Ти каза да не се благодари, но в моя свят важат моите правила, в които благодарността само помага за всичко.
Във филма за тайната (или вибрацията беше?!
) на водата казват, че думата "благодаря" най-силно изчиства водата от лоша енергия и подрежда кристалите в съвършена форма. 
Само че вече ми писна, но това е друга тема. Смъртта винаги ми е била интересна. Особено в тийн годините бях обсебена от идеи за нея.
Изпращам на всички букет от положителни емоции 
А картите за мен обрисуват на 100% ситуацията ми - удивена съм
Аз все още не мога да се ориентирам в значенията. Картите са ми едниотълкуването - друго, моите интерпретации - трето. Не сме се нагодили още. 
. Тя "виждала", че ще изкара приличен бал
. Как го "видя" не знам. Не знам и защо толкова се притеснявам, но ако някой разбиращ може да ми каже 3 думи за успокоение
. Ако не, да си купувам и аз картите
.
. Тя "виждала", че ще изкара приличен бал
. Как го "видя" не знам. Не знам и защо толкова се притеснявам, но ако някой разбиращ може да ми каже 3 думи за успокоение
. Ако не, да си купувам и аз картите
.
Детето ходи ли на школа или учител, как се справя на пробните тестове? Ако изкарва постоянно едни и същи резултати, няма никаква причина за тревога. Тя се чувства спокойна, значи наистина няма притеснения относно изпита. Каквото изкарва сега, това и тогава, няма как да стане нещо различно. Споко, ще се справи, щом е сигурна в себе си!
Не са трудни изобщо изпитите в края на 7-ми клас, всичко се решава за около 20 минути, а имат много повече време. 
, та да "видя" и аз
.
. Препоръчани теми