Какво има след смъртта?

• 568 005
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 270
Аз пък вярвам, че еднаквостите се привличат. Нали казват, че когато истински се интересуваш от нещо, животът започва да те среща с хора, информация и случки, които са в същата насока и контекст.

# 9 271
  • София
Mamam-am, ЧРД и от мен. Пожелавам ти да не спираш в търсенията си и разбира се да ги споделяш тук.
Аз не помня как попаднах на темата, но така или иначе съм щастлива, че има местенце, където се разискват без задръжки въпроси, които ме вълнуват . Много рядко имам какво да напиша, но винаги очаквам с нетърпение известието за ново мнение.
Благодаря ви!

# 9 272
  • Русе
  Mamam-am,  Hug Като се напразнуваш очаквам още просветления на тема време.   bouquet

# 9 273
Mamam-am, честит рожден ден и от мен! Все така да продължаваш да пишеш интересните си разсъждения в тази тема. За мен са наистина много интересни и оригинални и да продължаваш с духовния си растеж!  Hug

Пънки, на теб специално ще ти благодаря за мантрата. Чувствам се чудесно днес, сигурно си ми повлияла по някакъв начин.  Wink Ти каза да не се благодари, но в моя свят важат моите правила, в които благодарността само помага за всичко.  Wink Във филма за тайната (или вибрацията беше?!  newsm78) на водата казват, че думата "благодаря" най-силно изчиства водата от лоша енергия и подрежда кристалите в съвършена форма.  Hug

Аз как влязох в темата... ами смъртта е интересна тема за мен от отдавна. Аз дори работя в тази област, напълно по мое желание, даже с голям кеф исках да ме вземат и се получи...  Simple Smile Само че вече ми писна, но това е друга тема. Смъртта винаги ми е била интересна. Особено в тийн годините бях обсебена от идеи за нея.

# 9 274
Благодаря ви за прекрасните пожелания  Hug Изпращам на всички букет от положителни емоции   bouquet
Пънки кълновете ти са страхотни,  много красиво изглеждат.  Heart Eyes А картите за мен обрисуват на 100% ситуацията ми - удивена съм  Shocked От известно време се чувствам все едно ще стане нещо, но още не му е дошло времето, като в изчаквателен и подготвителен период.Дали е вярно, ще видим. И в резултат на една серия сънища, започнах поизчистване на вътрешния си свят. Не бях сигурна какво и как да направя и даже се канех да искам съвет тук, но пък тази нощ сънувах, че съм поизчистила доста, а и така се чувствам - не знам как съм успяла, ама е факт  Rolling Eyes Сега само трябва да се поразкърша за загрявка  Laughing

Все повече мисля, че няма случайни неща - в темата всеки има свои оригинални и интересни идеи, и всички те някак се допълват и доизясняват взаимно. Може пък да успеем да наредим общия пъзел някой ден  Thinking             

# 9 275
Пънки, ако имаш време, дръпни и на мен 3 карти, че съм на едни кръстопътища, чакам нещо, което не зависи от мен и ми е много напрегнато  Praynig Аз все още не мога да се ориентирам в значенията. Картите са ми едниотълкуването - друго, моите интерпретации - трето. Не сме се нагодили още.

# 9 276
Mamam-am, всичко най-добро и от мен Simple Smile
Нямам какво да кажа, освен, че всичко ми върви на бързи обороти. За каквото си помисля, се случва....Чак започнах да се плаша Simple Smile При хората около мен е същото....
Хубава вечер на всички.

# 9 277
И от мен. Пропуснала съм пак.   bouquet

# 9 278
Mamam-am - И аз съм пропуснал вчера, пращам ти най-сърдечни поздрави сега!   bouquet  bouquet  bouquet

Пънки - Верно, супер-хубави са ти кълновете!   Simple Smile

# 9 279
Ей, колко сте изписали....доста време ви четох.
От разсъжденията на всички ви, чувствам по нещо много близко до себе си и своето усещане на нещата. Няма да влизам в подробности, но нещо ми направи силно впечатление....това за болестите. Когато ги приемем за приятели и част от нас и май тогава се махат...при мен е ставало така вече няколко пъти. Последно...от началото на декември съм болна, антибиотици, прегледи, инхалации....няккава ужасна кашлица, която сякаш нямаше край. А така се бях наточила за празниците, подаръци, гости, близки хора и веселби и това боледуване ми обърка всичко и само го проклинах....но се изморих в един момент да се ядосвам, че съм болна и й сложих една майна" Да става каквото ще и почнах да не я мисля за враг таз гадна кашлица, а просто я приех....та един ден просто спрях изведнъж, а предната вечер щях да умра просто. И преди това ми се е случвало с нещо по-гадно. Та сега едно друго нещо ще го приема за приятел и дано се махне, че да мога да забременея  Embarassed  Mr. Green
И да споделя, че като бях малка, много често си фантазирах разни неща, че ми се случват и не само, че си ги фантазирах, ами дори ги изигравах като сценка....почти всичко ми се е случило и ако не е съвсем същото, то е било в много близък вариант....
Любопитството ми относно картите Таро се увеличава вси повече и мисля и аз да си купя
Hug

# 9 280
  • София - Рим и обратно
http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/381-2011-12-09-14-54-42.html
Добре систематизирано, сигурно сте го чели.

Аз психясвам на тема седмокласни матури покрай щерка ми, а нея такова блажено спокойствие я е обзело, че направо #Crazy. Тя "виждала", че ще изкара приличен бал ooooh!. Как го "видя" не знам. Не знам и защо толкова се притеснявам, но ако някой разбиращ може да ми каже 3 думи за успокоение Crazy. Ако не, да си купувам и аз картите Simple Smile.

# 9 281
http://www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/381-2011-12-09-14-54-42.html
Добре систематизирано, сигурно сте го чели.

Аз психясвам на тема седмокласни матури покрай щерка ми, а нея такова блажено спокойствие я е обзело, че направо #Crazy. Тя "виждала", че ще изкара приличен бал ooooh!. Как го "видя" не знам. Не знам и защо толкова се притеснявам, но ако някой разбиращ може да ми каже 3 думи за успокоение Crazy. Ако не, да си купувам и аз картите Simple Smile.

Разбиращ? Ми...добре, смея да се причисля към разбиращите. От 15 години подготвям ученици и кандидат-студенти за изпитите в края на годината. Не психясвай! Stop Детето ходи ли на школа или учител, как се справя на пробните тестове? Ако изкарва постоянно едни и същи резултати, няма никаква причина за тревога. Тя се чувства спокойна, значи наистина няма притеснения относно изпита. Каквото изкарва сега, това и тогава, няма как да стане нещо различно. Споко, ще се справи, щом е сигурна в себе си! Wink Не са трудни изобщо изпитите в края на 7-ми клас, всичко се решава за около 20 минути, а имат много повече време. Simple Smile
П.П. Пускан е този линк, но не престава да ме учудва колко е вярно всичко. Браво, че има хора, които пишат тези неща, за да са за широка употреба! Peace

# 9 282
  • София - Рим и обратно
Абе работата е там, че я помързява доста, а знам, че с маааалко труд може да постигне много. Тя на школа ходи, но няма как с фуния да й налеят нещата. А тя "виждала" Confused. Та затова, направо на врачка ще взема да отида Crazy, та да "видя" и аз Tired.

Една приятелка ми казва постоянно "Абе не се тревожи за нея, тя ще се оправи, ще видиш, просто го знам!" А аз на нея много й треперя, не знам защо, няма особена причина, не е лошо детето. Просто го мързи повечко. За малката нямам никакви притеснения, по-напориста ми се вижда, или не знам и аз.
Извинете, че се изливам тук. Мерси, Ън  bouquet.

# 9 283
Ще го получиш, Дейзи, тва, дето чакаш. Simple Smile

# 9 284
Пънкииии  Hug Hug Hug

Абе и на мен ми излизат хубави карти, ама пусто, като не разбирам добре. Ти за колко време горе-долу се научи да ги анализираш? То сигурно е индивидуално де, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт