Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 130 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ванчето за сватбената торта думи нямам, прекрасно изпълнение, много фини детайли. Успех със следващата  Wink
colova страхотни хипопотамчета, много сладурски се къпят на горния етаж  Grinning, а кончетата и зебричките са перфектни.
ditsan чудна фланелка, много точна изработка. Чакам да видя торта в която ще използваш новата си придобивка  Simple Smile
Tatitt много оригинална торта, къдричките са толкова добре подредени и нагънати
marulka_s Да ти е жива и здрава дъщеричката, доста си се потрудила над тортата и и напълно си е струвало
shemet_neveroiaten Маккуина ти е много хубав, а Барби пеперудата е много детска, цветна и свежа. Наистина по- изрязани крилца щяха да са по истински, но и така е готино.
Guffi според мен доста добре ти се е получило барбито. Поздравления за тортата с Левски.
destini от днес за вчера, просто перфектна торта
laskova направо се влюбих в тортата ти. Прекрасна композиция, животните са много хубави.
Бетина33 Младежа с тепиха страшно ми хареса, много оригинална сватбена торта  Flutter
stefina много добре се е получила тортата, и на мен ми допада квилинг технологията, но ми се струва доста сложна  newsm78
patriyani прекрасни торти, Дора е направо като извадена от филмчето. Да ти е жива и здрава щерката   bouquet
FRESA много свежа и детска торта
Албенка както винаги прекрасни, направо ми се приисква да си хапна от шоколадовите ти тортички. А Том и Джери – перфектни и така готино са полегнали  Laughing
Марая прекрасни торти, на мен много ми допадна чантичката, много красиви и нежни елементи, цветовете са чудни. А също и тази с носията, браво.
МаринаД Детската ти тортичка с мечетата и бишкотите е много сладка, тази баба, много неблагодарна. Чудни делфинчета.
Patio много и все готини тортички. Супер мотор, а що формулки си изписала на едната торта. Тази със слончетата също ми е фаворит и с патето и гъсеничките. А тази с мишките, на една и се вижда муцунката, на друга и стърчи дупето  hahaha
galmir тортичката ти изглежда много готина, но снимките са много малки. Да ти е жив и здрав съпруга и скоро да сте заедно  Heart Eyes
havaiskoto_dupe някой фен на МанЮнайтед е бил много щастлив
marulka_s Честит Рожден Ден ! Hug И аз не бих отказала една такава торта за МЕН  Wink. Много красиви гербери.
А сега една торта с Пука за РД на любимата ми братовчедка  Heart Eyes

И мен не ме бива много със снимките  Embarassed

# 46
Боже, боже ..... за вас няма ли отпуски бе момичета  Mr. Green не спирате да творите.Пускам си една торта от миналата седмица пък утре ще ви изчета на спокойствие  Laughing

Антонела 4г by hrisiv, on Flickr
има и още снимчици  Laughing
А тези мини тортички бяха също за рожденичката ,но за почерпка няколко часа преди рождения ден за едни роднини които не присъстваха  Simple Smile

Антонела мини тортички by hrisiv, on Flickr

# 47
Здравейте момичета,
от прочетеното до сега, разбрах че ММ на ПикКо е най-добра и предпочитна за работа. Дали има някоя от вас желание да си разделим една доза. На мен ми трябват поне 3кг.
И също... как мога да получа черен цвят? Не разполагам с бои за сладки, а само за яйца ( уж безвредни )?

Благодаря предварително!

# 48
Tatitt благогодаря сега видях как става ама как се пренася това нещо newsm78 като го вдигнеш не се ли разваля Embarassed

# 49
Записвам се с една морска торта от вчера Simple Smile

Захарното тесто този път го направих с пудра захар Прима от Кауфланд и стана супер.
metchopooh страхотна торта
минитортичките на hrisiv са много нежни и много ми харесаха

# 50
Ей момичета, аз докато ви хвана дирите, вие сте се изтъркаляли в новата тема. Въобще не ми остава време, все много работа и работа и да не говорим, че тортите въобще съм ги зарязала.
Правя само много лесни и елементарни неща, та няма нужда тук да ги качвам.

Искре
, приятно ми е че те виждам тук. Да нагушкаш малката бузанка, целувки на вас.

Албенка, виждам един 3D котарак, прекрасен...полегнал да си отпочива...пу-пу много хубав.

havaiskoto_dupe страхотна Манчестър торта. Поздравявам те, че си се престрашила да правиш емблемата с роял айсинг. Не ти ли беше трудно? Виждам доста играчка е, много букви, празни места да се пълнят...справила си се добре. Аз бих го направила като апликация, за да не ми хлопа сърцето и треперят ръцете с РА. Много добра работа.

Хриси
, сигурно усети, че минитата се правят много по-трудно от макситата. То не се въртят подложки, подкачат тортите, като са по-леки. Много са добри и малките и голямата.

И също... как мога да получа черен цвят? Не разполагам с бои за сладки, а само за яйца ( уж безвредни )?

Черен цвят можеш да постигнеш единствено и само с черна боя и то в голямо количество. Ще ти пиша на ЛС.

Ето и няколко ангела от мен...голяма игра се оказаха. То без значение дали правиш фигури от глина, тесто, захар или каквото е там, времето, което ти отнема е все едно и също.

Angel cupcakes (cupcake toppers) by Dani Dineva, on Flickr

A little angel is praying by Dani Dineva, on Flickr

# 51
  • Плевен
Благодаря ви,
Дарилка да ти кажа материалите ми това позволяваха ,защото нямам ММ  а и трябваше много набързо да я направя и така избора ми беше Роял Айсинг Simple Smile

# 52
Аз пак минавам набързо през темата  Mr. Green
Честит рожден ден на Пати нека расте в безгрижно и весело детство   bouquet Ели да ви е жива и здрава и много да ви слуша   bouquet

Албенка балоните са само от мм ,нямах никакво време да ги пълня с нещо друго ,оставих ги да изсъхнат докато направя вагончетата и ги забучих върху тортата ,казаха ми че децата са се радвали най много на тях ,трябвало е да сложа повече балончета за да има за всяко детенце по едно

Искра все още съм в БГ ,пила съм едно кафе с цигарка на плажа и заради теб  Wink

Искам да ви попитам,ако  някои ще си купували хубави подложки да ме има в предвид ,защото тук няма от къде да си взема

п.п. МНОГО МИ Е ХУБАВО В БГ  Heart Eyes

# 53
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Tatitt благогодаря сега видях как става ама как се пренася това нещо newsm78 като го вдигнеш не се ли разваля Embarassed
Натали, и аз не съм правила, но на селдавщото клипче се вижда как го пренася Ванчето. Просто го подхващаш нежно и внимателно и от двете страни, за да не натежи и да се разкъса. С какво тесто работиш. Принципно с готова ММ не мисля, че има голяма опасност от скъсване, стига да не разточиш прекалееено тънко.

Дари, страхотни са ти ангелчетата  Heart Eyes

Албенка, котака е жесток.

Хрисив, страхотна торта......... Ужасно ми харесва как фондана стърчи леко и изглежда като вазичка........ Цветовете също много ми харесаха........
Малките тортички, също са супер!

metchopooh, много сладка Пука (която и да е тя).

havaiskoto, супер се е получил Манчестъра. Май една идея ти е бил рядък айсинга ли? Аз хич не го обичам и бягам от него с 300.......  Tired Тортата ти е страхотна!

J!NA, весело и цветно се е получила тортата. Супер!

Галмир, да ти е жив и здрав рожденника и скоро да си дойде. Тортата изглежда супер, ама много дребни снимки бе! Дай по-големички. Лъвчето си заслужава да се огледа по-отблизо!

.И сега малко spam2,но ще ме извините,не мога да не кажа БЛАГОДАРЯ,РАЯ,че помогна за изпълнението на  идеята ми и пак тича да пращаш колети по пощите.  bouquet  bouquet  bouquet
Какъв спам?! На Рая всеки ден да и благодарим, малко ще е!   bouquet

С малко закъснение честита рожденничка на Патриани!   bouquet  Само радост и усмивки, весело детство и най-вече здраве!   bouquet

# 54
със захарен фондан Rolling Eyes ще пробвам дано се получи  bouquet
 Аот къде се кулува тази готова ММ Embarassed

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 11:48 от natali_ivanov_a

# 55

.И сега малко spam2,но ще ме извините,не мога да не кажа БЛАГОДАРЯ,РАЯ,че помогна за изпълнението на  идеята ми и пак тича да пращаш колети по пощите.  bouquet  bouquet  bouquet
Какъв спам?! На Рая всеки ден да и благодарим, малко ще е!   bouquet

Напълно съгласна  Mr. Green Много, много целувки   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дарилка прекрасни ангелчета  LaughingМинитата наистина се оказаха доста врътлива работа . Затова от 11бр ,при покриването с фондан останаха само тези 4и - просто на всеки етап намаляваха  с по едно ,две  Mr. GreenСега да не си помислите че съм изяла на хората мини тортичките - просто ми бяха поръчали 4бр но аз нали все да има та цели 11бр  Laughing
J!NA тази морска тортичка изглежда много добре и съм сигурна че и била много вкусна  Heart Eyes.Малко повече практика ти трябва с измазването и като че ли тъничко си разточила  Simple Smile Как го написах само все едно съм перфектна в измазването и покриването  Blush Някой път направо ми иде да изхвърля домашното ми тесто барабар с тортата, когато не се получи нещо и ми стане гадно .
metchopoohТази тортичка на Пука изглежда доста височка и без нито една гънка(или поне аз не виждам ) Браво   bouquet А сърчицата как ги направи ?
havaiskoto_dupe тортата ми изглежда много добре. Дано никога не ми се налага да правя футболна торта  Tired Всички ми изглеждат еднакви и дори отвръщам очи от тях  newsm78
galmir Да ти е жив и здрав мъжа  и скоро да се прибере жив и здрав  Peace
Видях някъде назад едно 3Д на Албенка което много ме впечатли   bouquet

# 56
Нещо с тези снимки не може да се разберем. Laughing Дано тези излезнат по-големи.

А това е клипчето откъдето гледах.
http://www.youtube.com/watch?v=VR0sMGf3Pm8&feature=related

# 57
Здравейте!
Страхотно начало за новата тема, браво! Тортите са прекрасни!!!
Ние вчера се върнахме от гората ..до Троян. Целите в кал, мръсни, не мога да смогна да оправям багажа с дечурлигата до мен. Предстои ни престой в Бургас и след това почивка във Варна. Затова ще се позагубя малко, но ще ви следя при възможност  Hug
Ако направя нещо между пътуванията непременно ще пусна снимчица!
До скоро  Hug

# 58
Момичета, когато се слагат лешници в тортата при крема трябва ли нещо да се обработват, освен да се обелят, запичат ли се например?
Друго каква доза, с колко шоколад, шоколадово тесто ще ми трябва да покрия торта 30/40 см.

# 59
Нинче,аз винаги си купувам сурови лешници и вкъщи си ги запичам или по-скоро ги изсушавам в печката на слабо.Колкото да се стегнат и да им паднат люспите.Но когато ги купувам направо в пакетче печени,не ги правя нищо.  bouquet
Внимание-стой си до печката като ги "сушиш",че аз последния път пълна тава с бадеми и лешници ги изсуших до черно... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт