Какво има след смъртта?

• 560 174
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 195
Благодаря ви за отговора Miami и Ън. Виж по моловете не съм се сетила да търся. По принцип ги избягвам като дестинация  Joy
Miami - явно моето наистина е нещо друго. С интерес ще следя написаното от теб, когато имаш време Wink

# 9 196
Влязох в две книжарници Летера на центъра (Пловдив) и като попитах, ме изгледаха доста неприятно (нашият град стана такава затънтена провинция, че...). В Хеликон на Главната има към десетина вида. Там пък не са на достъпно място да ги разгледаш, а зад гърба на касиерката и тя ти ги подава между другите клиенти, които таксува.

# 9 197
Мен не ми пука как ще ме изгледат. Хеликон имам наблизо, ще проверя и там. Благодаря  Hug
Ън, как си ти? По-добре ли си?  Hug

# 9 198
 Нямам нищо против извнземните, но защо ги товарите с непосилната задача да оправят нашите грешки и нашия живот. Това си е само по нашите сили.
Aз се бъзикам.  Laughing Макар че надеждата умира последна, както се казва.  Laughing

Ех, Пънки, Пънки, до сега само един човек ми е бръкнал в душата като теб... И аз мисля за някои неща като теб. За други може би не съм узряла достатъчно...

# 9 199
Мен не ми пука как ще ме изгледат. Хеликон имам наблизо, ще проверя и там. Благодаря  Hug
Ън, как си ти? По-добре ли си?  Hug

Като че ли се оправих, не знам какво да кажа.... Thinking Бях адски зле на 2.01, не смеех да заспя до 4 сутринта. На другия ден като се събудих, нищо ми няма.... Rolling Eyes Исках да спра антибиотика, но лекарката не даде. И тоя антибиотик направо ми разказа играта следващите 3 дни. Накрая просто го спрях на своя глава, имах чувството, че ще умра от него. Не го пия и съм добре вече. Ще си пусна кръвни изследвания другата седмица, не знам какво става. Не може да ми мине от само себе си за няколко часа. ooooh! Според всички съм направена от нещо друго.... Crazy Според мен имунната ми система, дето уж я мачкам с лекарства, уби вируса, или онова нещо, дето ми се притече на помощ преди 5 години, реши да помогне и този път.....
П.П. Синът ми обаче не се оправя, има бронхит и си стои на едно положение вече 5 дни. Той пък от какво ли е направен? Или може би е нормално? Thinking

# 9 200
Ън, нали Пънки ти пусна някаква мантра тогава - сигурно е подействала. Брех, таз Пънки излезе голям шаман! В случай на нужда си запазвам правото да търся съдействие.  Wink

А кое е това нещо дето ти се е притекло на помощ преди 5 години?  Rolling Eyes

Пожелавам ти и синът ти да оздравее като теб. Само че моите пожелания май не вършат много работа.  Confused

# 9 201
Ън, бързо оздравяване и на сина ти. Какво стана с работата, следя с интерес развоя и заради указанията на Пънки.  Peace

# 9 202
Ън, наистина си интересен случай. Направо си за д-р Хаус.  Party Стискам ти палци на теб и на сина ти скоро да забравите за всички гадни вируси.
Аз съм голяма параноя зимата сред тълпи от хора (особено в метрото е като инкубатор на бацили  ooooh!) и като минавам близо до някой, затаявам дъх, гледам да не дишам или си слагам шал на носа.
Днес си хвърлих едни карти Таро за 2014 г., онлай обаче, от онези платените. Интересното обаче е , че напълно се припокриват с астрологочините ми прогнози от една астроложка - че ще имам повече работа и успехи там, отколкото в личен план, а така ми се иска да е обратното  Tired

# 9 203
Оф, ами преди 5 години, когато бях в криза и нямаше надежда отникъде, ми помогна нещо, което....не може да се обясни по никой от обичайните начини. Аз разказах вече назад за тези странни събития. Другата възможност е мантрата на Пънки, разбира се Grinning Ако е толкова силна, ще я моля и в бъдеще за казва по нещичко за мен, като изпадна в нужда, а ми се случва понякога Confused Tired
Работата на сина ми: той отиде с намерението да откаже, но там го помолили да размисли. Обяснили му точно защо държат да работи при тях и той се разколебал. Има да мисли до края на седмицата и ще му се обадят за окончателно решение. Не го питам нищо.....Аз лично съм за тази работа, но....нека е изцяло негово решението.
П.П. Дейзи Роуз, направо се чувствам като някакъв крадец, само се оглеждам какво ще стане.
Ейлиън....страхотен нов ник, Хепи Laughing

# 9 204
Ех, да ме молеха да размисля и аз за работата... А мен си ме гонят.  Laughing Малко извън темата.  Laughing

# 9 205
Ех, да ме молеха да размисля и аз за работата... А мен си ме гонят.  Laughing Малко извън темата.  Laughing

Наистина е извън темата, но се дължи на факта, че той знае немски, а в Пловдив има недостиг на хора с немски. Тази работа изисква и много добър английски, защото всичко ще се резюмира накрая на английски. Та....двата езика на писмено и говоримо ниво. Искат и икономически познания, защото ще работи с икономическа документация, 4 години учи бизнес немски и познава цялата терминология, та се оказа ценен. Затова го канят, не че е някакъв специалист, боже! Още не е завършил и на никого не би му дремело за някакъв новоизлюпен икономист, каквито с лопата да ринеш.

# 9 206
Ей, тъкмо съм се засилила да уча немски - значи правилно съм се ориентирала. Wink  Хем ме влече езика, хем е сложен и не толкова актуален като английския, така че....  Wink
Ех, Пловдив, Пловдив - любовчийския град.  Laughing Какви спомени имам там...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пак съм се отнесла, ще ме извинявате.  Laughing
(Синът ти мамата си трака - верно трудно се намират чак такива специалисти - успех му желая!  newsm10)

# 9 207
Ън синът ти вярно доста добро образование си е избрал, дано направи правилния избор и за работата  Praynig Пънки не беше ли казала, че на другата работа /не тази, за която ходи на 3-ти/ ще има някаква властна жена, с която ще има проблеми  newsm78 Много е важен колектива в една работа и ако е вярно че ще има проблеми с колежка /или шефка/ по-добре да избере работата с по-приятна атмосфера. Но това си е моето мнение. Дано направи най-добрия избор!
А за твоята имунна система - аз нали споделих, че вярвам в теорията, че физ. болести се дължат на духовни проблеми. При мен кашлица минава с много говорене /нали и говоренето като кашлицата имат общо с гърлото/ - странно звучи, но вече няколко пъти съзнателно използвам този метод и от раз ми минава  Rolling Eyes
Ами ако при теб имунните проблеми се дължат на усещането ти, че ВА е по-велик от теб и от него зависи всичко, а ти си слаба. Може би вече започваш да приемаш, че ВА това си ти и ти можеш много, т.е ако ВА приравним на имунната ти система - ако се приемеш равна по сила на ВА /защото сте едно/ ще се уравновесят и нещата в организма ти. Само предполагам - може и пълни глупости да са това.
Всичко това не изключва възможността Пънки да има голяма сила и мантрите й да действат. Даже много вероятно ми се струва да е така.

# 9 208
За мен автоимунните болести са буквално самоизяждане. Човекът с подобни проблеми, който ми е пред очите се смята за нещастна жертва на обстоятелствата от най-ранното си детство, може с часове да разказва кой как му е навредил, кой колко е черен и как нищо не върви (и как ли да върви с тези вредни хора наоколо). В същото време има нереално високи идеи за бъдещето, които естествено няма как да станат и носят още разочарования и потвърждават досегашната каръщина.
Цялостно неразбиране на живота и случващото се в него, което води до подсъзнателно желание за самоунищожение.

# 9 209
Summer Smile - То и аз имам някой път усещането, че като че ли нещо (не конкретен някой!) ми пречи в дадена ситуация или процес.  Blush Разбирам, че според Истинските закони на Вселената, това е предимно на психологическа основа. Както обяснява Дон Хуан на Карлос Кастанеда в техните беседи - когато човек отдава голямо значение на нещо (или мисли за собствената си значимост), то всичко останало се обръща към това нещо и сякаш се стреми да го "спъне", т.е. да го забави или да направи така че нещото да не стане  Crazy Затуй, когато обяснява Дон Хуан на Кастанеда за "контролираната глупост", той му казва (накратко): не отдавам по-голямо значение на едно спрямо друго нещо, на една моя постъпка/действие спрямо друга и т.н. Че за него не съществуват нито победи, нито поражения, нито празнота. Че си струва да се води битката със себе си в такава посока и да не се предаваш докато не почнеш да виждаш САМО заради това - да разбираш, че нищо няма значение!  Confused В края на филма за Кастанеда се развива и тезата за силното съмнение дали изобщо Дон Хуан е съществувал.... Кастанеда твърди, че ДА. Но дори и Дон Хуан да НЕ Е съществувал, написаното от Кастанеда си остава дълбоко вярно! Поне според мен.....  Sunglasses Пренесено в нашето ежеднение, то намира всекидневни потвърждения многократно. Например, всеки ден бързаш за работа и... подадаш в задръстване или на 5 червени светофра поред или движението е отбито и т.н. Обяснение: защото се съсредоточаваш върху този процес и искаш час по-скоро да стигнеш еди-къде си... А когато не бързаш (за работа) - има и такива случаи, в които ти е все едно дали ще отидеш за 20 минути или 30.... то тогава често попадаш да "зелена вълна" и пристигаш за 10 мин. примерно  Twisted Evil Чак ти прави впечатление и съобщаваш за това на всички по телефона  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт