Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 130 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
 Heart Eyesдоста теми изпуснах

# 61
Искре ще ти дърпам ушите да знаеш ...с още по-големи букви не можа ли да го пльокнеш  Mr. Green . Не стига че не се появявам напоследък , а си тръгнала да ми вдигаш акциите  Mr. Green Laughing . Важното е да си успяла да изненадаш и зарадваш Ели  Hug

Аз не знам от времето ли е , от какво ли но такъв мързел ме е налегнал ,...а ме сърбят ръцете  Rolling Eyes Hug

Ани ай давай го и в темата Джак  Mr. Green

# 62
Е най-после ми остана време да покоментирам на спокойствие.
Шеметче,страхотна пеперуда.
Стефина,карвинг тортата е станала страшно нежна и много ми харесва.
Патрияни,много торти както винаги и всичките прекрасни но дънера ме впечатли страхотно.
ЧРД НА МАЛКАТА ПАТРИ НА ПАТЕРИЦА,ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Албенка,много и прекрасни торти но Том и Джери са невероятни.
Марая,чантата е много сладурска.
Милади,благодаря!Дано и моите не останат във шкафа че мъжО ще ме убие.Беше със мен когато ги купих и само дето удар не получи,а ако не ги и ползвам незнам newsm78
Патио,страхотни тортички.
Маринад,страхотна морска тортичка.
Нинче,много ми харесва тортичката.
Хавайско дупе,манчестърската торта е супер.
Мечо Пух,много хубава Пука си направила.
Хрисив ,и голямата и манинките са прекрассни.
Джина,хубава морска торта.
Дарилка,много готини ангелчета.
Ялмир,хубаво лъвче.
лек ден на всички!

# 63
Здравейте! Може ли мнение за  съхнещото тесто на Ирида - доволни ли сте? И може ли да се използва за покритие? И един въпрос за фарситурата, по-скоро за Кристалина- как се оцветява?

# 64
  • варненка от София
Оп, ето ме и мене.

Не мога да не отбележа прекрасните мъфинки с ангелчетата на Дарилка, много фино пипаш, красота е това.

Патри, зло да забрави сладката малка Патри! Много, много да ви радва, да е щастливо и безгрижно дете!

Албенка и аз много се впечатлих от Том и Джери, чудни.

Стефи, квилинга е много интересна технология, а тортата ти е наистина чудесна, много приятни цветове си барнала.

galmir , лъвската ти торта ми е много на сърце, нали е от моята зодия. Синьото покритие ти е станало на точки, едва ли е било търсен ефект, но пък много добре стои на тази звездна торта.

И аз, и аз съм много доволна от отзивчивостта на Рая, излизам стъпка напред да й благодаря още веднъж.

Нинче, аз лично ги обелвам лешниците и врътвам за малко на МВ да поизпръхнат така да се каже, понатрошавам на едри парчета и готово.

Нелина, за съхнещата Ирида не мога да ти дам мнение, щото съм работила само с несъхнеща иначе Кристалината си я загравям в МВ, гледам да не кипва и както е течна капвам боята и бъркам и така се оцветява.

Направо се ошашках кой по-напред да коментирам и ме извинете, ако пропускам някой, не е съзнателно.

Аз за вчера имах една тортичка по тема, която не ми беше известна. Филмчето се казва The Land before time, имах снимка като жокер и това е. Интересно ми беше да правя диновците, макар че малко несъразмерни станаха. Ето я и нея:

и тук има още снемчици http://maruli4.snimka.bg/cooking/torti.361843.24560713

# 65
marulka_s , благодаря за бързия отговор  Hug Тортата ти е прекрасна, много симпатични динозаври  Peace

# 66
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА!ТОРТИТЕ ВИ СА ПРОСТО СТРАХОТНИ  Hug  !!!ИМАМ ЕДИН БЪРЗ ВЪПРОС: КОИ БОИ СА ПО-ДОБРИ -НА ПРАХ ИЛИ ГЕЛОВИТЕ И ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ,ЗАЩОТО ПРИ МЕН ТРУДНО СЕ НАМИРАТ? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ !

# 67
Ялмир лъвчето за мъжо ти е супер .Да ти е жив и здрав .
Хавайско дупе,Манчестър си го бива .Сподели мила черното от страни на тортитчкака с какво си го правила айсинг ли е ?
Мечо пух,Пука е много забавна.Страхотна тортичка.
Хрисив,думи нямам .Обожавам лилавите торти ,твоята е прекрасна  bouquet  bouquet  bouquet
Надписа е уникален.Поздравления Hug Hug Hug
Дарилка ,тези мънички ангелчета са перфектни .С такова излъчване си ги изпипала  bouquet
g_simeonova.И двата вида бои са хубави .В библиотеката можеш да видиш от къде можеш да си закупиш.По точно да си предцениш от къде ти е най близо.
Ето и един Ьори от мен.

# 68
Благодаря от сърце за пожеланията ,направихте празника ни още по прекрасен Hug
ще празнуваме в неделя  и тогава ще покажа тортата(то голямо избиране беше ,да видим накрая какво ще излезе Grinning)
Фреса,много хубава торта
ме4о пух,Пука е страхотна
Албенка,големи красоти,но Том и Джери са просто уникалени  bouquet
хавайското..,много добра работа с айсинга
Дарилка,невероятни кекс4ета
Марул4е,много ти хубави диновците,браво
Хрисив,нежно и много красиво,страхотни цветове
Марая,МаринаД,нин4е,Патио,поздравления за труда
Рая,тия в пощата трябва медал да ти дадат.Стига пазарува,забъркай някой торта,завърти някой китка да оплакнем окото Hug
ето една торта за лица над 18 год.Знам,4е някои не одобряват такива торти,но пък клиентките 10 минути пищяха доволни Laughing
http://patriyani.snimka.bg/cooking/torti-3.571420.24573785
Забравих да снимам женското тяло за ергенското парти
Ето и една торта за първо при4астие

# 69
ЗДРАВЕЙТЕ!!!ВАШИТЕ ТОРТИ СА РАЗКОШНИ!АЗ СЪЩО ОБИЧОМ ДА ПРАВЯ ТОРТИ,НО ТЕ СА ПРОСТО АМАТЬОРСКИ ПРЕД ВАШИТЕ  Peace ДОБАВЯМ ЛИНК КЪМ АЛБУМА МИ В СНИМКА.БГ И ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ ЗА КОМЕНТАРИ,ЗА ДА СИ ПОПРАВЯ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ГРЕШКИТЕ!ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!

http://ginka86.snimka.bg/cooking/moite-torti.612850.24573969

П.С.ИЗВИНЕТЕ,ЧЕ ПУСКАМ ЛИНК,НО ОЩЕ НЕ МОГА ДА КАЧВАМ СНИМКИ ВЪВ ФОРУМА  Embarassed

# 70
Ели тоя ще да е спасител на плажа ....какво тяло , какъв загар , каква пропорция - ... ех мечти  Mr. Green Laughing
 Ще врътна някоя китка , нека да тръгне Дида на училище ( ох седмица само остана) , че да спре войната в нас  ooooh!
 Пробва ли вече подаръка , лилиумите са много красиви !!!

Марулка прекрасни диновци , пък този най-отпред какви бели зъби е белнал , да му завиди човек  Mr. Green
Албенка отново на висота
galmir смело стъпваш напред  Grinning

# 71
  • гр. София
Момичета,дайте жокер за крем за торта с маскарпоне( без шоколад).Ще правя вита торта-кошница за юбилея на мама и реших да пробвам нещо с маскарпоне да забъркам.Гледах в нета-ама и вие да си кажете.Мисля да експериментирам- сладкарска сметана,заквасена сметана,маскарпоне и може и един пудин Йоткер и бананки. newsm78

# 72
Здравейте!
Патри, абе и аз бих писнала от кеф,някога...,ако някой такъв...,някъде наоколо...Mr. GreenМакар и на патеричка-ЧРД на твоята красавица!Много радост да ви носи,да бъде най-здравото и щастливо дете  bouquetА лилиумите- като живи HugНинче-много весела детска тортичка се е получила GrinningАлбенка, майстор си на обемните фигури Grinning/То на какво ли не си майстор newsm78 Hug/Галмир, поздрави за половинката ти,много хубаво лъвче за лъва GrinningХавайското,майсторско изпълнение с айсинга! Браво HugМечо пух,тази Пука-много сладичка/и това ли е от филмче?/Хрисив,тортата е чудесна,но ме разби с надписа-това някакъв шаблон ли е или така си пишеш ShockedАко е второто-отивам да се срамувам newsm43Джина,много настроение създава ХЕКСАнога ти Wink GrinningМного сладурска тортичка Heart EyesДарилка,ангелчетата са страхотни!Ама добре си се позабавлявала HugМарулка,ха сега си признай как накара тази рекичка да тече по тортата Hug LaughingКак постигна този толкова достоверен вид на течаща вода ShockedИма ли някакъв релеф под кристалината/нали е кристалина/?Г-Симеонова,много хубави торти!Много добре се справяш с шприца/аз имам известни разногласия с тоз инструмент Mr. Green/
Сега да ви покажа един мнооого голям шоколадов провал Mr. GreenИдеята беше да прилича на керамична кашпа с цветя в нея Rolling Eyesе,прилича...на купчина кал,посплескана тук-там Mr. GreenТотално се издъних с шоколадовото тесто,беше ми пръв опит и още не смея да повторя WhistlingНе знам има ли нещо,което да не обърках Mr. GreenНо пък беше невероятно вкусна,шоколадовокарамелена-по желание на приятелката ми/РД/Гостите й даже харесаха украсата-била много нестандартна и оригинална JoyХора с въображение Mr. GreenРазликата в цветовете изобщо не е търсен ефект.Дори не знам как се получи newsm78Престоя в хладилника и стана шарена Joy

# 73
Марая, аз се спрях на тази торта:

торта с маскарпоне и нутела, само че искам да заменя нутелата с дулсе де лече и точно влязох в темата да питам дали е добра идея  Thinking

# 74
  • София
Оп, ето ме и мене.

Аз за вчера имах една тортичка по тема, която не ми беше известна. Филмчето се казва The Land before time, имах снимка като жокер и това е. Интересно ми беше да правя диновците, макар че малко несъразмерни станаха. Ето я и нея:

и тук има още снемчици http://maruli4.snimka.bg/cooking/torti.361843.24560713

Марулка, моят юнак поръчи същата торта, имам предвид с динозаврите. Също става на 5. Ще има 2 торти - една голяма за деца и една малка за довечера с роднини.

Никога не съм правила такива фигурки, нито съм покривала торти.

Моля те, кажи по коя рецепта си направила тези фигурки и покритие. Имам една седмица за да измисля нещо.

Общи условия

Активация на акаунт