Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • ГОре на черешата...
Айдееее, и Мина с тежката артилерия...отивам да си завра главата в пясъка Embarassed, невъзможно уникални сте Peace  bouquet Hug!

# 391
Благодаря ви момичета за похвалите! Стоплихте ми душата!
Ири много сладурска сватбена торта! ЧРД с голямо закъснение! Много оригинално торте, че и сладки към него!
Стаси много свежа торта! Браво на Нат за избора!
Рошава гарга много труд си положила, лилавото е страхотно-каква боя е? Розите малко длъжки ми се виждат.
Бетина и морската и куфара и пуховската са чудесни!
lux много стилна и красива торта-и плумериите и бамбука са прекрасни! С практика ще пребориш и целулита.
Дитсан страхотна сватбено-рожденска торта. Само не разбрах пристигна ли без проблем в Плевен?
Нинче оригинално хрумване с балончетата-ще се краде да знаеш!
Петя тая разкошен подарък за гаджето!
Патри Честито и на голямата госпожичка! Има вкус детето, много красива торта си е скицирало!
Ванилия определено си зарадвала братлето
Налика много нежно торте за мама, а на тази за  дечицата не и личат проблемите с тестото
Дангаб хубава торта си си спретнала, и обилна почерпка ни предлагаш! Да си жива и здрава!
Мамина 72 разгледах ти албума, определено имаш свой почерк, обувката на последната снимка е много авангардна! Искам повече снимкииии
Меридит свежа тортичка, за покриването са ти казали вече
Мариета питаш колко време ги врътках тия рози? Ами 2 седмици преди сватбата ги правих, вечер след работа, направо цяла манифактура беше-всяка минута преди работа, в обедната почивка и вечер беше разпределена. Докарах ги до 289 рози и 148 листенца-абе луда работа! В крайна сметка хартисаха половината, но аз така обичам-да има, да не се шашкам в последния момент.
Таничка насреща съм да помагам за твоята торта за годишнина!
Огче твоите торти и сладки са радост за окото-едни такива свежи и светли цветове! Разкош!
Татит добре завърнала се! Красиви рози!
Мечо Пух гарфилд и на мен ми е любимец-много сполучлив е станал!
Мина както винаги изпипани, чисти и оригинални торти!

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 09:58 от colova

# 392
  • в семейството
Леля Ог ,всичките торти са страхотни. И както и друг път съм писала много ми харесват твоите аранжировки  Peace
Tatitt , как постигна този цвят на първата торта? Много е нежен. А втората е една от любимите ми: торта Павлова (поне така ми се вижда).
metchopooh , много сладък тоя Гарфилд. Струва ми се, че е малък и като размер, което го прави още по-уникален.
Mинa , много точно и изчистено изпълнение. Ама защо не ми се виждат, като публикувани снимки от контактите в flickr-a  newsm78 . Не ми се случва за първи път  Confused

# 393
Момичета, влизам с един въпрос, после ще ви чета.

Кажете моля ви, точен адрес и работно време на Илчовски София. Четох на няколко различни места и информацията се разминаваше, та затова питам вас.

# 394
Здравейте момичета, нахълтвам в темата и съм изумена от това, което правите. Невероятни сте! Браво! Искам да попитам има ли от момичета, които правят по поръчка торти, моля ако има да ми драснат на ЛС! Благодаря ви! Hug

П.С. Извинявам се, пропуснала съм да напиша, а си мислех, че СЪМ, трябва ми за ПАЗАРДЖИК Embarassed

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 15:20 от Марито

# 395
Привет,
Мина, тази бебешка торта си я запазвам за пример, много ми харесва стила.
tatitt, много ми харесват и твоите цветя, тези зелените не знам как се казват, но съм се опитвала да правя такива, обаче без успех. Твоите са станали съвсем като истински!
metchopooh, никак не реших проблема с цвета на сакса. Смесих лимонено жълта боя с някаква перлена металик джинджифил (!), намацотих го, и после го пръсках с гланциращ спрей няколко пъти през час-два, докато най-накрая "светна". Като престоя изсъхна много добре, и това се търсеше, защото бе опакован и отнесен в големия куфар за спомен. Ако имах време щях да направя още един, и със същата боя да го напръскам с вапоризатор, а не с четка, за да стане равномерен цвета.
Тортата на гарфилд е с чудесно нстроение, според мен Simple Smile
Леля Ог, твоите торти и кексчета са направо... овцата е толкова сладка, а кончето.... прекрасни! Изключително вдъхновяващо ми подействаха. Имах някакви остатъци от мм и сезахванах да правя животинки разни; но за торта няма възможност всеки път, а искам да се упражнявам... та ги цопнах на мъфини -

ето ги поотделно; отвътре са топчета от бадемов марципан, а фондана е маршмелоу; станаха доста вкусни, според мен  Mr. Green
Гледах от тази рецепта на Димитрана, и за мъфините и за зайковците.
Първият ми заек не е сниман, защото не стана твърде; но с всяко следващо зверче ми се получават все по-лесно и по-добре, затова съм доволна. Явно има полза от упражненията. За тази седмица съм намислила цветя. Дано и те стават за показване.

Ири Купенска, не помня името на улицата на Илчовски, но е до Симеоновско шосе, ако това те ориентира (май А. Каралийчев беше?)

# 396
Хора как го оцветявате това Пикко, направо полудявам  newsm77 слагам, слагам, слагам боя и все едно нищо не правя! Боичките са ми на уилтън - гелови, като оцветявам марципан варна  със съвсем малко боя стават страхотни наситени цветове, а с това Пикко - нищо!!! Моля помогнете! какви боички да си купя?

# 397
Пак аз... само да се фукна, че току-що си получих книжката на уилтън за етажирани торти, и съм мнооого щастлива! Има описани разни техники, които вероятно са елементарни, но за мен са си точно навреме! Сега остава само поводи за торти да има  Mr. Green

# 398
  • София
iri.kupenska - ИЛЧОВСКИ 94 ЕООД
ВАСИЛ СТАВРЕВ - ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ GSM: 0885 562 697,
СОФИЯ ТЕЛ. 02-42-111-31 E-MAIL ilchovski94sofia@abv.bg
Аз редовно им звъня на мобилния, много са любезни. За работното време не съм сигурна мисля че е от 9,3-10 до 17 ч.

# 399
  • в семейството
iri.kupenska - ИЛЧОВСКИ 94 ЕООД
ВАСИЛ СТАВРЕВ - ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ GSM: 0885 562 697,
СОФИЯ ТЕЛ. 02-42-111-31 E-MAIL ilchovski94sofia@abv.bg
Аз редовно им звъня на мобилния, много са любезни. За работното време не съм сигурна мисля че е от 9,3-10 до 17 ч.

Рабтното им време е до 19часа. Миналият четвъртък в 18.30 часа бях там да принтирам картинка. В събота работят до около 14ч.

# 400
И аз като Ванчето....Може ли да се присъединя към Вас?    Grinning
Така е ,като не правя торти лятото,само си чета и надничам.....
Албенка,честито ти още един зет!
Да са ти живи и здрави всичките ,да са все така около теб и да те радват ! 
   Hug
Честито и на всички именици и рожденици,които съм пропуснала!      bouquet

Като гледам колко новички има,и с какъв хъс и страст правят торти,а как бързо напредват.... се чудя дали вече да пускам торти тук....

# 401
Ванилия да не прозвучи грубо , но лично според мен книгите на Уилтън не си струват да се харчат пари за тях . Надникни в Кухарка , там има огромна библиотека с качени книжки и списания ...от Уилтънските до известни имена от този бранш  Grinning

Мина невероятно красиви !!! Тази "метъл" торта ще се краде някой ден  Mr. Green

Patio всяко тесто се оцветява различно с различните бои . Уилтънските не са лоши като изключим черно и червено , както и кафявото което е по-скоро "пясъчно" - останалите цветове да ОК .

# 402
Здравейте!  Simple Smile

И аз най-после се завърнах след дълга почивка  Mr. Green Добре ми се отрази и ми даде ново вдъхновение, идеи и сили за любимото ми занимание  Simple Smile

След почивката веднага впрегнах сили в не какво да е, а в сватбена торта Simple Smile Благодаря на Бубето за идеята да я направя на 4 етажа вместо на 3 и на Светлето(Цолова) за това, че сподели с мен и емоцията покрай нейната сватбена торта.
Идеята за тортата беше на булката, аз само я понасочих, за да конкретизираме нещата и да изчистим детайлите.Покрай тортата спретнах и 100 броя декоритани сладки, които дори нямах време да снимам всички!
Големият ми проблем беше пренасянето, това нещо тежеше като за световно и честно казано малко я килнах тортата назад, но позамаскирах положението на място с още цветчета.Булката го е забелязала, но беше толкова доволна от кайния резултат, че не беше проблем(слава богу !  Praynig) Но си извадих изводи за пренасянето на такива торти за бъдеще.

Сега ви я пускам и отивам да ви прочета, а после ще коментирам.
СВЕТЛЕ, тортата е станала божествена, мила!Справила си се прекрасно, в което бях сигурна  Mr. Green БРАВО!

White, pink and violet wedding cake by raddina(lightblue), on Flickr

Wedding cookies by raddina(lightblue), on Flickr

wedding cookies by raddina(lightblue), on Flickr

wedding cookies by raddina(lightblue), on Flickr

Хубав ден за сега и до по-късно!   bouquet

# 403
МОМИЧЕТА, ТЪРСЯ НЯКОЙ В СОФИЯ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА МИ ПРОДАДЕ ПОНЕ 2 КГ ПИКО, ЧЕ И ТАЗИ СЕДМИЦА НЯМА ДА ПОЛУЧАТ В СКЛАДА  Sad  БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 404
Здравейте всички!!!УНИКАЛНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ !!!Твърде много страници съм пропуснала и няма да е справедливо да коментирам оттук-оттам затова с две думи:НИСЪК ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА НА ВСИЧКИ ВИ newsm20 Единствено не мога да се стърпя и ще отбележа невероятната красота на всички сватбени торти,които разглеждам отново и отново Hug  bouquetЛайтблу,как след такова великолепие се показва каквото и да било... Embarassed Embarassed EmbarassedПоздравявам те HugПросто е ...ами-нямам думи Hug  bouquet :Кой беше писал,че се заравя в пясъка?Чакай ме! Идвам и аз Blush/и картинка- по-късно,че сега направо ме е срам.../

Общи условия

Активация на акаунт