Какво има след смъртта?

• 562 593
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 495
Вчера и аз ( Daisy Rose ) се замислих за избора на родители. В интервюто си с Мартина Иванова, Инелия споменава, че има 3 деца ( или повече бяха, не знам ) и че като всяка майка тя обича да прекарва времето си с тях, но няма такава привързаност и стремеж да контролира живота им. Оттук ми изникнаха много въпроси - нали за първи и последен път идва на Земята, не би трябвало да си създва кармични връзки - тогава децата каква роля играят в нейния живот? И съответно те как са избрали точно тя да им е майка, след като тя е "непозната" за планетата ни? Изобщо, нещо не ми се връзва цялата работа  Crossing Arms
На мен това сякаш ми е ясно.Инелия се е родила, следователно това вече е записано в информационното поле, и душите на децата й са разполагали с тази бъдеща информация дори много преди нейното раждане.А кой знае, избора на родителите може да става малко преди раждането. newsm78На другия ти въпрос-не е нужно децата й да имат кармична роля в живота й, но задължително тя в техния ще има.Аз така го разбирам, но дали е така...

Принтирах си сканираните страници от списание 8.Това вече ми е непозната материя.Мисля, че не са акашови записи, а някакви астрологични карти.А от астрология не разбирам хич Embarassed.Но е интересно четиво Hug.

# 9 496
  • Мадрид / София
Да споделя и моята гледна точка... Акашовите записи не са физическа книга, тоест не може да се пипне и усети. Записите са енергийна информация и много малко хора имат достъп до нея. Зависи от нивото на чувствителност и вибрация на съответната честота ха дадената личност. И представлява главни и второстепенни енергийни линии. Главните са тези, които ни водят и ги наричаме "съдба" тоест каквото и да правим нещата се случват. И второстепенните са тези, които можем да изберем, тоест за тези събития имаме възможност да изберем точно как да постъпим или да не го направим и съответно резултата е различен.
Що се отнася до избора на родители, той става около 5 години преди раждането. Много често душите са свързани в групи и при всяко прераждане дадена душа приема определена роля (като в театър). Веднъж може да е майка, друг път като сестра или дъщеря. Душите се разпознават в живота си на Земята под формата на силно привличане усещано подсъзнателно. Дори тези, които ни отблъскват силно, но са в нашето обкръжение е много вероятно да са приели тази си роля, за да ни помогнат с даден урок, който трябва да усвоим. Или ние на тях да им помогнем да преодолеят даден патрон на действие.
Що се отнася до Инелия, физически идва за първи път на Земята, по нейните думи, но на енергийно ниво е съществувала информацията. Информацията е единственото нещо, което при никакви обстоятелства се губи. Така че е имали достъп до тази информация. Кой е имал достъп до тази информация, това вече е друг въпрос.
Изобщо на енергийно ниво всички сме взаимно свързани и действието на един индивид може да окаже влияние в друга точка на планетата. Квантовата физика най-добре обяснява това.

# 9 497
Интересен въпрос повдигаш, Дейзи. Би трябвало такава душа да остане сама, няма смисъл от създаване на връзки тук, щом е само за един път. Макар че....официално и Исус не е имал деца, но....неофициално се твърди друго. Също така се учудвам, че Богородица е имала и други деца, освен Исус. А тя също така е била тук един път и с единствена мисия, да доведе Божият син на Земята. А другите деца защо?
За Акашовите записи съм съгласна, че те са енергийна информация, но в линка, който дадох, се казва, че това просто е препис върху материален носител, а това е възможно да се направи на практика. Дори сега, ако има хора, които четат оттам и предават информацията, а други я записват, пак може да стане, но е колосален труд.
Сега виждам, че Миракъл е писала, че тези книги в Индия не са Акаша, а нещо друго, астрологична карта или нещо подобно. Rolling Eyes Интересно виждане и може би правилно, но се чудя дали информацията там съвпада с тази от Акаша?  Thinking Чудя се и за това, че са за всички хора, които ще се родят на Земята, това е направо нещо изумително, да обхванеш цялото земно население за 7000 години напред. Crazy
Много странни положения имаше там, които се различават съществено от това, което си говорим тук. Например това, че душата рядко се разделя, за да живее едновременно в две тела, докато там се твърди съвсем друго. Също, че една душа никога няма да се раздели на две и двете личности да живеят в едно семейство, а там се разказва, че някакви хора отишли да питат за двете си близначки и когато платили за две деца, им върнали половината пари, защото казали, че това е една душа, която се е разделила сега в двете тела. Crazy Доста странно ми прозвуча....

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:02 от Ън

# 9 498
Ох, много ми е гадно да чета сега в темата с този отвратителен вид на форума Close Знам, че не е място тук да се жалвам, но съм затруднена с четенето, обърквам се постоянно, пропускам мнения и много се дразня. Ако не върнат стария вид, ще следя само тази тема, но писането и четенето пак ще са ми кошмарни. Извинявам се за отклонението Hug

# 9 499
На мен хора, които имат достъп до Акаша, са ми казвали, че до записите се достига с молитва. Освен това се дава информация за конкретен въпрос. Буквално- озовавали се в нещо като библиотека и се давал определен том, в който се съдържа нещо по зададения въпрос. Също, за да се ровиш в чужда информация, трябва да имаш разрешение от съответния човек.....  

# 9 500
Не знам дали е така, но на мен ми се струва безсмислено да правим каквото и да е и няма как да се развиваме, ако всичко е предначертано предварително.... Това означава, че някой просто си играе с нас....

И мен мн. ме дразни новия вид на форума.  smile3515

# 9 501
  • Мадрид / София
Не знам дали е така, но на мен ми се струва безсмислено да правим каквото и да е и няма как да се развиваме, ако всичко е предначертано предварително.... Това означава, че някой просто си играе с нас....

На мен хора, които имат достъп до Акаша, са ми казвали, че до записите се достига с молитва. Освен това се дава информация за конкретен въпрос. Буквално- озовавали се в нещо като библиотека и се давал определен том, в който се съдържа нещо по зададения въпрос. Също, за да се ровиш в чужда информация, трябва да имаш разрешение от съответния човек.....  

А молитвата не е ли начин за настройване на дадена честота? Според мен би могло да се достигне и без нея на пример с медитация, но човек би трябвало да е с доста високи вибрации, тоест доста чист.

За това идвайки на Земята забравяме от къде идваме и какви сме били. Никой не си играе с нас, защото ти си тази, която прави предварително избора. Просто идваш за да опиташ да се справиш с повтарящи се патрони на действие и с това да промениш и повишиш вибрационното си ниво.

# 9 502
  • Linz
Стана ми любопитно и аз пуснах интервюто с Инелия. Скептично настроена съм към това, което тя разказва. Мисля, че ако човек притежава нещо, което го отличава от масата, той не тръби за това наляво-надясно. Особено ако става въпрос за нещо, заради което някой могат да сметнат че му хлопа дъската. И най-вече, не ми се струва вероятно да е "позволено" такава информация да се оповестява и то чрез средствата за масова информация. Все пак живеем в материален свят и животът ни е концентриран изключително върху материалното и ако има нещо отвъд него, то верятоно нарочно не ни е дадено да знаем. А ако тя иска да ни информира, че е необикновена, може просто да направи някаква демонстрация, така че да се уверят всички. На мен всичко това ми прилича просто на спекулация... Това е вътрешното ми усещане докато гледам интервюто. Което между другото го прекъснах на 28 мин. за да проверя какво е билокация- термин, който е преведен като "биолокация"- дума, в която аз не намирам смисъл. Сега продължавам, но не съм сигурна, че ще имам търпението да го изгледам цялото Tired

# 9 503
Аз пък не съм скептично настроена, точно защото така го усещам отвътре. Хора като нея има много, както самата тя казва. На тях не им е било позволено да се показват. Но вече е време да се покажат, точно чрез средствата на масовата комуникация ( това и на друго място го бях чела преди, че ще се случи ).
Само ми стана малко неприятно, когато и разгледах сайта и видях, че на 26 януари ще има live chat  с нея и, за да се запишеш трябва да заплатиш 45 долара  Tired

# 9 504
 Laughing Каква чудесна идея за печелене на пари!  Laughing

# 9 505
  • Linz
45 долара за чат... защо ли не съм изненадана!

Laughing Каква чудесна идея за печелене на пари!  Laughing

# 9 506
Не е буквално, Еластина, а образно казано.Четем молитвата, задаваме въпроса на човека и чакаме за отговора.На обучението ни го обясниха така-все едно отиваме на гишето на входа на библиотеката, задаваме задачата и чакаме Господарите на записите да ни дадат отговора.Но реално е много повече от това.Аз имам чувството, че когато получаваме отговора, ние усещаме и енергията, свързана със ситуацията и проблема.Усещаме качествата и чувствата на засегнатите хора.Тоест, не само ги усещаме, но и ги изживяваме.

А целта на молитвата е освен повишаване на вибрациите, но и изграждане на защитено пространство, до което да нямат достъп нисши същества и енергии.

# 9 507
Оф, тъкмо се зарадвах, че са върнали стария вид на форума и пак новата гадна версия  Angry

За Инелия и аз имам някакви съмнения. Някой беше постнал /не ми се рови сега назад/ статия с нейно изказване, че през 2011 вече е направено някакво разделение на душите и е определено накъде ще се развият нещата - за всеки поотделно и общо, като нежелаещите да преминат на по-високо вибрационно ниво, ще трябва да напуснат планетата и че нейната мисия е приключила. В интервюто за България, дадено 2012, обаче пак говори за това, че нейната мисия и тази на другите като нея за повишаване на вибрациите продължава  Thinking

Пък идеята, че всичко - до най-малките подробности и то за целия цикъл от прераждания, е решено предварително, ми е още по-безсмислена. Тогава къде остава един от основните принципи на вселената за свободната воля. Щом идеята на инкарнациите е повишаване на вибрациите, което е свързано с израстване, е напълно възможно в един момент душата да промени решенията и желанията си, разбирайки че има нужда от друг вид изживяване от предварително определеното. Тогава по силата на този закон за свободната воля би трябвало да може да включи това ново желание в живота си.

# 9 508
  • Мадрид / София
Оф, тъкмо се зарадвах, че са върнали стария вид на форума и пак новата гадна версия  Angry

За Инелия и аз имам някакви съмнения. Някой беше постнал /не ми се рови сега назад/ статия с нейно изказване, че през 2011 вече е направено някакво разделение на душите и е определено накъде ще се развият нещата - за всеки поотделно и общо, като нежелаещите да преминат на по-високо вибрационно ниво, ще трябва да напуснат планетата и че нейната мисия е приключила. В интервюто за България, дадено 2012, обаче пак говори за това, че нейната мисия и тази на другите като нея за повишаване на вибрациите продължава  Thinking

Пък идеята, че всичко - до най-малките подробности и то за целия цикъл от прераждания, е решено предварително, ми е още по-безсмислена. Тогава къде остава един от основните принципи на вселената за свободната воля. Щом идеята на инкарнациите е повишаване на вибрациите, което е свързано с израстване, е напълно възможно в един момент душата да промени решенията и желанията си, разбирайки че има нужда от друг вид изживяване от предварително определеното. Тогава по силата на този закон за свободната воля би трябвало да може да включи това ново желание в живота си.
Тя казва, че са необходими 3 поколения за да стане пълно разделяне. Всеки сам решава дали да остане в тъмната страна или да приеме светлината. Именно това е свободната воля. Всеки сам за себе си рашава къде иска да бъде. Аз също съм със смесени чувства относно Инелия. Трудно ми е да приема единствеността й, но пък темите, за които говори ги усещам близки. Ами не се задълбочавам много в тази единственост. Като иска да е така (или е така, но непонятно за мен) така да е. По-важното е идеята. Тя ми се струва истинска.
Ако една душа иска да промени нещо, ако то е в полза на израстването ще се промени. Но ако резултата няма да е добър, то ще бъде възпрепятствана да го стори. Изобщо имам пълната вяра, че всичко което ни се случва е добро за нас самите и дори и в момента да не виждаме ползата след време ще я разберем.

# 9 509
Изобщо на енергийно ниво всички сме взаимно свързани и действието на един индивид може да окаже влияние в друга точка на планетата. Квантовата физика най-добре обяснява това.

Как?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт