюмайзера на тиги  Peace

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 23:58 от a.l.e.n.a

# 534
  • софия
a.l.e.n.a  чета ви редовно и виждам ,че доста разбирате от козметика за коса.Моля за съвет как да съживя косата си .Имам страхотен косопад от 1 година ,със серията на Керастаз Витацимент и домашни маски съм го поовладяла но не напълно.Обаче косата ми е прекалено суха ,подстригвам я а тя отдолу на краищата си става като метла след 20 дни.Никакъв блясък и живинка.Прочетох за продуктите който изполвате повечето тук и ако мога да помоля да ми препоръчате нещо да я съживя .Пазарувам от сайта на Фийлюник и ще ми е по-лесно от там да ги поръчам.   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря предварително.

# 535
  • софия
Забравих да добавя ,че нямам вариант да не се боядисвам правя го редовно иначе ставам "заскрежена на темето" Joy Joy

# 536
  • Бургас
Здравейте! Hug
Пробвах еластисайзера,серията на лакме за обем, шампоана, термопротектора, пяната, страхотен резултат върху моята коса още от първия път.
Благодаря сърдечно на Алена за ценните съвети!

# 537
a.l.e.n.a  чета ви редовно и виждам ,че доста разбирате от козметика за коса.Моля за съвет как да съживя косата си .Имам страхотен косопад от 1 година ,със серията на Керастаз Витацимент и домашни маски съм го поовладяла но не напълно.Обаче косата ми е прекалено суха ,подстригвам я а тя отдолу на краищата си става като метла след 20 дни.Никакъв блясък и живинка.Прочетох за продуктите който изполвате повечето тук и ако мога да помоля да ми препоръчате нещо да я съживя .Пазарувам от сайта на Фийлюник и ще ми е по-лесно от там да ги поръчам.   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря предварително.

Не разбрах дали ползваш хидратиращи продукти. Косъмът какъв е?
Витацимент е втвърдяващ, с него се постига здравина на косъма, но не и хидратация.
   Peace
Освен Циментената серия, какво друго ползваш? Финиш? Домашни маски през какъв период и какви? Сушиш ли косата и ако да - ползваш ли термозащита?

# 538
ох  Hug всички ползвах  Hug, магнитния  Peace изглаждащия ..... С Т Р А Х О Т Н И са  Hug

матиращият е Giovanni, Perfectly Platinum ColorFlage, Daily Color Defense Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) SRP: $8.99 http://www.iherb.com/Giovanni-Perfectly-Platinum-ColorFlage-Dail … 250-ml/19055?at=0

в интерес на истината - поддръжката с протеин + мат = идеално ми пази боята  Peace

продуктите на джовани държат косъма укрепен, здрав и не слепен  Peace

напоследък редувам основно протеин, мат, фиберсютик и еластисайзер; за финиш - волюмайзера на тиги  Peace

Звучи страхотно!   Hug
Само да ми посвършат нещата и ще пробвам Джовани.   Crazy  Набелязала съм си някои неща вече.   Peace

# 539
  • софия
Маски си правя много рядко в къщи ,имам и тази с маслата на Керастаз .Косъма ми е много тънък и чуплив,къса се само с поглед.Почти никакви продукти по-специални не съм използвала.Не съм изрусена ,но косъма стой все едно съм използвала блондор ако това те ориентира поне малко.Искам нещо което да и придаде блясък и жизненост,да я хидратира знам ли и аз  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт